Şimdi Ara

Anker mi Spigen mi Powerbank (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iCrush

https://www.hepsiburada.com/anker-powercore-select-20000-mah-tasinabilir-hizli-sarj-cihazi-poweriq-2-0-18w-cift-cikisli-powerbank-siyah-a1363-p-HBV00000N24BH?magaza=Hepsiburada

Hocam 139 TL'ye düştü. F/p olarak 1 numara diyebilirim. Ayrıca kapasitesine en yakın rakamı veren ürün
    Telefonumda quick charge 3.0 desteği var. Ankerin bu modelinde yok maalesef ayrıca type c de yok. Şu modeli sipariş verdim çok mu kötü hakkında olumsuz yorum görmedim

www.linktech.com.tr
    Linktech LP15 Premium Ultra 15.000 Mah Powerbank
    https://www.linktech.com.tr/lp15-premium-ultra-15000-mah-powerbank

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alexander vasilievich

Telefonumda quick charge 3.0 desteği var. Ankerin bu modelinde yok maalesef ayrıca type c de yok. Şu modeli sipariş verdim çok mu kötü hakkında olumsuz yorum görmedim

https://www.linktech.com.tr/lp15-premium-ultra-15000-mah-powerbank

Alıntıları Göster
    Batarya için lion yazmış ama bunda lipo var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    Nerden anladınız lipo olduğunu? Avantajı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 22 Temmuz 2020; 9:43:17 >
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    Şimdi araştırdım da , aslında benim kafam 18650ye gitti dedim bunun içine o pil sığmaz ama yassı li-ion larda olabiliyormus. Li-po daha riskli. Şişmesi vs sıkıntı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Şimdi araştırdım da , aslında benim kafam 18650ye gitti dedim bunun içine o pil sığmaz ama yassı li-ion larda olabiliyormus. Li-po daha riskli. Şişmesi vs sıkıntı.
    Li-on olması avantaj yani doğrumudur? Ürünle ilgili 3 tane inceleme videosu var genel yorumlar olumlu 15000 mah yazıyor ama nominal değer 10000-12000 falan sanırım benim telefon 2700 mah 3-4 kere şarj etsin yeter.

• Anker mi Spigen mi dersen direkt Anker derim. Ama attığın modellerde Spigen derim. Attığın Anker'de Type C sadece giriş, ve PD yok o yüzden bir espirisi yok hele iPhone(8,X ve sonrası) kullananlar için(evet 5W 1A'lik adaptöre göre hızlı şarj eder, ama gerçek desteklediği hızlı şarjı-18W- değil). Baseus denen üçkağıtçı firmanın ise daha çöpünü almam. MFI lisanslı denen kablolarının MFI olmadığını keşfettiğimde kuşkulanmıştım. Sonra PD özellikli denen ve kağıt üstünde de, tasarım olarakta güzel gözüken bir powerbankini almıştım. Type C'de asla PD yok, iPhone hiç bir şekilde hızlı şarjı aktif etmiyor(2 defa şarj oluyor demesi lazım ve JB olduğu için kullandığım tweak hızlı şarj olduğunda söylüyor) bunların hiç biri olmadı. Klasik 1.5-2A ile şarj ediyordu iPhone'u. Ve gereksiz ısınma yapıyordu. Düşünmeden iade ettim. Ortalama Çin Powerbank'i Aliexpress'te o fiyatlara tonla var. Burada satılan çoğu dandik powerbankten ise iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatov kullanıcısına yanıt
    Evet onu fark edemedim kablo şarjı olarak şarj ediyor a70 kullanıyorum.Type c kısmından şarj oluyor sadece onda hata yaptım :D İade ederim belki amazondan almıştım

• bende mi nin 10400lük bankı vardı pilleri bitikti laptop bataryasından çıkardığım sony pilleri taktım s4 3.5 kez doldurabiliyor önceden 1.5 kez dolduruyordu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.