Şimdi Ara

Anlam veremediğim sorular var (ciddi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk çağlarda insanlar anlaşabilmek için taşları sürterek simge dilini kullandılar, mesela dile getirilmek istenen her istek için bir işaret belirlenmiş olabilir, (özellikle ticarette) sonra zamanla gelişerek çeşitli semboller, resimler kullanılmaya başlandı derken harfler yapıldı ama toplumlar ayrı ayrı yaşadığı için değişik alfabeler, sonuç olarak değişik diller ortaya çıktı (bu bilgilerden emin değilim sadece kafadan attım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 4 Temmuz 2011; 1:34:43 >

Orijinalden alıntı: TheRummer

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Peki ya kanlar ? Kan nasıl olduda farklı gruplara bölündü yani tek bir kan ortadayken nasıl olduda b rh - a rh + gibi kan grupları çıktı.

Yine aynı noktaya geliyoruz tek bir kan olduğunu nerden çıkartıyorsun?

ben ilk insandan yola çıkıyorum;grup grup ayırmıyorum.

İlk insanlar dediğin grubun iki kişiden oluştuğunu varsayıyorsun böylelikle soruları cevaplayamıyorsun.

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki ya kanlar ? Kan nasıl olduda farklı gruplara bölündü yani tek bir kan ortadayken nasıl olduda b rh - a rh + gibi kan grupları çıktı.

İlk insanlar dediğin grubun iki kişiden oluştuğunu varsayıyorsun böylelikle soruları cevaplayamıyorsun.

Kardeşim açıklamanı yapıcakmısın bilgilerin var ise bizi bilgilendirir misin ? Bırak şimdi laf sokma çabalarınıda...

• quote:

Öncelikle ilk insan ten rengi olarak arap değildi ve nasıl olduda arap ırkı ortaya çıktı ? Neden insanların kanları farklı gruplarda oluştu ? Tek bir dilden nasıl olduda onlarca dil ortaya çıktı ? Gözler nasıl renklendi ?

Allahın işi de geç bence dostum

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim açıklamanı yapıcakmısın bilgilerin var ise bizi bilgilendirir misin ? Bırak şimdi laf sokma çabalarınıda...

Laf sokma çabası filan yok. İnsanların adem ve havvadan ürediğini düşünüyorsan kan grubunun açıklamasını yapabilirsin Ademin kan grbu A0, Havva'nın da B0 olur ordan bütün kan grupları türer. Dil olayına gelince açıklayamazsın.

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: garintsi

Natural Selection.

Siz türkler ne diyor, doğal seçilim?

are we animal?

bir takım üretim hataları sonucu farklı ırklar oluştu.

Orijinalden alıntı: 4Death

Azda olsa birileri bişeyler yazmıs bu konu hakkında..

Mesela senın 7 sülalen kutuplarda yasarsa soguga karsı bi direncin olur genlerin buna gore değişir.

Dogam ortama uyum sağlama bunun güzel bi adı vardı unuttum buda oyle bişey mesela ırk ayrımı yapmam ama çingeneler cocukları oldukları zaman direk kara sokarlarmıs soguga direnci oldugu için bişey olmas .

Sen istanbul gibi biyerde yasıyosun daha sonra temiz havanın oldugu bi yere gidiyorsun yatttıgın gece daha verimli uykuyu tadıyosun ve cok daha uzun süre uyuyosun ama oranın yerlisi daha kısa süre uyuyor ve senın ist.da uyudugun rahatlıkta.

Bunun gibi bişey.
    Dil konusuna geliyim insanlar yaratıldı cogaldılar dünyayı kesfettiler vsvs

Daha sonra yenı ihtiyaclar dogdu kabileler bu ihtiyaclara karsılık farklı isimler verdi eskide kalan kelimeler ise bir sekilde değişime ugradı..
    Her kültür kendi dilini olusturdu
    Mesela Bizde Muz diye geçen meyve 30 dilde Banana Banne Banna vs. şekilde geçiyor.

Bence boyle bu arada tamamen kşisel fikirlerim .

ZAAAAAAAAANG yanlış cevap. hem de öyle böyle değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flavis -- 4 Temmuz 2011; 2:51:27 >

• Gayette doğru cevap, yapay seleksiyon oluyor o. düzeltme: -içeriğe baktım koptum soğuğa direnç ne ya-

Gözler mutasyon ile renklere ayrıldı.

Arap ten rengi ne ulan zenci mi beyaz mı ne dediğinine emin ol bunu sonra cevaplıyayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur adam -- 4 Temmuz 2011; 2:56:19 >
  • Zenci işte pardon.arapları nerden çıkardım :D bizim esmerlere zenci dememiz gibi oldu bu :D

Anlam veremediğim sorular var (ciddi)

linç edin

Evet insanlar da hayvan cahil arkadaşım, ilkokul terk herhalde? Lise 1'de veriyorlar bu konuyu bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

quote:

Orijinalden alıntı: garintsi

Natural Selection.

Siz türkler ne diyor, doğal seçilim?

are we animal?

yes orrayt

@rrainmaker
    tam tersi olacak
    insanlar afrikadan yukarı çıkmaya başlayınca renkleri açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamie Hyneman -- 4 Temmuz 2011; 3:05:07 >
    i sense the end is dawning
    these lunatics deny the truth
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.