Şimdi Ara

Ankara Citroen Servis hangisi Bayraktarlar(Tandoğan) Vs Otosay(ist yolu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
6.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar yeni c4 sahibiyim ve 15.000 bakımı geldi ankarada götürmeyi düşündüğüm 2 servis var

1.İstanbul yolu üzerinde bulunan otosay
    2.Tandoğanda bulunan bayraktarlar citroen.

aslında otosay a götürcektim ama yeni açılan tandoğanda bulunan citroeni deniyen varsa nasıldır tavsiye edermi öğrenmek isterim ?

Bayraklar adıyla açılması beni çeken başlıca özelliği sanırm bayraktarlar kendileri yürütcek bu işi artık, sattıkları gibi birde serviside ele alcaklar.

sonuç olarak 2 servisten birini önerebilcek varsa tavsiyesini bekliyorum..

şimdiden teşşkr ederim..

• istanbul yolundaki yerine maltepeyi öneririm.

otosayın çayyolunda açtığı servisde çok kaliteli yapmışlar temiz ve düzenli ama ustalar nasıl bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyax

istanbul yolundaki yerine maltepeyi öneririm.

otosayın çayyolunda açtığı servisde çok kaliteli yapmışlar temiz ve düzenli ama ustalar nasıl bilgim yok.

cevabın için tşşkr ederim,

içimden bir ses oraya götürmemi sölüyor ama bir arkaşımda çok memnun olduğunu söyledi istanbul yolundaki servisten biraz kafam karıştı artık hangisine yolum düşerse.

• Ankaralı değilim ancak her iki servise de uğradım. Kesinlikle OTOSAY daha deneyimli ve ilgili. Hele ki Şevket Usta var ki Citroen.de Türkiyenin en eski ve deneyimli ustasıdır.
  • Kesinlilkle Otosay diyorum,Eskişehir yolundaki yeni Plazaları süper olmuş,ustalar zaten süper...
  • ARKADAŞLAR SÖYLEMEYE BİLE GEREK YOK ARKADAŞ ÇÖZMÜŞ ŞEVKET USTA:) ŞEVKET USTA GERÇEKTEN DE TÜRKİYENİN EN ESKİ CİTROEN USTALARINDANDIR. VE DE CİTROEN OTOSAYIN ESKİŞEHİR YOLU PLAZASINDA GÖREV YAPIOR. BENCE ANKARADA CİTROEN OTOSAYDAN ŞAŞMAYIN ZRA HERKES GÖRALDAN NE KADAR ŞİKAYET OLDUĞUNU BİLİYOR BAYRAKTAR GÖRALIN USTALARINI ALDI.
  • Evet arkadaşlar bende OTOSAY diyorum benimde C4 var Şevket usta iyibir usta Kaportada Memet usta var oda süper
    Tandoğandaki yere giden arkadaşlar oldu fakat çok amatörler tavsiye etmem sonra pişman olmayın..
    ÇAYYOLUNDA ki yerde bence OTOSAY yakışır olmuş.Ben geçenlerde uğradım 3 kat servis için ayırmış bence buda servise gerekli önemi verdiklerini gösteriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Ankara Özel Honda Servis
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Otosay;

Acelem olduğundan bir kez, sadece hata mesajı sildirmek için Bayraktarlar'a gitme gafletinde bulundum. Teknik olarak çok kötüler, deneyimleri olmadığından çıkabilecek sorunların sebepleri hakkında hiç bir fikirleri yok. Üstüne üstlük bol bol ukalalık yapıyorlar. C4' ün klasik sorunu olan yüksek devirlerde turbo basıncının anlık yükselmesi sonucu çıkan hata mesajının yok olması için bir sürü parça değişmesi gerektiğini söyleyip hemen parça listesi çıkarmaya başladılar.

Öncelikli amaçları aracı bir an önce gözünüzün önünden kaçırıp, göremeyeceğiniz bir yere çekerek plakalığı değiştirmek. Acelem var dediğim halde daha bilgisayara bağlamadan önce plaka söküyolardı.

Otosay ise her gittiğimde beni tatmin etti. Hem güleryüzlüler, hem de müşteriye verdikleri his, önceliklerinin sorunun çözülmesi olduğu.

Ve evet, Şevket Usta, Cemal Usta ve Mehmet Usta gerçek birer fenomenler.

• OTOSAY HERZAMAN İÇİN 1 NUMARADIR.. Yanlız övgülerle bahsedilen ustanın içeride çalışan en sorumsuz usta oldugunu ayda 20 defa giden birisi olarak anlamış bulundum.. işini iş olsun diye yapan işdenn kaçan birisidir... otosay çok iyi bir işletme ankarada 1 numara. yanlız 1- 2 sorumsuz işçi yüzünden çok zarar alıyor.. KESİNLİKLE CEMAL BEYİ TAVSİYE EDERİM.. arabın a-z ye her sorunu için pratik ve hızlı şekilde yardımcı olan birisidir..
  • Ben de arabayı izmir bayraktardan aldığım için servis olarak da Ankara daki bayraktarı kullanmayı düşünüyordum ancak sakın diyorum kapısının önünden geçmem çok ukalalar ve yaz basında randevu almama rağmen lastik degisimi için beni 3 saat beklettiler ve bu süre sonunda arkaya geçtiğimde arabanın daha lifte kaldırılmadıgini gördüm o an arabayı alıp kacarcasina oradan uzaklaştık ve bir daha da önünden geçmedim. Tavsiye etmiyorum otosay umarım bizi bırakmaz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumutk

