|
Bildirim
|
Bilgi alıp çıkanlardan değilim o sebeple yeni bir fırın aldığım için yazıyorum.
Vestel AFB 1004 akıllı fırın aldık. İlk kurulumdan sonra gördük ki fırında Vestel çıtayı çok yükseltmiş. Wifi ile kontrol var ama ben beceremedim. Neyse 2 yıl önce aldığım lüxel börekçi fırından sonra ankastre olarak kaliteli bir fırına geçince çok hızlı bir pişirme sonucunu gördük. Buz çözme fonksiyonu çok iyiydi, Et yemeğini çok iyi pişirdi, Kek-börek de pişim için harika sonuç aldık. Olumlu özlellikler; Çok Şık görünüyor, Servis Çok iyi ve anlayışlı, Resmen Iphone ekranı gibi, Gelecekten gelmiş bir his veriyor. arayüz basit ve anlaşılır. 5 veya 6 rafı var pişirme ekranında size hangi rafa tepsinin konması gerektiğini gösteriyor. ekrandan tüm pişirme bilgilerine ulaşılabiliyor. Şiş ve çevirme fonksiyonları var ama daha denemedik. Ben Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ayrıca 5 yılda garantisi var. Olumsuz özelliği, Dijital eranı tamamen kapanıyor olması, En azından sadece saat tarih çalışıyor olabilirdi, Düğmele çok dışarda içine gömülseydi çok daha iyi olurdu, Fırın pişimi bitirdikten sonra belli bir süre soğutma fanı çalışıyor. bu tarz bir durumla ilk kez karşılaştık. Sebebi dijital bölmün zarar görmemesiymiş. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 26 Nisan 2013; 17:56:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|