Şimdi Ara

Ankarada pansiyon bilen var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
18.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ankarada bildiğiniz pansiyon var mı acaba ulus kızılay civarında, uygun fiyatlı ? fiyatları da biliyorsanız yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vovy -- 8 Ekim 2007; 20:43:34 >

• Ankara'da yaşıyorum daa nerde pansiyon var bilmiyorum bilen varsa söylesin lazım oluyo arada :)
  • Ulus civarında uygun oteller ve pansiyonlar var.Genelde ankaraya geldiğim zaman oralarda kalırım
  • geceliği 15 milyon ulusta

Fırat otel var ,işbankasının karşısında
  • Ulusta kafanızı nereye çevirirseniz görürsünüz zaten. Ama kalacağınız pansiyon meydana yakın olsun. akis takdirde geceleri sorun yaşayabilirsiniz.
  • cebecide var geceliği10 melyonn seyhann palass can simit evivin yanında yatma takımları biraz yağlı ama idare edermişş
  • Arkadaşlar ankara uygn bi pansiyonda kalmak istiyorm 1 günlük. 20 milyon civarında. Yardımcı olurmusunz. Otel ismi adres vs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KUŞADASINDA OTURAN VAR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beşevlerde Uygulama Oteli var.
    Yine Beşevlerde Gazi Üniversitesinin orada Akşam Sanat Okulunun misafirhanesi var buralara bak bence Ulustan önce.
  • Subsonic ben uzun yoldan gelcem 5-6 saat dinlenmek için sonra tekrar yola çıkcam. Ulusta olursa daha iyi olur. Orada uygun iyi bi pansiyon varmı yada otel. VArsa İsim veya telefn yazabilirmisin. Yardımcı olursan sevinirim.
  • ulusta çok var ucuzada kalırısnız ama dikkat edin ulusa,pek tekin değil artık
  • Şimdi yanımda kız kardeşimde olcak. Soru çıkar mı?
  • ulustan başka yerde yok mu
  • İşte ulustan başka yerde uygun fiyata varmı bilmiorm. Yaa bilen varsa bi yardımcı olsn.._???
  • Zonguldak Amele Birliği
  • Etlik,Kızılay taraflarında uygun fiyata pansiyon ya da otel var mı ?

Geceligi 50 lira verebilirim en fazla. Bi de banyo yapabilme ihtimalim olsun yeter.

Kızla falan degil tek kalıcam
  • Beşevlerdeki uygulama oteline bir bakın derim. Hem pansiyon kısmı var (3-4 kişi odalar tuvalet, banyo harici) hem otel kısmı var (1-2 kişilik banyo wc oda içersinde ancak yanınıza başka birini verebiliyorlar 2 kişilik odalarda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Etlik,Kızılay taraflarında uygun fiyata pansiyon ya da otel var mı ?

Geceligi 50 lira verebilirim en fazla. Bi de banyo yapabilme ihtimalim olsun yeter.

Kızla falan degil tek kalıcam

3 Yıl önceki ile cevabım aynı

günlük 20 kağıt ara koridorda banyo var ,odada televizyon var,altta tekel var içki alıp odada içebilirsin

şehri tepeden görüror

resepsiyonın orda arada karı bekler

3-4 yıldır aynı otele gidyorum

güvenli ama dışarıda gece 9 dan sonra fazla dolaşma biri sataşabilir

• Beşevler nerede tam olarak etlik'e yakın mı ? Yani Gata'ya falan yakın olacak. Asagı eglence duragında incem çünkü.

@Macromedia

Hangi otelmis o ?

Çok da dandik olmasın. Oda tek kisilik olsun,ve banyo yapabilecegim bi yer olsun yeter. Ha bi de eşyalarım calınmasın(bavul-kıyafet vs vs) .

Su Deniz Atlanta ve Akya otel kafama yattı. Ne diyounuz ? 2 gecesi 120-130 liraymıs.

Aslında 2 gecesi 70-100 arası bi otel bulsam süper olacak ama
  • Otel ulusta heykel den yukarı doğru , bankaların olduğu; hacıbayramdan gelen yolun devamında altındağ belediyesine giderken bankasya ankara şubesinin hemen karşısında.Yanında işbankası da var orada.

Fırat otel diye yazar orda - 4-5 katlı

tek kişilik oda zaten dediğim, banyolu tek kişilik 25 tl sanırım

koridordaki banyoda yaparım diyorsan 20 tl verirsin,temiz havlu sabun isteyince veriyorlar

sıcak su odalarda bile 24 saat var

güvenlik yönünden 4 senedir bir sorunla karşılaşmadım

yalnız giderken yastık kılıfı götürsen iyi olur,ben başka bir kılıfta yatmam genelde

kızılaya da metro /otobüs var ulustan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.