Şimdi Ara

Ankete Katılın Kingston 4GB USB Kazanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.kingston.com/turkey/verifyquiz/default.asp

ben yaptım bir tane anket acaba doğrumu yaptım bilmiyorum ilk 100.000 kişiye 4gb bellek veriyorlar!

ne 100000 be
    Evinizde çocuklar, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar, karşınızda reklamlara çıkan çocukların elinde çikolatalar Püskevitler birbirlerine ikram ediyorlar, birbirleriyle yiyorlar şakalaşıyorlar ! O çocuk aklından geçiriyor benimde bir çikolatam olsa, benimde bir püskevitim olsa diyor. Anne bize niye almıyorsunuz ! Bizde niye yok diyor !
  • cevapladık hadi hayırlısı :D

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• ilk 100 mü ve biz son günü katıldık

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • Ben 24'ünde katılmıştım .Hadi hayırlısı bakalım kazancak mıyız?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.