Şimdi Ara

Annem kanser iyi dileklerinizi esirgemeyin(konuyu adım adım güncelleyeceğim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
4.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde buraya pek yazan biri değilim, biraz önce annemin kanser olduğunu öğrendim bir yerlere yazmam lazım ağır geliyor artık, yakınımdaki insanlarla paylaşmaktan hoşlanmıyorum.Evresi belli değil ama yorgun bir vücudu var yakın zamanda 15 kilo verdi,kalp ameliyatı geçirdi,başka bir kanser daha geçirdi ve şimdi tekrar kanser, hala haberi bile yok söyleyemedik.

Edit: Bu konuyu belki bir gün annesi,yakını veya kendisi bu hastalığa yakalanacaklar için hem bilgilendirme amaçlı hemde umut olması amaçlı güncelleyeceğim.

Edit1 : Öncelikle okuyacak arkadaşlar için bu hastalık hakkında bazı bilgiler vermek istiyorum, bu hastalık yani yumurtalık kanseri kadınların çok dikkat etmesi gereken bir kanser türü ve hastalığa yakalananların yaklaşık %75 i 3.evredeyken bu durumdan haberdar olabiliyor bunun sebebi sessiz ilerleyen ve belirti vermeyen bir kanser türü olması, verdiği belirtilerin ise basit rahatsızlıklarla karıştırılmasının çok mümkün.Bu durumda erken tehşis için özellikle 40 lı yaşlardan sonra her sene bu konu için testler yaptırmak gerekiyor bunu çoğu insan geçiştiriyor veya sorun hissetmediği için önemsemiyor ancak bu bir gerçeklik, özellikle karnınızda bir dolgunluk hissi veya hazımsızlık problemleri,gaz problemleri, şişkinlik hissi ve iştahsızlık gibi sorunlar yaşadığınızda bu sorunların sindirim sistemi rahatsızlığı olması çok muhtemel olsa da bunlar aynı zamanda yumurtalık kanserinin sessiz belirtileri zaman kaybetmeden bu kanser türü hakkında da araştırılmanızı istemeniz gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 9 Temmuz 2020; 14:16:32 >

• Afedersiniz fakat başkasının annesi hakkında, ailesini, isteklerini, hayallerini, umutlarını bilmeden böyle bir yorum yapamazsınız. Kimse sizin bu tarz yorumlarınızı okuyup gelişine yaşayamaz, yaşamamalı. Kendilerinin vereceği en uç ve en zor karar sizin dediğiniz olacaktır fakat şu an bunun sırası değil.

• Geçmiş olsun hocam. Dua edeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah şifa versin hocam, tanıdığım yaşlı 70 yaşında insanlar bile var kanseri atlatan. Umarım kısa sürede atlatır anneniz

• Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

• geçmiş olsun hocam inşallah en yakın zamanda iyileşir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

Allah şifa versin hocam, tanıdığım yaşlı 70 yaşında insanlar bile var kanseri atlatan. Umarım kısa sürede atlatır anneniz

Yoruldu be hocam kadın kim olsa yorulur son 10 yılında bin tane hastalıkla mücadele etti yok yok,en sonda bu kalp ameliyatıydı işte o çok yordu onu 5 aydır düzelmeye çalışıyordu, her yıl ocak-şubat aylarında kanser kontrollerini olurdu atlatsa bile ki göğüsü falan alındı uzun süre tedavi gördü kolay olmadı atlaması, bu sene yaptıramadı kalp ameliyatı olacağı için o tahliller kalmıştı şans işte belki o zamandan beri kanserdi bugün sonuçlara bakarken farkettim kanser olduğunu, zaten git gide zayıflıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 7 Temmuz 2020; 15:52:57 >
  • Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin kardeş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vay be çok uzücü bir durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar, hayat bazen insanı sınıyor malesef.

• Draqonn kullanıcısına yanıt

Allah yardımcınız olsun hocam yine de umutsuzluga kapılmamak lazım

Moral çok önemli kanseri yenmede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 7 Temmuz 2020; 16:5:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha once gogusu alindiysa muhtemel rahimde sorun vardir, eger cok ilerlemediyse basit bir ameliyatla kurtulmasi muhtemel. Umarim herturlude olsa en kisa zamanda sagligina kavusur

• marcelor kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam ca19-9,ca15-3 ve cea değerleri normalken ca125 değeri 1300 lerde çıktı bakalım cuma günü belli olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam dua edeceğim

• Çok çok çok geçmis olsun hocam. Annenize bir an önce sifa diliyorum, umarım tez zamanda bu beladan kurtulur rahata çıkar. Size de çok geçmis olsun. Sizde kendinize iyi bakmalısınız. Siz iyi olun ki annenizde moral bulsun sizi kötü görürse morali bozulur.
    Tekrar çok geçmis olsun. Umarım tez zamanda annem iyilesti diye yazarsınız buraya.

• Geçmiş olsun kardeşim , benim de anneme Nisan ayında tanı kondu ve ameliyat geçirdi şimdi kemoterapi alıyor , 3. Evrede. Allah hepimize sabır hastalarımıza şifa versin.

• Allah şifa versin .

• bu dünyada olmaması onun için daha iyi olacak.
    bu dünyada belki gün görmedi
    cunku yoksul yasamak zordur bu dunyada.
    diger dunyada gün gorecektır belki de bir de iyi yönden bakmak lazım.
    para olmayınca bu dünyada yaşamanın anlamı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun umarım iyileşir

• allah acil şifa versin

• Umarım iyi olur hocam. Ne desem bilmiyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.