Şimdi Ara

Ankarada öğrenci hayatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
5
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum ygs lys dönemi.bitiyor yavaş yavaş level atlayıp üniversiteye geçiyoruz.Önümde yaklaşık 2 ay var ve kafamda ankaradan başka şehirde yok.Aileden uzakta istediğim için İstanbul olmaz ayrıca yaşadığım şehirde istemiyorum.İzmirde cazip değil.

Ankara Üniversitesi veya hacettepe siyaset, uluslararası ikisinden birisi olacak.Ayda ne kadar para harcarım yurtlar nasıl kaç para.Piyano ve dil kursuna gitmeyi düşünüyorum fakat ailede biri daha üniversite okuduğu için maliyet çok olur o yüzden piyanoyu silerim.

KYK yurtları nasıl kalınır mı özel yurtlar nasıl güzel mi, fiyatları falan.

Ilıman okyanus ikliminden gelen biri için karasal iklim ne derece zor.

Burs olanakları neler

Part time çalışırsam ne kadar kazanırım

Akut gibi kuruluşlara katılmak istiyorum.Ankarada faaliyetleri var mı? Bunun gibi kuruluşlardan birkaçında görev üstlenmek istiyorum

Cevapları bekliyorum
    Not:izmirde değil kocaelide yaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunickonaltıharf -- 5 Mayıs 2014; 18:43:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunickonaltıharf kullanıcısına yanıt
    ankarada üni okuyorum . geldiğime de bin pişmanım . imkanlar olanaklar var tabi ama havası insanın içini karartıyo başlarda seviyosun deniz önemli değil falan desen de sonradan anlıyosun ankaranın ne kadar ruh bunaltıcı bi yer olduğunu . yani bu benim fikrim tabi ama hiç hiç sevmedim. ne güneşin doğduğunu hissediyosun ne havası güzel. Egeye geldiğimde havaların arasında ne kadar fark olduğunu anlıyorum .. Yurt fiyatlarına gelince tek kalamadım çok uçuk fiyatlar tek kalamadığım için yurttan da okuldan da nefret ettim. ama ankarayı seven de var tabi onları da pek anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candir -- 5 Mayıs 2014; 5:05:09 >
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: candir

ankarada üni okuyorum . geldiğime de bin pişmanım . imkanlar olanaklar var tabi ama havası insanın içini karartıyo başlarda seviyosun deniz önemli değil falan desen de sonradan anlıyosun ankaranın ne kadar ruh bunaltıcı bi yer olduğunu . yani bu benim fikrim tabi ama hiç hiç sevmedim. ne güneşin doğduğunu hissediyosun ne havası güzel. Egeye geldiğimde havaların arasında ne kadar fark olduğunu anlıyorum .. Yurt fiyatlarına gelince tek kalamadım çok uçuk fiyatlar tek kalamadığım için yurttan da okuldan da nefret ettim. ama ankarayı seven de var tabi onları da pek anlamıyorum

Hocam izmirdeyim ben bu sene üni gidicem ankarada zorluk çeker miyim ?

• Ben de ankaradan istanbula gitmenin planlarini yapiyorum

• High Hopes. H kullanıcısına yanıt
    pişman olursun bence
  • quote:

Hocam nerde okuyorsunuz hangi üniversite yani, yurt fiyatı nasıl.Şehir dışından gelen biri kykya girebilir mi

Ya istediğim bölümlerin puanı istanbulda çok uçuk ayrıca özellere falan gidebilirim ama bir itibarının olacağını düşünmüyorum intenet öyle diyor.

Ankara idari bir şehir olduğu için bölüm.açısından iyiymiş izmire göre.Yani benim sebeplerim bunlar.

