Şimdi Ara

ANNE BABAM VE KARDEŞLERİMDEN NEFRET EDİYORUM. kardeşime aldıları 160.000tl lik aracın faturası eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben 33 yaşında. parası olmadığı için evlenememiş bir kardeşinizim.

babamın 10 milyon tl lik serveti var
    ve bana koklatmıyorlar.
    bu çok zoruma gidiyor. varlık içinde sürünmek zoruma gidiyor.

annem ise annem de aynısını yaptılar beni varlık içinde süründürdüler.

kız kardeşim de bana kötü davranıyor para koklatmıyorlar. ömrüm boyunca iğrençliklerine maruz kaldım

küçük kardeşim25 yaşında. annem babam ona 160.000tl ye araba aldılar ayrıca kartal moment e 1 milyon tl ye apartman evi kaldılar

bana çok zulum yapıldı

sevemiyorum aksine nefret ediyorum.

edit: kardeşime aldikları 160.000tl lik aracın faturası buyrun inanmasınız diye faturayı babamın adına almışlardı turbo diye yazdım bunlar bu kdar dusuk insanlar.

ANNE BABAM VE KARDEŞLERİMDEN NEFRET EDİYORUM. kardeşime aldıları 160.000tl lik aracın faturası eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 18 Aralık 2017; 22:45:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eczanene köle aramayı biliyorsun ama? Kusura bakma ama bence sen kötü bir insansın ve Allah senin kaderine böyle bir hayatı uygun görmüş. Ben senin iyi niyetli bir insan olmadığını düşünüyorum eczane olayından beri. Açıkçası şu saçmasapan kendini acındırma çabalarından da gına geldi. Kes abicim ya kes artık şöyle konular açmayı.
    7 gün 12 saat çalışmak kölelik değil?

Ulan verdiğin ilan yasa dışıydı, iş kanununa aykırıydı, yusuf yusuf oldun başlık sildirdin ekşi'de halen daha konuşuyorsun.

10 milyonluk servetin içinde 1 liraya muhtaç kalacağın günler gelir inşallah, internete girecek para bile bulamazsın.

Bu kadar gereksizlik fazla, blok.
  • Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bboyerko

Tamam.

yardım edin banaaaa

• Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: H3DG3H0G

Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: H3DG3H0G

Tamam

Tamam

• Filmin adini yazmayi unutmuşsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi 5.5 yıldır forumdayım 2 yıl çok aktiftim gerisinde uzaktan izledim bazen hiç girmediğim bile oldu. mesela 6-7 aydır bakmıyordum foruma. sen hala bu sorunları çözemedin mi ya? ne dert varmış yahu sabır versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HORSESHOEBREAKER

abi 5.5 yıldır forumdayım 2 yıl çok aktiftim gerisinde uzaktan izledim bazen hiç girmediğim bile oldu. mesela 6-7 aydır bakmıyordum foruma. sen hala bu sorunları çözemedin mi ya? ne dert varmış yahu sabır versin

çözemiyorum

• Havalar da soğudu
  • Kardeşine 170 binlik araba ama turbo clioya binsin. Hak mı kardeşim bu. Ayıp ya bu kadar olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angaralı_06

Kardeşine 170 binlik araba ama turbo clioya binsin. Hak mı kardeşim bu. Ayıp ya bu kadar olmaz.

delilili ispatlı konuşurum aracın faturasını istersen foruma atarım

• Senin ailenden, muhtemelen biz daha çok nefret ediyoruzdur Turbo.
  • kardeşime alınan 160.000tl lik aracın faturası eklendi.

yasadiklarım troll diil tamamen gerçektir.

• Eczanene köle aramayı biliyorsun ama? Kusura bakma ama bence sen kötü bir insansın ve Allah senin kaderine böyle bir hayatı uygun görmüş. Ben senin iyi niyetli bir insan olmadığını düşünüyorum eczane olayından beri. Açıkçası şu saçmasapan kendini acındırma çabalarından da gına geldi. Kes abicim ya kes artık şöyle konular açmayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enkei

Eczanene köle aramayı biliyorsun ama? Kusura bakma ama bence sen kötü bir insansın ve Allah senin kaderine böyle bir hayatı uygun görmüş. Ben senin iyi niyetli bir insan olmadığını düşünüyorum eczane olayından beri. Açıkçası şu saçmasapan kendini acındırma çabalarından da gına geldi. Kes abicim ya kes artık şöyle konular açmayı.

7gün 12 saat çalışmak kölelik değildir.

ben 10milyon luk servetin içinde 1500 tl ye muhtaç kaldıysam

elaman da çalışacak arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: Enkei

Eczanene köle aramayı biliyorsun ama? Kusura bakma ama bence sen kötü bir insansın ve Allah senin kaderine böyle bir hayatı uygun görmüş. Ben senin iyi niyetli bir insan olmadığını düşünüyorum eczane olayından beri. Açıkçası şu saçmasapan kendini acındırma çabalarından da gına geldi. Kes abicim ya kes artık şöyle konular açmayı.

7gün 12 saat çalışmak kölelik değildir.

ben 10milyon luk servetin içinde 1500 tl ye muhtaç kaldıysam

elaman da çalışacak arkadaş

7 gün 12 saat çalışmak kölelik değil?

Ulan verdiğin ilan yasa dışıydı, iş kanununa aykırıydı, yusuf yusuf oldun başlık sildirdin ekşi'de halen daha konuşuyorsun.

10 milyonluk servetin içinde 1 liraya muhtaç kalacağın günler gelir inşallah, internete girecek para bile bulamazsın.

Bu kadar gereksizlik fazla, blok.

• insanlari tuzaga dusurup kendine hakaret ettirerek insanlarin huzurunu bozmak icin hakaret davalari acana bir kisiye ne kul ne Allah yardim edermi ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi yapmışlar hepsini bir bir ellerinden gözlerinden öperim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fiategea

insanlari tuzaga dusurup kendine hakaret ettirerek insanlarin huzurunu bozmak icin hakaret davalari acana bir kisiye ne kul ne Allah yardim edermi ki

Sizde o mağdurlardan mısın

Onlar da hakaret etmesinler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.