İş değiştirme aşamasındayım ulaşımı merak ediyorum, karşıyaka mezarlığı yakınında oturuyorum servisler var mıdır yolda ne kadar vaktim geçer bunu merak ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankarada sincan osb de çalışan var mı ?

-
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neden OSB? orada iş bulduysan servisinin olması lazım yoksa gidemezsin
Hocam mühendisim yaklaşık 1 senedir falan ankaradayım ostimde çalışıyorum şuan çalıştığım yerin şartları çok iyi değil büyük firmalar da sincan osb de hep. Yani iş başvurusu yapacağım yapmaya korkuyorum çıkmaza girdim.
ne mühendisisin belki daha yakınlarda iş bulabilirsin. Ankara da sanayi bölgelerini biliyorum.
Hocam makine mühendisiyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kepler Laveran -- 30 Nisan 2025; 21:56:54 >
Kazan,Ostim,Ivedik gibi yerler varken Sincan neden? Akyurt bölgesi de var. Burada mühendislik için uygun birçok firma var. Sincan a gitmek gibi bi hata yapma. Semt merkezden uzak ve kötü. Oraya taşınmasan da yol uzun. Diğer taraflarda çalışmak daha makul.
Hocam şuan zaten ivedikte çalışıyorum eve de yakın (5km) ama buraya ilk geldiğimde de ivedikte birkaç yerle görüşmüştüm gittiğim yerler pek hoşuma gitmemişti. Belki çalışılacak yerler vardır ama hep küçük sanayi dükkanı tarzı iş yerleri var hatta ilk geldiğimde çok şaşırmıştım büyük fabrikalar osb bekliyordum ostim deyince. Benim için çok önemli değil küçük büyük farketmez ama ostim ivedikte şartları iyi olan firmalar var mıdır bilmiyorum. Kariyer.net bakınca iş ilanları büyük oranda sincan da o yüzden hep kafamda nasıl gideceğim sorusu vardı ankaraya geldiğimden beri, bu taraflarda kalmayı düşünmemiştim düşünebilirim. Bu dediğiniz yerlerde var mı güzel firmalar bilginiz var mı.
Sincan a gidersen Eryaman Etimesgut gibi yerlere taşınman gerek :)) şuan Yenimahalle, Keçiören taraflarindasin sanırım. Servisi oraya olanlar da vardır illaki. Ben mühendislik konusunda yardımcı olamam maalesef. Ankara da yeniymişsin Kazan bölgesine ağırlık ver bence. konum olarak çok iyi ve daha çok fırsatın var.
Evet hocam o taraflardayım servisi olan vardır belki bakayım, teşekkür ederim bilen biriylr konuşmak iyi geldi danışacak çok kimse de yok çevremde. Şehire de alışamadım çok kalabalık trafik psikolojimi etkiliyor iş mevzusu da eklenince.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kepler Laveran -- 1 Mayıs 2025; 15:22:51 >
Aynen siz geldikten sonra trafiğin anası bellendi.
yaş kaç, hobileri neler, futbol,dizi,müzik felan varsa gruplara katıl arkadaş bul. Benim hifi müzik gruplarından futbol gruplarından tanıdığım insanlar var. Buranın yerlisi de olsam bu sayede arkadaş edindim.
Hocam doğru diyorsun
valla isteyerek gelmedim eşim memur evlendiğim için gelmek durumunda kaldım 25 yaşındayım trekking severim buraya gelmeden önce haftada 1 mangala gider stres atardım doğa içinde bir yere buraya geldim kartaltepe mesire alanı mıydı oraya gittik ücretli park alanında arabaya yer bulamadık bi yer boşalıyor dörtlü yakıp bekliyorum başkası girmeye çalışıyor vs. kavga edecektim benim için stres atmalık olan aktivite strese dönüşüyor. Geçen arkadaşım geldi şehir dışından mogana götüreyim dedim bende ilk defa gidiyorum içeride yarım saat park yeri aradık neyse bulduk çıkarken 1.5 saat çıkamadık içeriden tövbe ettim daha da gitmem, bu tarz basit şeyler ankarada strese dönüşüyor beni en çok yoran da bu maalesef.