Ben Kocaeli'de yaşıyorum ama çok sıkıldım istanbulada 100 kez gitmişimdir marmaradan uzaklaşmak istiyorum Ankarayıda hiç görmedim

Aylık ne kadar makul olur hocam sence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MUĞLA'DA ÖĞRENCİLİK
    4 yıl önce açıldı
    Askerlik ve Üniversite
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de Ankara da universite okuyorum Istanbul kalabalik Izmir ailemin yanina uzak diye ankarayi tercih ettim
    benim icin bir sorun yok halimden memnunum ama universiteden memnun degilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

ben de Ankara da universite okuyorum Istanbul kalabalik Izmir ailemin yanina uzak diye ankarayi tercih ettim
    benim icin bir sorun yok halimden memnunum ama universiteden memnun degilim

Aylık ne kadar makul hocam ayrıca yurtlar kaç para? Abim istanbulda 550 veriyordu

• Eskisehir Anadolu Uni. dusunmez misin

• puanların kac? denemelerde kac yapıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahm

puanların kac? denemelerde kac yapıyorsun?

Ygs 5 327 puan 119k.Hedefim tm 2de 27bin falan 3 binde obp geri atsa 30000 hedefliyorum.(obp 43)

Lyslerde coğrafya 19,edebiyat 35,matematik 25,geometri 8.Bunlar şuan yaptıklarım ama gerçek sınavda

Coğrafya 20+
    Edebiyat 45+(cumhuriyet dönemi, divan edebiyatı falan boş şuan)
    Matematik 30+ belki 35 olur ama ygsde 14 yaptım normalde denemelerde 25 falandım
    Geometri ise 15 falan hedefliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunickonaltıharf -- 5 Mayıs 2014; 0:29:30 >
    Ben bilkentte okuyorum 4.370 TL ödüyoruz yurda üç kişilikte kalıyorum. Okul açısından doğru düşünmüşsün ama
    en güzel dönemlerin geçicek ankarada inan ki bir izmir istanbul değil. gezip tozmayı çok seven biriysen dert etmezsin mekanları güzeldir . ama emin ol ankaradan da sıkılıcaksın bir seneye denizi , havasını dert etmesen bile o yüzden iyi düşün derim. para konusuna gelince birşey diyemicem çünkü ben deli gibi harcadım . hesabımı falan hiç bilmiyorum şuan . Ama şöyle düşün Alışveriş merkezlerinin esiri olmuş karanlık bir şehir adeta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candir -- 5 Mayıs 2014; 4:57:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratso

Eskisehir Anadolu Uni. dusunmez misin

Cuma oradaydım hocam şehir falan güzel ama düşündüğüm bölümler için tavsiye edilen bi yer değil

başarılar kardeşim.

hangi bölümler düsünüyorsun
  • Ankarada üniversite okuyorum 2. sınıfım şimdiki aklım olsa İstanbul ya da İzmirdeydim.
  • quote:

Ben bilkentte okuyorum 4.370 TL ödüyoruz yurda üç kişilikte kalıyorum. Okul açısından doğru düşünmüşsün ama
    en güzel dönemlerin geçicek ankarada inan ki bir izmir istanbul değil. gezip tozmayı çok seven biriysen dert etmezsin mekanları güzeldir . ama emin ol ankaradan da sıkılıcaksın bir seneye denizi , havasını dert etmesen bile o yüzden iyi düşün derim. para konusuna gelince birşey diyemicem çünkü ben deli gibi harcadım . hesabımı falan hiç bilmiyorum şuan . Ama şöyle düşün Alışveriş merkezlerinin esiri olmuş karanlık bir şehir adeta..

Son otobüs saati düzenlemesinden sonra iyice garip oldu okul. Allah'tan zamanında mezun oldum ben :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lahm

başarılar kardeşim.

hangi bölümler düsünüyorsun

Teşekkürler, uluslararası ilişkiler veya siyaset bilimi kamu yönetimi düşünüyorum

• İzmir'den Ankara zor . Hadi 1 sene rahat ettin aile falan yok diye ama vakit geçtikçe İzmir'i özleyeceksin.
  • Bende ankaradan izmire gitmeyi planliyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.