Şimdi Ara

Anne Babanızdan İşittiğiniz Komik Küfürlü Sözler (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
19.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • karıncayı s..eceksin belini inciltmeyeceksin
  • birde okulda koskoca profosor, sabahın köründe amfinin kapısını açtırıyor bana, bende yeni kalmışım hala çapaklı görüyorum dünyayı, anahtarı deliğe sokmaya çalışıyorum ama bir türlü sokamıyorum küçük bir anahtar geldi elime ( posta kutusu anahtarı ) dedim bunla deneyeyim zorlamaya başladım , hoca döndü ; kafadaki fantaziye dikkat :D

''oğlum napıyon sen ya karınca g.tüne ceviz sokmaya çalışıyon ''
  • Reserve
  • olmayacak bi iş yapmaya heveslendiğimde babamın söylediği söz her kuşu s..ktin kaldı leylek

bide bana nasihat ettiği yada fırça attığı zaman ben işin dalgasındaysam hala delinin yüzüne işemişler ohh ne güzel nisan yağmuru yağıyor demiş

annem de bana sinirlendiği zaman poğğğ yiyenin oğlu seni doğurup kazanan gorbagor ola

kim çocuğum yok deyipde ağlıyorsa s çım ağzına

bide askerde komutanım sövmüştü bana oda çok komikti olum seni s.kerim s.ktiğimide inkar ederim
  • Babam genelde biri sana bir iyilik yapıyorsa, sendende birşey isteyecektir manasına gelen bir söz kullanırdı;

Kimse s..kmiyeceği eşşeğin önüne ot koymaz.
  • Babam genelde ttnet vb seylere sinirlendiginde sessiz olatak analarini essek ...sin derdi

Bide komsu bana s.kli sultan diyodu(komsu 45 yasinsa kadindi)
  • babamda araba kullanırken sinirlendiği zaman hep "çarkına s.çarım" der :D
  • Dersanede bilardo toplarıyla maç yapıyorduk (erkan demirel dersanesi)maç yaparken erkan hoca çıktı bizim kata ulan ben bunları top oynayasınız diyemi koydum dedi bana bir tekme diğerlerininde kafaları birbirine vurdu sonra balkona çıktı bir liseliyle(Erkek)sigara tüttürüyolar bi arkadaş gitti hocam büyükler oynuyo hep bizde mecbur top oynuyoz bilardo toplarıyla dedi.Hoca "üç top çekin" dedi bizimki yarılmaya başladı diğeride"çükünüzle oynayın çok sıkıldıysanız dedi" topluca yarıldık.Çocuk üç top çekini 31 çekin anlamış meğersem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

çamı sulamadan dikmicen a.ı yalamadan s.km.cen

off offf süper yaa tuttum bunu harika
  • Akşama ne yemek var?
    HAŞGERYAR.
    O ne be?
    Cidden hiç yemedinmi haşgeryar?
    Yoo nasıl bişeyki?
    Yiyince anlarsın işte.
    Nasıl bi yemek ya haşgeryar? Söyle.
    Haşlanmış Gergedan Yarrrr.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

Akşama ne yemek var?
    HAŞGERYAR.
    O ne be?
    Cidden hiç yemedinmi haşgeryar?
    Yoo nasıl bişeyki?
    Yiyince anlarsın işte.
    Nasıl bi yemek ya haşgeryar? Söyle.
    Haşlanmış Gergedan Yarrrr.....

Ahahahaha
  • Updullah !!
  • gece gece gülmekten yarıldım yaa...
  • -vay g.tveren vay
    -cuerine bi damlalar ine (hâlâ ne anlama geldiğini çözemedim )

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xGrandMasterx -- 12 Kasım 2011; 10:09:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanious

quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

çamı sulamadan dikmicen a.ı yalamadan s.km.cen

birde babamın meşhur lafı var liseye yeni girdiğimde söylemişti. "oğlum sen artık liseye geçtin ordaki kızlar değişik olur dikkat et. Dolmayı kokla ama yeme "

• babam dediği birşeyi istediği yapmayınca:

iki elinle bi s..ni doğrultamıyon

ve

sende s...ke sürülecek akıl yok derdi eskiden
  • amca oğluna birisi ağzına s*çarım dese oda 's*kimin başına s*çta g*tün sanat öğrensin' derdi
  • eskıden, eve gelen komsu teyze-televizyonda neye bakıyorsa- "acık .ma herkez bakar" demıstı ve bu benı cok etkılemıstı :D
  • gençlik zamanlarında hız tutkusu ve hızlı yaşam zamanları babam hep şunu derdi; "hızlı giden atın boku seyrek düşermiş" ben de karşılık olarak "hızlı yaşa genç öl, cesetin yakışıklı olsun" derdim (şimdi tövbe ediyorum, canımı alması için dua eder gibi geliyo, allahım hayırlı uzun ömür versin)

genel olarak da; "amıkk" "eşşoğlu" "gevurun dölü" ve söylenenlerin geneli

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet yasar -- 5 Aralık 2011; 15:46:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.