Şimdi Ara

Anker mi Spigen mi Powerbank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ikisi de iyidir ama ikisi arasındaki en büyük fark spigende aynı anda 2 telefonu hızlı şarj edebilme özelliği varken ankerde 1 hızlı şarj 1 normal şarj yanılmıyorsam.
    Ayrıca ankerin yorumları gerçek mah değerlerini verdiği yöndedir genelde yani 10 bin mah powerbank 2.500 mah telefonu 4 kere şarj etmesi lazım teorik olarak ama 2,5 anca edebiliyor.
    Ama anker 3,5 ile en yakın gücü sunmaya çalışıyor.

Ayrıca küçüklük gibi bir derdiniz yoksa kesinlikle bunu tavsiye ederim.
    Ayrıca bu ürünün yorumlarına bakım bi elektrikçi test ediyor hangi powerbank kaç mah vermiş değerleri yazmış adam.

https://www.hepsiburada.com/anker-powercore-select-20000-mah-tasinabilir-hizli-sarj-cihazi-poweriq-2-0-18w-cift-cikisli-powerbank-siyah-a1363-p-HBV00000N24BH?magaza=Hepsiburada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iCrush kullanıcısına yanıt
    Anker sipariş verdim :D Bende spigen f720s 20 binlik o da 2 yıla yakın kullanıyorum sorun yok şükür daha ince bişey almak istedim de ondan sordum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    10.000 powerbank 2.500 mAh telefonu 4 kere şarj edemez.
    Üzerindeki yazan değer powerbank pilinin kapasitesidir. Bunun 5 volta yükseltilmesi var , kayipar var , bir miktar enerejinin ısıya dönüşmesi var ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Aynen doğrudur ortalama 8 bin mah olduğunu tahmin ediyorum ankerin

Ben şarj eder demedim hocam ama siz bilirsiniz.
    Dedikleriniz doğru pilden, telefondaki powerbank'taki regülatörlerden, kompanentlerden, kablodan daha birçok şeyden elektrik kaybı oluyor ama bunu anker minimum seviyede tutuyor.

Şu cümleden onu anladım ben , herkes benim gibi anlamıştır diye düşünüyorum

"genelde yani 10 bin mah powerbank 2.500 mah telefonu 4 kere şarj etmesi lazım teorik olarak ama 2,5 anca edebiliyor."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anker Powerbank için adaptör
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ama 2.5 kere şarj ettiğini söylemişim :D
    Aman hocam tartıştığımız şeye bakın
    4 kere şarj etmesi için pilin ve bütün parçaların kayıpsız ve mükemmel olması lazım teorik derken bütün fizik kuralları ssyılmadan mı desek yada normal bir kullanıcı 4 kere şarj edeceğini düşünebilirde diyebiliriz.

Evet beyler bunun için tartışmayın lütfen :D

• Anker

• Arkadaşlar banada powerbank önerirmisiniz? Sony Xperia xz1 telefonum var qualcomm işlemcili quick charge 3.0 destekliyor ilk göz ağrım anker di ama ankerde powerbank ı hızlı şarj etmek için type c yok maalesef baseus buldum ama hakkında çok yorum yok günübirlik seyehat için alıcam başta 20000 düşünüyodum ama 10000 yeterli olur sanırım xiaomi lere pek güvenmiyorum çabuk bozulacak mış gibi geliyor

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    24 temmuz da satışta olucakmış biraz pahalı tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Domatore

24 temmuz da satışta olucakmış biraz pahalı tabi

Evet bunu bende gördüm fakat quick charge 3.0 a dair bilgi göremedim. Baseus nasıldır bilginiz var mı?

www.baseusturkiye.com.tr
    Baseus Türkiye | Baseus Cep Telefonu Akseusları Türkiye distribütör Parakende Satış - akilliphone.com
    https://www.baseusturkiye.com.tr/urun/detay/baseus-s10-bracket-10000mah-10w-wireless-kablosuz-sarj-power-bank-18w-103020

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 21 Temmuz 2020; 11:12:34 >

Baseus kablolarını kullanıyorum memnunum ama powerbankı bilmiyorum

• quote:

Baseus kablolarını kullanıyorum memnunum ama powerbankı bilmiyorum
    www.baseusturkiye.com.tr
    Baseus Türkiye | Baseus Cep Telefonu Akseusları Türkiye distribütör Parakende Satış - akilliphone.com
    https://www.baseusturkiye.com.tr/urun/detay/baseus-s10-bracket-10000mah-10w-wireless-kablosuz-sarj-power-bank-18w-103020

www.linktech.com.tr
    Linktech LP20 Premium Ultra 20000 Mah Powerbank
    https://www.linktech.com.tr/lp20-premium-ultra-20000-mah-powerbank

Bu iki model çok cazip geldi ama linktech markasını çok bilmiyorum genelde bütün telefoncularda bu markanın aksesuarlarını görüyorum ama powerbank te nasıldır acaba?

Hiç bilgim yok ama fiyatı pahalıymış 250 300 arası gördüm.Onun yerine anker yada spigen tercih edilebilir

• quote:

Hiç bilgim yok ama fiyatı pahalıymış 250 300 arası gördüm.Onun yerine anker yada spigen tercih edilebilir
    Teşekkür ederim siz hangisini aldınız memnun musunuz?

Bende bu var 1.5 2 yıl önce aldım hala kullanıyorum bi sorun çıkarmadı şükür :) Daha ufak powerbank bakıyodum amazondan ankeri aldım bu sefer bugun gelir büyük ihtimalle

• Anker , spigen , ugreen , baseus , blitzwolf , gibi markalar kaliteli ürünler üretir.

https://www.hepsiburada.com/anker-powercore-select-20000-mah-tasinabilir-hizli-sarj-cihazi-poweriq-2-0-18w-cift-cikisli-powerbank-siyah-a1363-p-HBV00000N24BH?magaza=Hepsiburada

Hocam 139 TL'ye düştü. F/p olarak 1 numara diyebilirim. Ayrıca kapasitesine en yakın rakamı veren ürün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.