|
Tekrar Merhaba; İlk olarak uygulamayı mutlaka güncelleyiniz, tekrar test ediniz. Yaşadığınız durum büyük ihtimalle ekran çözünürlüğü ve Windows ölçeklendirme (zoom) ayarlarından kaynaklanıyor. Anladığım kadarıyla 4K çözünürlük kullanıyorsunuz ve Windows ölçeklendirme oranınız farklı olabilir. Uygulama, ekran üzerindeki alanları çözünürlüğe ve ölçeklendirme oranına göre hesapladığı için, bu ayarlar uyumsuz olduğunda özellikle alan çeviri modunda sonuçların hiç görünmemesi veya hatalı çalışması gibi durumlar oluşabiliyor. Ben kendi testlerimi Windows üzerinde 4K çözünürlük ve %250 ölçeklendirme ayarında yaptım ve sorunsuz şekilde çalıştığını doğruladım. Hatta düzgün çalıştığına dair videoyu da önceki mesajlarda paylaştım, oradan inceleyebilirsiniz. Bu nedenle öncelikle Windows Ekran Çözünürlüğü ve Ölçeklendirme (Scaling) ayarlarınızı kontrol etmenizi ve mümkünse önerilen değerlere getirmenizi tavsiye ederim. Ayarları düzelttikten sonra uygulamayı yeniden başlatmanız da önemli. Yeni gelen özellik ise Duyduğu Sesi Türkçeye çevirmesidir dilerseniz bu seçenek ile sadece sesleri Türkçe ye çevirip hikayede kullanabilirsiniz. 200 Dolar değerinde ücretsiz key alabilir ve uygulama içerisinden girerek aktif edebilirsiniz API Sayfasından tek tık ile ilgili sayfadan üye olup ücretsiz API anahtarını alın çeviri kalitesi daha da artıyor API anahtarı ile. Offline Sistem üzerinde çalışmalarım halen devam ediyor kaliteyi yükseltmek için elimden geleni yapıyorum. 200 dolarlık kredi 750 dk kullanım anlamına gelir. ve hiç bir şekilde kart bilgisi istenmiyor api almak için. 4k çözünürlük sorunu için tüm ölçeklendirme varyasyonları ile tekrar test edeceğim. Geri bildiriminiz için tekrar teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlintTranslator -- 23 Şubat 2026; 23:19:42 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt