Dostlar ankarada yaşıyorum yetişkinler için bir yüzme kursu arıyodum batıkentteki havuzun yorumlarına bir baktım sanıldığı kadar basit bir iş olmadığını anladım :D Havuzun kalabalık olmasından şikayet edenmi ararsınız özel kurs satın alıp parasını ödedikten sonra kurs alamayan hocalara ulaşamayanmı ararsınız :D beyin yerine sünger kullanan bazı kadınlarımızın havuza damsız erkek almayın çok tek erkek geliyor bune ayol isyanlarımı dersiniz :D Kafaya bak yüzme öğrenebilmek için önce sevgili yapmamız gerekiyor :D 100 civarı yorum okudum içinden 1 tane memnun olan yorum var sadece :D onada şaşırdım acaba havuz çalışanı falanmı diye :D hayır bildiğin adamları dolandırıyolar özel kurs için paralarını alıp daha sonra aramıyolarmış adamları :D Acaba çayyolu taraflarından falanmı baksak kursa bilemedim :) Deneyimleyip memnun kaldığınız eğitmeni vs düzgün efendi kibar olan bir kurs önerebilirmisiniz ? Mümkünse yüzme öğrenebilmek için sevgili yapmak zorunda kalmayacağım bir yer olsun :D:D |
Ankarada yüzme kursu önerebilirmisiniz ?

-
-
etlik olimpik yüzme havuzunu öneririm
zamanında televizyon programları da burada çekildi, turnuvalar yarışmalar da burada yapılıyor.
milli takım sporcuları, atlama takımları da burada yüzüyor.
olimpik havuz olduğu için 5 metrelik havuzu ve 10 metre atlama kulesi, 2.5 metre 8 kulvar yüzme havuzu, ve 2 kulvar 1.5 metre kurs alanlar için havuzu mevcut
soyunma odası, duş, tribünler falan da var.
grup kursu var, çok kalabalık değil ama özel hoca ayarlanıyor mu bilmiyorum.
pzt-çarş-cuma-pazar haftanın 4 günü, diğer günler kadın günleri.
ben de yıllardır buradayım, yüzmeyi 10 sene önce falan burada öğrendim. eğitmenlerinin tecrübe vs. şu an ne durumda bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 16 Temmuz 2021; 14:56:49 > -
Nakra Sports var oraya da bir bakın
-
Bimden bir sürü su al ve leğen al leğenin içine suları doldur sonra yüz geçici hevestir geçer
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X