Şimdi Ara

Ankarada yüzme kursu önerebilirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar ankarada yaşıyorum yetişkinler için bir yüzme kursu arıyodum batıkentteki havuzun yorumlarına bir baktım sanıldığı kadar basit bir iş olmadığını anladım :D

Havuzun kalabalık olmasından şikayet edenmi ararsınız özel kurs satın alıp parasını ödedikten sonra kurs alamayan hocalara ulaşamayanmı ararsınız :D beyin yerine sünger kullanan bazı kadınlarımızın havuza damsız erkek almayın çok tek erkek geliyor bune ayol isyanlarımı dersiniz :D Kafaya bak yüzme öğrenebilmek için önce sevgili yapmamız gerekiyor :D 100 civarı yorum okudum içinden 1 tane memnun olan yorum var sadece :D onada şaşırdım acaba havuz çalışanı falanmı diye :D

hayır bildiğin adamları dolandırıyolar özel kurs için paralarını alıp daha sonra aramıyolarmış adamları :D

Acaba çayyolu taraflarından falanmı baksak kursa bilemedim :) Deneyimleyip memnun kaldığınız eğitmeni vs düzgün efendi kibar olan bir kurs önerebilirmisiniz ? Mümkünse yüzme öğrenebilmek için sevgili yapmak zorunda kalmayacağım bir yer olsun :D:D

• etlik olimpik yüzme havuzunu öneririm

zamanında televizyon programları da burada çekildi, turnuvalar yarışmalar da burada yapılıyor.

milli takım sporcuları, atlama takımları da burada yüzüyor.

olimpik havuz olduğu için 5 metrelik havuzu ve 10 metre atlama kulesi, 2.5 metre 8 kulvar yüzme havuzu, ve 2 kulvar 1.5 metre kurs alanlar için havuzu mevcut

soyunma odası, duş, tribünler falan da var.

grup kursu var, çok kalabalık değil ama özel hoca ayarlanıyor mu bilmiyorum.

pzt-çarş-cuma-pazar haftanın 4 günü, diğer günler kadın günleri.

ben de yıllardır buradayım, yüzmeyi 10 sene önce falan burada öğrendim. eğitmenlerinin tecrübe vs. şu an ne durumda bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 16 Temmuz 2021; 14:56:49 >
  • Nakra Sports var oraya da bir bakın

• Bimden bir sürü su al ve leğen al leğenin içine suları doldur sonra yüz geçici hevestir geçer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da yüzme kursu arıyorum!!
    14 yıl önce açıldı
    Ankara'da güreş kursu?
    9 yıl önce açıldı
    Ankara YDS Kursu Tavsiye?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.