Şimdi Ara

ankaraya gidiyom misavfir edecek olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet 24 şubatta ankarada olcam. bi mülakat için ve 10 gün kalcam beni bu sürede misafire edebilecek olan varmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: kurant

evet 24 şubatta ankarada olcam. bi mülakat için ve 10 gün kalcam beni bu sürede misafire edebilecek olan varmı?

kimse tanımadığı birini 10 gün misafir edecek kadar cesur değildir bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

quote:

Orjinalden alıntı: kurant

evet 24 şubatta ankarada olcam. bi mülakat için ve 10 gün kalcam beni bu sürede misafire edebilecek olan varmı?

kimse tanımadığı birini 10 gün misafir edecek kadar cesur değildir bence.

kimsede benim kadar tanımadığı bi evde 10 gün kalacak kadar cesur olamaz
  • ben organ mafyasında tercuman olarak çalısıyorum bir hastalıgın yoksa 10 günlük oda karsılıgında senden ciger böbrek göz alırsak anlasırız

• Sen nerdensin?
  • ben de uğramıştım bu forumdan tanıştığım bir arkadaşın evine ankara da 1 gecede kalacaktım amma

tek yatağı onla paylaşmak istemediğim için kalamadım
  • herşeyim sağlam ama 7 senedeir sigara içiom
    ben izmirde okuyom şu an aydındayım
    başka bilgi vermem
    bu arada gecelik 5 kaat verebilirim ayrıca yatak olmasına gerek yok tek koltuk ya da sandalye varsa sorun deil.zaten sadece akşam 5 ten sabah 8 e kadar fln kalcam bunu dışında arasanızda bulamasınız
    daha fazla bilgi isteyen pm atsın ya da aratsın ne bilim benimki olmıcak iş te hadi dedim şansımı deneyem belki vardır öğrenci olan orlarda die yine de saolun gençler ,ya da hissedenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurant -- 18 Şubat 2006 22:49:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Aksaray diye bi şehir var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

ben de uğramıştım bu forumdan tanıştığım bir arkadaşın evine ankara da 1 gecede kalacaktım amma

• quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

ben de uğramıştım bu forumdan tanıştığım bir arkadaşın evine ankara da 1 gecede kalacaktım amma

bahsettiği kişi benim

ilginç bişi cidden ya , sadece forumdan tanıdığın biriyle dost olmak , ama ilginç oldugu kadar da güzel bişi, tabii doğru secim yapmak önemli , raskolu metroda ilk karşılaşıyımı hatırlıyomda sanki yıllardır tanıyo gibiydik birbirimizi, hemen şakalaşmaya başlamıştık ,sonra evime getirdim ama dağınıklığı görünce kaçtı canım benim ya

bu arada ankarada öğrenciyim , tek kalıyorum ama daha önce hiç tanıma fırsatım olmuyan birini evimde ağırlıyamam çok zor durumda biri değilse eğer artık doğru insanı bulmak çok zor, belki ben bi katilim belki sen, hayatım riske atıcak kadar ucuz değil

• Allah'ım erkek olmak ne güzel bişey yaa.... şuna bak forumdan evinde kalabileceği birisini arıyor millet... biz akrabamızda kalamıyoz iyi mi?
  • OTELDE KALABİLİRSİN

• quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

Allah'ım erkek olmak ne güzel bişey yaa.... şuna bak forumdan evinde kalabileceği birisini arıyor millet... biz akrabamızda kalamıyoz iyi mi?

ben şimdiye kadar , şansımız olsaydı anamızdan kız doğradık DEMEYEN bir erkek görmedim , bunu bir düşün !
  • Ben birisinde sadece merak ya da deneyim için Ulus ta bir otel de kalmıştım (Eruzum Dadaş Otel-Halin yanında ). Otelin (!) geceliği 7 milyondu.

Bence tandımadığın birisinin yanıda kalmaktan daha rahat olur.

Akşamları da hayattan elini ayağını çekmiş amcalarla lobi (!) de iki çift laf edip, tv izlersin.Yanında walkman ve kitap olura oldukça zevkli olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YanlızTürk

quote:

Allah'ım erkek olmak ne güzel bişey yaa.... şuna bak forumdan evinde kalabileceği birisini arıyor millet... biz akrabamızda kalamıyoz iyi mi?

ben şimdiye kadar , şansımız olsaydı anamızdan kız doğradık DEMEYEN bir erkek görmedim , bunu bir düşün !

o sözü canım sıkıldığında veya kızdığımda bişeylere bende söledim ama ben dahil bi çok kişinin bunu samimi olarak sölediğine inanmıyorum

erkek olmak özgürlük ya , canın sıkıldımı al çantanı git istediğin yere veya tek başına yaşa ne bilim özgürlük bu bence

ayrıca seçilmektense seçmeyi severim , bu da bi nevi özgürlük

aile baskısı, toplum baskısı cart curt hiç bi saçmalıkla uğraşmak zorunda değilsin

• quote:

Orjinalden alıntı: hükümran

quote:

Orjinalden alıntı: YanlızTürk

quote:

o sözü canım sıkıldığında veya kızdığımda bişeylere bende söledim ama ben dahil bi çok kişinin bunu samimi olarak sölediğine inanmıyorum

erkek olmak özgürlük ya , canın sıkıldımı al çantanı git istediğin yere veya tek başına yaşa ne bilim özgürlük bu bence

ayrıca seçilmektense seçmeyi severim , bu da bi nevi özgürlük

aile baskısı, toplum baskısı cart curt hiç bi saçmalıkla uğraşmak zorunda değilsin

kim ne derse desin kadın olmak daha kolay , bunu argo kullanarak açıklayabilirim ama yakışık kalmaz , zannedersem anlamışsınızdır

• Topiğe bak son msjlara bak...
    Eller aya gidiyor hala kadın erkek tartışması.
  • yav şindi kötü bir niyetli kız çıkıp benim evime gel ama bir yatagım var diyomuş (kendinden tam otomatik fantazi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfalı -- 19 Şubat 2006 1:24:45 >
  • insanların bana sırf kız olduğum için bi karşılık umuduyla yaklaşmasındansa az ama öz insanın benimle yakınlık kurmasını tercih ederim (bosch reklamı gibi oldu
  • geçen belediye otobüsündeyim,terminalin önündeki durakta durdu otobüs... bir mersin otobüsü hareket için hali hazırda bekliyor... yanımda fazlasıyla para var, kredi kartım da var,dedim : şimdi şu otobüsten insem,mersine gitsem.... bu nasıl bişeydir dedim kendime... o kadar çok istedim ki gitmeyi... ama git de gör dünya kaç bucak... tüm sülale ayaklanır bea....
  • quote:

geçen belediye otobüsündeyim,terminalin önündeki durakta durdu otobüs... bir mersin otobüsü hareket için hali hazırda bekliyor... yanımda fazlasıyla para var, kredi kartım da var,dedim : şimdi şu otobüsten insem,mersine gitsem.... bu nasıl bişeydir dedim kendime... o kadar çok istedim ki gitmeyi... ama git de gör dünya kaç bucak... tüm sülale ayaklanır bea....

Mersin değilde İstanbul olsa ben misafir ederdim...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.