Şimdi Ara

ANLAMIYORUM YEMİN EDERİM ANLAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya abi bu koxperların yaptığnıı anlamıyor biliyorum side sıkıldınız bu konulardan ama adamlar benim gibi birisinden bile tek yiyor ama hala yapiyorlar kendileride dc oluyor ama hala yapiolar anlamıyorum wallaha bilaha anlamıyorum...

• Ego tatmin ediyorlar ş.refsizler. Ula git kas expini boş bi slotta ona bişi diyen yok niye gelip ks yapıyosun, illegal np kasıyosun, adamıda hasta ediyosun ?
  • onların hepsi ilerde birer meyva agacı olucak
    np meyverileri:)
    o koxpu kuranlar itemsiz 13-17 yaş arası cafe bebeleri..
    ne oyundan anlıyorlar ne itemleri nede dogru düzgün charları
    hepsi ya 55 ya 60 yada 61 62 olanı bile nadir onların
    boşerin kassın bebeler kassalar kassalar 1-2 hafta daha kasarlar aldıklarının daha fazlasını verecekler
    AMA ŞONUÇTA Bİ YERE VARAMAYACAKLAR
    yedikleri küfürler aldıkları beddular bugün olmasa yarın bi şekilde çıkıcak

sıkmayın canınızı bu zaman içinde ticaret yapın char kasın ne biliyim eglenin kafanıza göre ezik birini kasın arkdaaş edinin
    göz göre göre emek verip kastıgınız np leri onlara yedirmeyin yeter..
  • Benimde yaş 14 adam gibi oyun oynamak istiyom art niyetli değilimi bunların bi amacı bile yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: --MyStikal--

onların hepsi ilerde birer meyva agacı olucak
    boşerin kassın bebeler kassalar kassalar 1-2 hafta daha kasarlar aldıklarının daha fazlasını verecekler

sıkmayın canınızı bu zaman içinde ticaret yapın char kasın ne biliyim eglenin kafanıza göre ezik birini kasın arkdaaş edinin

Alıyor eline kiralık itemleri aga koxp var aga gel kasılak aga gel np kasak vs. vs.

Bunların hepsi eziktir eninde sonunda bu açık kapanacak ve o agacı bebeler yeni açtıkları xxxizmirlicocuk61xxx gibi nicklerle moradon ve folk village arasında dolanıp duracaklardır.Bırakın bu gibi ezik veletlerle uğraşmayın küfürünüzü edin geçin nasıl olsa yine folk villageye gidecekler deyin içinizden

• yav gelin eurobattle gelin dota atalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: --MyStikal--

onların hepsi ilerde birer meyva agacı olucak

İşin yaşla alakası yok beyinle alakalı birşey bu hoşlarına gidiyo küfür yemek genetik demekki ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: danger_rogue

yav gelin eurobattle gelin dota atalım

Off formatta silindi. Olsa gelirdim valla. Canım feci cekti yav.
  • Yaa yanlıs anlamayında kendinisi avutuyorsunus her samanki gibi yaptıkları yanlarına kalıcak buna emin olun nasıl samanında gb ve item dupe yapp ytl ile satanların yanna kaldı buda ole olucak gorun ve bicok kisi bildigi hlde hala oyun bigun duselicek umuduysa devm ediyor bir an once brakın kurtulun su nalet oyundan emin olnki gun gelicek allahım sana sukurler olsun iiki bırakmısıs diceksiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.