Şimdi Ara

Anne Babanızdan İşittiğiniz Komik Küfürlü Sözler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
20.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size anımı anlatayımda yarılın kufur degılde ılgınc ıste :D babamla geziyoruz polo da çok iyi bir gömlek gördüm 250kağıt yazıyor dedım tamam bunu alırmısın baba ohaa bu nee böyle çok pahalı fılan fişman eve gittik ertesi günün akşamı oldu bir baktım onu giymiş gelmiş nispet yapar gibi eline a. açar m.k.r.m dedim içimden

babam: senin ananı babam s...n
    amcam: zaten yapıyor....

yarılmalar :):):):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-miharbi -- 4 Ağustos 2011; 17:28:01 >
  • küçük bir anı sadece babam trafikte adamın birine çok sinirlenir ve bağırarak hasan işte hasan der el kol hareketleriylede babam normalde de hep sinirlidir. annem bunun üzerine merak eder hangi hasan der ( babamın arkadaşı sanar ) babam la ben kahkahaya boğularak güleriz babam anneme yaxak hasan der ne zaman aklıma gelse hep gülmekten karnıma ağrılar girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B A T M A N -- 7 Ağustos 2011; 0:08:14 >

Babam liseye geçtiğim de söylemişti 5-6 sene oluyor bak olum sağlam kızları tavladın mı elde tutmak zordur ama dedi bunu da yapıştırmıştı

Orijinalden alıntı: Memymulio

Saat 03:00 sularında eve alkollü girdiğim için babam kalkmaya zahmet bile etmeden yatağın içinden bana göndermiş olduğu mesaj... (fantaziye dikkat)

Senin üstüne s*çarım, üzerin b*k kokar, çocuk.

buna bayıldım 5 dk düzenli güldüm.

GALATASARAY
    ALİ SAMİ YEN SONSUZA KADAR !
  • dedem çok söver ya bana :D babamla aynıyız nerdeyse der ki : katranı kaynatırsın olur şeker cınsını s.ktgm cınsıne ceker :D çok fena sozlerı var ya :D

BABAM SİNİRLE KALTI AYAĞA HASAN ŞAŞ I TV GÖSTERİRYOR YAKINDAN - SANA İLK TOPU HEDİYE EDENİN ANASINI - AVRADINI DİYE BAŞLADI.

Orijinalden alıntı: cesmuru

g.tü s.kli demişti trafikte bi adama

ahahahaha :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_click

harbi terbiyesizlermiş bizim evde hiç olmuyor böyle şeyler:D

Bunlar olmadan evin tadı tuzu olmaz abi
  • yakin bi arkadasin hikayesi : simdi adamin annesi ve babasi ayri ok? babasi ve yeni evlendigi kadin ve arkadasim gemiyle geziye cikmislar(adamlar zengindi valla ) yolculuk iyi gecio falan filan kadin adama diyo ki (genelde herseye kufur eder adam) bu gun senden bisi duymadik falan diyo adamda bunun ustune "ana rahminde amca y.rragi yemis o.cocugu diyo arkadasim yerlerde kadin soke olmus durumda herif gulmekten olmek uzere ama ciddiyetini koruyor falan ama sonuc: benim bildigim en kufurlu sey az onceki ama bizim eve gelince ben kardesimle cok kavga ettigim icin birkeresinde babam beynimi z.ktiniz demisti onun disinda yine babam kardesinle sidik yaristirma demisti onun disinda bisi gelmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamblerbarbo

yakin bi arkadasin hikayesi : simdi adamin annesi ve babasi ayri ok? babasi ve yeni evlendigi kadin ve arkadasim gemiyle geziye cikmislar(adamlar zengindi valla ) yolculuk iyi gecio falan filan kadin adama diyo ki (genelde herseye kufur eder adam) bu gun senden bisi duymadik falan diyo adamda bunun ustune "ana rahminde amca y.rragi yemis o.cocugu diyo arkadasim yerlerde kadin soke olmus durumda herif gulmekten olmek uzere ama ciddiyetini koruyor falan ama sonuc: benim bildigim en kufurlu sey az onceki ama bizim eve gelince ben kardesimle cok kavga ettigim icin birkeresinde babam beynimi z.ktiniz demisti onun disinda yine babam kardesinle sidik yaristirma demisti onun disinda bisi gelmiyo

kaşınmışlar adamda patlatmış küfrü
  • Cok yakin arkadasimin babasi kaynanasindan cok cekmis. Onlarla beraber tatile gitmistim yolda iki olay bitirmisti beni.. Yolda gidiyoruz cukura girdik,arkadasimin babasi karisina donup ananin a...na girdik gordun mu dedi :D neyse devam ediyoruz bi komsulari cardak dikmis karisi kocasina aaa goruyormusun mehmetler ne guzel cardak dikmisler oraya dedi kocasindan manyak cevap geldi ananin a..nada dikicem o cardaklardan merak etme diye :D

Orijinalden alıntı: Destny

dedem çok söver ya bana :D babamla aynıyız nerdeyse der ki : katranı kaynatırsın olur şeker cınsını s.ktgm cınsıne ceker :D çok fena sozlerı var ya :D

Aslı.

"Katranı kaynatsan olur mu şeker? Cinsine yandığım cinsine çeker" olmak ile birlikte. Argo Hali de şudur.

Katranı Kaynatsan ( Kaynattın ) olur mu ( oldu mu ) şeker. Cinsini (Cinsine) s.k.t.ğim ( s.ç.t.ğım ) cinsine çeker.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.