Merhabalar. Anneme telefon alacağız. Kullanım alanı: facebook, instagram, küçük dandirik oyunlar. ekranı büyük olsun, çabuk ısınmasın ve arayüzü kolay olsun yeterli. Ne önerirsiniz max 2500 tl bütçeye? Ben şu 3'ü arasında kaldım: Samsung Galaxy M21 Xiaomi Redmi 9 Realme 6 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 23 Ekim 2020; 10:58:7 > |
Annem için telefon önerisi? M21 vs Redmi 9 vs Realme 6
-
-
dh forum ölmüş yau. 1 kişi bile yazmamış, 2006'da hiç böyle değildi burası :)
-
Hocam artık bu işi meslek olarak yapan uzmanların youtubeta videoları kaynıyor onlara bakmanızı öneririm. Forumu ince detaylar için kullanan sayısı artık yok denecek kadar az.
-
youtube videolarını izledim tabi de orda hep aynı kafa var ya. burdaki kullanıcı kitlesi her zaman daha dürüst gelmiştir. :) öyle bi sorayım dedim ama sanırım realme 6'ya kaydım zaten
-
Annem bu hafta m51 aldirdim. Kocaman ekrani amoled ekrani ve kamerasini çok sevdi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Realme 6 bunlardan üstün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anneme Realme 6 aldım. Kesinlikle bu fiyatta bu özelliklerde başka telefon yok. Yolladığın diğer 2 telefona göre daha üstün.
Yazılımı akıcı sade güzel görünüyor. 1 saatte full şarj oluyor. 90 Hz ekran tazelemesi var. Kamerası bence yeterli. Ekranı büyük güzel. Yanında ekran koruyucu ve kılıf geliyor. Kılıf biraz zor giriyor. Nfc yok. İşlemcisi Note 8 Pro ile aynı. Zaten pek oyun oynanmayacak ısınma vs derdi olacağını sanmam. 4 gb Ram var. Onun da yeterli olacağını düşünüyorum.
Biz 2500 liradan aldık şimdi 2600 olmuş. O da hepsiburada da. Diğer yerlerde en ucuz 2700 lira. Bence kaçırmayın kesinlikle bu fiyata böyle telefon yok.
Alırken 10 lira fazla verdik aynı gün hepsijet ile geldi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X