Şimdi Ara

ANNELER GÜNÜ Kutulu olsun VW DAS AUTO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 8 Mayıs 2016; 9:07:28 >

• Anneleri ve çocuklarını zehirli gazlara maruz bırakan ve müşterisine yalan söyleyen das auto mu bu yoksa?
  • ağlattı
  • Emisyon skandalı olan markamı bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Anneleri ve çocuklarını zehirli gazlara maruz bırakan ve müşterisine yalan söyleyen das auto mu bu yoksa?

Tek yalan söyleyen vw değil
    Her marka yalan söylüyor ama tabi fanlar bunu kabul etmiyor markalarına laf ettirmiyorlar.

• Düşünce güzel de biraz saçma olmuş sanki

• Diğer reklamlarına bakınca bu Aptalca olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.6tdi jetta yoksa olmamış reklamdır.

• Benim bu reklamdan anladığım o kadar para veriyorsunuz ama artı donanım almaz iseniz arabamızda sensör bile yok

• Vw nin reklamlarını genelde beğenirim ama bu aceleye gelmiş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

Diğer reklamlarına bakınca bu Aptalca olmuş.

güzel espri bence. park sensörüne alışmış veled anasının eski arabasını parkedemiyor bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Anneleri ve çocuklarını zehirli gazlara maruz bırakan ve müşterisine yalan söyleyen das auto mu bu yoksa?

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    o modelin TDI yazisinin I harfi bile mavi çevreci gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l0chness

o modelin TDI yazisinin I harfi bile mavi çevreci gibi

internetten kırmızı duruyor ama bilemedim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Benim bu reklamdan anladığım o kadar para veriyorsunuz ama artı donanım almaz iseniz arabamızda sensör bile yok

Bu reklamdan bunu nasil anladiniz tam olarak? Cikarim yaptiginiz detaylar neler yani?

20 senelik arabada donanima para vermedikleri icin park sensoru olmadigini soyluyorsaniz haklisiniz, allahin fakirleri 300 liraya taktirmamislar gercekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Benim bu reklamdan anladığım o kadar para veriyorsunuz ama artı donanım almaz iseniz arabamızda sensör bile yok

Bu reklamdan bunu nasil anladiniz tam olarak? Cikarim yaptiginiz detaylar neler yani?

20 senelik arabada donanima para vermedikleri icin park sensoru olmadigini soyluyorsaniz haklisiniz, allahin fakirleri 300 liraya taktirmamislar gercekten

20 yıllık arabayı bilmem geçen sene 2015 comfortline ellerinde vardı hemen verecekleri ön park sensoru varmi dedim , satis temsilcisi arkada yok ki önde olsun dedi koşar adimlarla kactim galeriden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

20 yıllık arabayı bilmem geçen sene 2015 comfortline ellerinde vardı hemen verecekleri ön park sensoru varmi dedim , satis temsilcisi arkada yok ki önde olsun dedi koşar adimlarla kactim galeriden.

Reklamdan cikardiginizi demissiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sönük bir reklam olmuş.
  • çok saçma olmuş annesine yeni Golf aldı sandım. Ne zaman verecek diye bekliyorum
  • Ben beğendim reklamı. Günün anlam ve önemini anlatan güzel bir reklam olmuş. Daha ne olsun. Ha Mazda, Subaru, Volvo yapsa ovvvvvv derdiniz.

Not : Herhangi bir marka fanlığı yapmıyorum aksine Volvo ve Subaru'lara bayılırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.