|
Bir süredir araştırıyordum 14 yıllık TTnet kullanıcısıyım neredeyse hiç problem yaşamadım alışkında değilim. Fiyatların artması ve taahhüt süremin bu ay sona ermesi ile Kablo net'e geçiş yapma kararı almıştım. Dairemin yanı başında kutusu mevcut hatta ben talep etmiştim. Her neyse bu kadar problemden bizde nasibimizi almayalım diye vaz geçtim verdikleri modemin beş para etmemesi net varken yaşanan internet problemleri ve hiç fikir sahibi olmadığım değişik protokoller , modemler vs. yüzünden soğudum vaz geçtim vazgeçerek hatamı yapıyorum bilmiyorum. Acaba servis sağlayıcısı olarak iyiler de modem yüzünden mi harcanıyorlar yoksa gerçekten kötümü uzun yıllardır kullananlar farklı modemlerle deneyimlemiş kişiler yazabilir mi ? |
|
(CPU)AMD Ryzen 7 3800X 3,9GHz 36MB _ (MSB)MSI B450-A PRO MAX _ (GPU)MSI GeForce GTX1080Ti ARMOR 11GB _ (RAM)Crucial 28GB Ballistix DDR4 3600MHz _ (PSU)Thermaltake 700 Watt psu _ (SSD) SAMSUNG EVO PLUS SSD 256GB _ (CASE) COUGAR PANZER-G GAMING SİYAH KASA _ (MAUSE)THERMALTAKE TT ESPORTS BLACK GAMING
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler