Şimdi Ara

Ankarada LPG satan BP İstasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ankarada hangi BP istasyonu LPG satıyor. Ben hangisine sorduysam "bizde yok dayı" dediler. Bir tek İvedik Organizenin içinde var oraya da gidip gaz dolduramayız heralde. Bu arada internet sitesinde bir dandiklik var bilgiye ulaşılamıyor. O yüzden buraya soruyorum.

• Kurtuluş kavşağının ordaki BP'de var. Fiyatı 1,40 YTL
  • keçiören deki kalaba ve gazino bp de lpg var
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisozyurt

Kurtuluş kavşağının ordaki BP'de var. Fiyatı 1,40 YTL

Orası yakın sayılır ama 1,40 da çokmuş....iyi mi bari?
  • BP nin lpg si piyasadaki en iyisidir. Bir depoda 40-50 km fazla gidiyorum. Bugün habaş denedim oda harika.
  • BEN DEVAMLI TUZLUÇAYIR NATOYOLUNDAKİ BP DEN ALIRIM 2.5/3 YILDIR VE OLABİLDİĞİNE MEMNUNUM.FİYATTA 1,31 GALİBA.SELAMLAR...
    quote:

Orjinalden alıntı: bmnankara

Arkadaşlar Ankarada hangi BP istasyonu LPG satıyor. Ben hangisine sorduysam "bizde yok dayı" dediler. Bir tek İvedik Organizenin içinde var oraya da gidip gaz dolduramayız heralde. Bu arada internet sitesinde bir dandiklik var bilgiye ulaşılamıyor. O yüzden buraya soruyorum.
  • Bu konuyu ben soracaktım bugün ama sorulmuş Ankara'da bir defa gördüm o da Keçiören şelalenin oralarda biryerdi. Sincan-Eryaman-Etimesgut-Batıkent-Demet-Çiftlik yakınlarında var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HANGİ DİZEL SHELL-BP-OPET-PO VS
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orası yakın sayılır ama 1,40 da çokmuş....iyi mi bari?

1,40 olduğu için hiç almadım. Sadece geçerken tabelayı görüyorum.
  • Habaş'ın istasyonu nerede? Fiyat nedir?

quote:

Orjinalden alıntı: Sulphur

BP nin lpg si piyasadaki en iyisidir. Bir depoda 40-50 km fazla gidiyorum. Bugün habaş denedim oda harika.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkxwing

Habaş'ın istasyonu nerede? Fiyat nedir?

Abi habaş bizim buralarda satılıyor. Eryaman'dan Sincan'a giderken Devlet mahallesinden bi sonraki ışıklardan sola dön orada küçük bi yer var tavanında otogaz yazıyor kırmızı beyaz bi tavanı var. Ya da biliyorsan Eryılmazlar Petrol ofisinin altında. Fiyatı 1,32 ben mecbur kalmadıkça hep oradan alırım.
  • habaşın çekişi özellikle dikkatimi çekti.

bu arada izmirdeyim ben . üzgünüm
  • Gölbaşında Mogan Parka giderken solda kalan bir habaş istasyonu var. Ama ben hiç kullanmadım.
  • Peki HABAŞ konusunda birşey merak ediyorum. Aygaz'ın performansı iyi, Milangaz'ın menzili iyi deniliyor genel olarak. HABAŞ BP SHELL hakkında ne denilebilir?

Bu arada LPG fiyatları artıyor Ankara'da yazık Bazıları kızacak belki ama(Ankara dışında oturanlar). Aygaz 1.40 yapmış Milangaz satan bazı PO 1.34 1.36 civarı. Bir anda oldu olanlar, ama olmuyor böyle. Şimdi ay sonunda enflasyon düştü de derler.
  • shell kullanmıyorum shell kullandıgım zaman aracım 150ykr yakarken aygazda 140ykr, milangazda 135 ykr bp de 120-125 ykr yakıyor. aygazı falan bıraktım. bpciyim.

-

habaşı 1 kere kullandım çekişi hepsinden iyiydi, ama burda çok pahalı habaş çünkü sehir dısında.
  • Kurtuluştaki BP'nin bugün önünden geçtim fiyat 1,42 ytl/lt arkadaşlar bilgilerinize...Almadım tabiki
  • arkadaşlar birde tam küçükesat ile bülbülderesi kavşağında var recep ustanın karşısında hergün iş çıkışı önünden geçiyorum 1,33 lira ve bende kullandım gayet iyi shellden daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.