Dostum ben de Sincan Osb de mühendisim. Keçiören Basınevlerinde oturuyorum. Servis güzergahımız ulus-akm-akköprü diye gidiyor. Benim aracım olduğu için problem olmuyor ama karşıyakadan bu güzergaha gelmek biraz zor olacaktır. Aracın varsa çevreyolunu kullan. Belki anlaştığın firmanın servisi eve kadar bırakıyordur onu bilemem. Söylediğin gibi iyi firmalar burada. Tek sorun akşamları trafik oluyor gimartı geçtikten sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baran.471 -- 2 Mayıs 2025; 18:10:20 > -
Hocam aracım var ama git gel günde 70 km yapmak mantklı gelmiyor hem yakıt hem araç bakımı hemde araç yıpranıyor, daha eski model ve az yakan bir araç alsam olabilir ama bunu da istemem tabii. Daha önce temelliden bir firma ile görüşmüştüm eve kadar getiriyorlardı ama mesafe daha uzak tabii orası olmamıştı. Kaçta çıkıyorsun hocam eve kaçta geliyorsun.
Doğru her gün 70 km yapmak biraz zora sokar insanı. Haftaiçi çalışıyoruz sadece mesai 08:30 da başlıyor sabah 07:30 da servise biniyorum. 08:15 de fabrikada oluyorum. 12:30/13:30 öğle arası. Akşam da 18:30 da çıkıp 19:30 da evde oluyorum. Bu saatler servis kullandığım zaman. Araba ile gidip gelmekte en fazla 10 15 dakika fark ediyor. 3. senem olacak bu bölgede. İnsan bir şekilde alışıyor
-
Hocam 1 saat çok iyi ya işten çıktıktan 1 saat sonra evde olsam bende okeyim çevreyolundan keçiören pursaklar havalimanına kadar servisi olan firmalar varmış galiba denk gelir umarım, ostim ivedik civarında çalıştınız mı hiç ?
Evet olabilir çevreyolundan servis. İvedik yuvaköy tarafında çalıştım 7 ay boyunca. İş makinası ve paletli sistemler sektöründe ama çok düzensiz ve keyifsiz bir işti. O bölgede çalışanların genellikle sorunu da düzen konusu zaten. Cumartesi günleri yarım gün de olsa çalışıyorlar bu da insanı biraz itiyor. Aso1 gerçekten iyidir. Buraya geldikten sonra kurumsallık ve daha dolgun maaş gördüm. Tavsiyem bu tarafa gelmeniz. Sizin branş nedir?
-
Hocam makine mühendisiyim bende normalde eskişehirde idim evlilik dolayısıyla buraya geldim orada tarım makineleri üzerine üretim mühendisi olarak çalışıyordum düğüne az vakit kalmıştı ivedikte plastik enjeksiyon üzerine üretim planlama mühendisliği işi buldum 1 sene oldu burada kaldım, bizim resmi tatiller cumartesi günleri tatil o açıdan güzel ama aile şirketi bir sürü patron var ve düzensiz aslında rahat odada 2 mühendisiz baya boş vaktim oluyor 20 dk falan erken çıkabiliyorum ama kendimi geliştiremiyorum birde maaş olarak seviye atlamak için iş değiştirmek lazım bakıyorum ama iş ilanı da çok az.
Maalesef o bölgede durum bu şekilde. Şu an ilan sayısı az ve güncellenmiyor. Ben de sıkı takip ediyorum firma değiştireceğim ama geri dönüş çok nadir oluyor. Bakalım temmuzdan sonra zam yapmayan firmalardan ayrılanlar olacaktır elbet. O zaman biraz daha hareketlenir diye umuyorum. Bol şans...
-
Hocam siz hangi alanda çalışıyorsunuz maaşlar nasıl neden ayrılıyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- miyop astigmat lens kullanabilir mi
- whatsapp şikayet edince ne oluyor
- ae harfi
- zeytin çekirdeği midede erir mi
- zinco 50 mg kapsül kullananlar
- dünyanın en büyük vinci
- büyük indirim günleri ne zaman
- en ilginç rekorlar
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X