Şimdi Ara

ANKET nasıl açılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba..donanımhaber sitemizde anket açılabiliyor muyuz?eğer açılabiliyorsa nereden ve nasıl anket açabiliyoruz...bu konuda acil dönüş yaparsanız sevinirim..iyi forumlar..

• anket açmak için bölüm yetkililerine pm ile ulaşmanız yeterli olur, siz detayları verirseniz yetkili arkadaşımız anketinizi oluşturur....
  • 1- cinsiyetiniz? A-erkek b- kadın c- transexüel
    2- eğitim düzeyiniz ? a- ilköğretim b- lise c- üniversite
    3- sürücü kursunu seçerken en çok ve ilk olarak hangi faktörü göz önünde bulundurdunuz ? a- en uygun fiyat ve ödeme kolaylığı b-öğretici kadrosu ve verilen eğitim c- sınavlarda yardımcı olup olunmadığı d- bunların dışında
    4- sürücü kursundaki eğitiminiz boyunca toplam kaç saat ücretsiz DİREKSİYON EĞİTİMİ verildi? a-bir saatten az b- 2 saatten az c- 5 saatten az d- 20 saat civarı
    5- direksiyon becerilerini kazandırmak ve geliştirmek konusunda sürücü kurslarında verilen direksiyon eğitiminin yeterli ve güvenli olduğunu düşünüyor musunuz?a-evet b-hayır
    6- sizce direksiyon sınavlarında başarılı/başarısız olmada en önemli faktör nedir? A- yeterli direksiyon bilgi ve tekniği b- görevli komisyonun o günkü ruh hali c-usta öğretici yada kursun komisyondakilerle olan iletişimi d- komisyondakilerin sınavdaki adaya ait genel sosyal değerlendirmeleri(giyim,cinsiyet,mezuniyet vb.)
    7- ehliyetinizi aldıktan sonra trafikte araç kullanabilmek için özel ders/aile bireyleri /arkadaş yada kendi kendinize çalışarak geliştirme ihtiyacı hissettiniz mi ? a-evet b- hayır
    8- ülkemizdeki trafik sorunu ve kazalarının en önemli sebebi sizce hangisidir? A- yolların yetersiz ve kullanışsız olması b- denetleme görevlilerinin sayıca yetersiz veya görevlerini yeterince yapmaması c- sürücülerin yetersiz bilgi ve becerilerle araç kullanmaları d-sinyalizasyon ve işaretlerin sayısının yetersiz olması
    9- ülkemizde daha iyi sürücülerin yetiştirilebilmesi için sizce aşağıdakilerden hangisi gereklidir? A- kullandırılan araç ve ekipmanların yenilenmesi b- direksiyon eğitim sürelerinin arttırılması c- ehliyet alma yaşının yükseltilmesi d- her 5 yada 10 yılda bir sürücü belgesinin sınav sonucunda yenilenmesi
    10- trafikte araç kullanırken kendinizi güvende hissediyormusunuz ? a- evet kendimi her zaman güvende hissediyorum b- genelde rahatım ama istisnalar olabiliyor c- her an biri hata yapacak diye tedirgin oluyorum d- sırf bu yüzden araç kullanmak bile istemiyorum…

• Kendi başınıza da anket açabilirsiniz.
    Butonuna tıklamanız yeterli. Ama bazı bölümler üyelerin anket açmasına kapalı oluyor. Bunun için de bölüm yetkililerine ulaşabilirsiniz.
  • quote:

asdasdasdasd

Arkadaşlar konu nasıl açılıyor bilen sölesin lütfen :(
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akocan123

quote:

asdasdasdasd

Arkadaşlar konu nasıl açılıyor bilen sölesin lütfen :(

Herhangi bir bölüme girip,
    />
    butonuna tıklayın.
  • Mesaj nasıl atılıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

Mesaj nasıl atılıyor acaba?

şuan ne yaptığını sanıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Kendi başınıza da anket açabilirsiniz.
    />
    Butonuna tıklamanız yeterli. Ama bazı bölümler üyelerin anket açmasına kapalı oluyor. Bunun için de bölüm yetkililerine ulaşabilirsiniz.

Mesela ben bir konu açacağım, devam etmesi için anket ile bir seçenek seçmem gerekiyor. Sonra anket kapatılıp normal konu olarak devam edebilir miyiz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.