Şimdi Ara

Anksiyete Hastası Olan Var Mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda anksiyete hastası olan var mı ? ve geçtiyse nasıl geçti ? Bende geçen seneki kadar olmasa da hala var.Özellikle bazı şeyler tetikliyor.

Ve sadece kendim için değil tanımadığım insanlar için dahi telaşlanıp korkuyorum.

Psikiyatra gittim.Oda sonuç vermedi.Şuan midemde bir ekşime var.Öğürüyorum fakat kusamıyorum.Aklıma sürekli kötü anılarım geliyor.

Ne öneriyorsunuz ?

Edit:Sadece anksiyete değil kış sendromu da var.Yani kışın ve soğukta korku geliyor sürekli.Bunlar yüzünden çok çabuk sinirlenip patlıyorum.Sinirimi tutamıyorum buda bana zarar veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlotte McKinney -- 23 Aralık 2013; 22:21:23 >

• Doktora görün
  • SSmiğfer kullanıcısına yanıt
    Zaten gittim.Sonuç= 0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Zaten gittim.Sonuç= 0

başka hastahaneden randevu al sonuç çıkmazsa diğerinden randevu al eğer bişey yoksa yoktur abi üstelemenin mantığı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Aranızda anksiyete hastası olan var mı ? ve geçtiyse nasıl geçti ? Bende geçen seneki kadar olmasa da hala var.Özellikle bazı şeyler tetikliyor.

Ve sadece kendim için değil tanımadığım insanlar için dahi telaşlanıp korkuyorum.

Psikiyatra gittim.Oda sonuç vermedi.Şuan midemde bir ekşime var.Öğürüyorum fakat kusamıyorum.Aklıma sürekli kötü anılarım geliyor.

Ne öneriyorsunuz ?

Edit:Sadece anksiyete değil kış sendromu da var.Yani kışın ve soğukta korku geliyor sürekli.Bunlar yüzünden çok çabuk sinirlenip patlıyorum.Sinirimi tutamıyorum buda bana zarar veriyor.

Çok sıkıntılı hastalıktır , mide ye vurur kuscak gibi olursun anlamsız bir huzursuzluk hali zamanla kendini telkin etme ile daha kötü bir hal alir ..doktor a gitmek yada ilaç kullanmak çok faydalı olmaz ..en iyi yöntem sizi bu kaygiya sürükleyen durum yada koşuldan uzak durmaktir...vesvese çok fenadir içten içe kemirir adamı allah kolaylık versin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• serty23 kullanıcısına yanıt
    Keşke uzak durabilsem.Dibimde dururlarken, aklımı kemirirken uzak durmak mümkün olmuyor.
  • Abi konuyu okurken bile daraldım.İçimden birşey kopuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xxxjokerxxx kullanıcısına yanıt
    Güven 0 bende.Herşeyin kötüsünü düşünüyorum.Cehenneme dönüyor hayatım.
  • kardesım bu ısın pesınde bende yıllarca kostum ama hıc bı ılacı kesın tedavısı yok tıroıd lerıne baktır dıcem cok salgılanma durumuda olabılır dıcem ama baktırmıssındır herhalde sımdıye kadar cok garıp bı durum ve cok bılınmeyenlı bı denklem gıbı gelıyo bana saglık ocagından fakultesıne kadar her gıttıgımde dıderal dıye bır hap verdıler en sonunda ıcmedım attım aptal gıbı yapıyordu.alkol alınca gecıyormu rahatlama varmı? eger varsa sıgarayı bırak ıcıyosundur buyuk ıhtımal ve sacların tenın normal ınsanınkınden yaglıdır sıgarayı bırak alkol cok azalt cola vb kafeınlı seylerı ıcme gırtlagını mumkun oldugunca temız tut agız hıjyenıne dıkkat et ıltıhaplı curuk dısın varsa bakımını yaptır kı buyuk ıhtımal oldugunu dusunuyorum bunları yaparsan normale donucektır he yok aynen devam edersen bu sefer baska bı boyut alıp daha ılerıye gıdıp faranjıt larenjıt gıbı bı bogaz kronık hastalıgı olup bogazdakı bu hasar yuzunden tıroıtlerı etkıleyıp horman azalması bezlerın tam calısmamasına dayanarak yıne normale donuceksın ama bırıncı yolu dene derım ben sana ıse yaradıgını goruceksın :)))))) ben tam 4 5 sene kadar bu ıse kafa yordum tabıkı benden oncede ıyı bır doktora gorun psıkolog degıl mumkunse bu hormonlara bakan doktorlara gıt bolum adlarını unuttum su anda :) gecmıs olsun kafaya takma zamanla gecıcek eger ergenlık donemındeysen normal 20 21 yaslarında kendılıgındende duzene gırebılır :) gecmıs olsun kardesım :)

• Şu psikolojik sorunlar tam bir baş belası. İnsan normal olabilmek için bile ne kadar çaba sarf ediyor ama normallikten kasıt ne? Olay bu. Biraz genel yazdım ama sana da dokunan kısmı var.

• Buna benzer bir şey vardı bende.Böyle ufacık bir işimi yaparken bile ciddi endişe duyuyordum.Şimdilerde hiç bir şeyi takmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.