Ben de arabayı izmir bayraktardan aldığım için servis olarak da Ankara daki bayraktarı kullanmayı düşünüyordum ancak sakın diyorum kapısının önünden geçmem çok ukalalar ve yaz basında randevu almama rağmen lastik degisimi için beni 3 saat beklettiler ve bu süre sonunda arkaya geçtiğimde arabanın daha lifte kaldırılmadıgini gördüm o an arabayı alıp kacarcasina oradan uzaklaştık ve bir daha da önünden geçmedim. Tavsiye etmiyorum otosay umarım bizi bırakmaz :)

merak etme bırakmaz yeterki doğru zaman olsun yani çok sıkışık vakitlerine gelmesin
  • Diğer illeri bilmem ama Ankara da Otosay bir numara. Şevket Usta yı da tanımayan kalmamış bu arada. Kendisine de söyledim. Nette seni çok övüyorlar diye. Doğrudur, överler ama benim birşeyden haberim yok dedi. :)
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama... Ben de kessinlikle ama kessinlikle Bayraktarı tavsiye etmiyorum arkadaşlar... Aracını seven ve zamanı değerli olanlar Otosaya götürsünler araçlarını.

Ben aracımı 2012 Ağustos sonunda Ankara Bayraktardan aldım (1.6 e-hdi Exclusive MCP) 1 ay sonra sürücü camı çalışmamaya başladı çok moralim bozulmakla beraber "belki temassızlık filan vardır basit birşeydir 5-10 dk bakarlar olabilecek birşeyse hemen hallederler" diye düşünerek hafta içi öğlen vakti aracı servise götürdüm.Bırakın araca şöyle bir bakmayı nerdeyse servis kapısından içeri almayacaklardı adamlar randevusuz gittiğim için...
    Peki dedim , randevu almalıymışım doğrudur...Ertesi gün randevu departmanlarını aradım , bana 1 hafta sonraya randevu verdiler (yahu arkadaş bu araç daha 1 aylık , insan bir düşünmez mi bu adam bu aracı bizden almış sonuçta , bir ilgilenelim mümkünse en kısa zamanda servis randevusunu verelim filan demez mi...?)
    1 hafta sonra servise kabul ettiler sağolsunlar , araç akşama kadar serviste kaldı , akşam aracı almaya gittim servis danışmanı arkadaş sürücü cam motorunun arızalandığını ve parçanın siparişini verdiklerini söyledi.Ne kadar zamanda parçanın geleceğini sorduğumda da "eğer ellerinde ve istanbul merkezde olmayan bir parça ise 21 işgününde , eğer ellerinde olan bir parçaysa ise 2 işgünü içinde (TEKRAR YAZIYORUM 2 İŞGÜNÜ...) ellerinde olacağını söyledi.

O günün üzerinden tam olarak 3 HAFTA GEÇTİ... Ben bu 3 haftanın ilk haftası dolduğunda servisi arayıp , "parçanın hala gelip gelmediğini" sorduğumda bana "parçanın kargoyla istanbuldan geldiği" ve randevu departmanının beni en kısa zamanda parça değişimi için arayacağı söylendi... ve ben hala 2 haftadır bekliyorum ki bu adamların randevu departmanı lutfedip de beni ararlarsa aracı bırakacağım da parça değişimi olacak...

ARACI ALALI NEREDEYSE 3 AY OLMUŞ , BU 3 AYIN 2 AYINDA BEN SÜRÜCÜ CAMI AÇILMAYAN BİR ARAÇLA GEZİYORUM...Otopark çıkışlarında gişelerde ücret ödemelerden tutun da otoyol gişeleri ve güvenlik kontrollerinde camım açılmadığı için düştüğüm durumları bir hayal edin...

Eğer yeni bir aracınız varsa ve yetkili bir servise gitmek zorundaysanız ve de Ankarada yaşıyorsanız kesinlikle Otosaydan şaşmayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaaydin79

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama... Ben de kessinlikle ama kessinlikle Bayraktarı tavsiye etmiyorum arkadaşlar... Aracını seven ve zamanı değerli olanlar Otosaya götürsünler araçlarını.

Ben aracımı 2012 Ağustos sonunda Ankara Bayraktardan aldım (1.6 e-hdi Exclusive MCP) 1 ay sonra sürücü camı çalışmamaya başladı çok moralim bozulmakla beraber "belki temassızlık filan vardır basit birşeydir 5-10 dk bakarlar olabilecek birşeyse hemen hallederler" diye düşünerek hafta içi öğlen vakti aracı servise götürdüm.Bırakın araca şöyle bir bakmayı nerdeyse servis kapısından içeri almayacaklardı adamlar randevusuz gittiğim için...
    Peki dedim , randevu almalıymışım doğrudur...Ertesi gün randevu departmanlarını aradım , bana 1 hafta sonraya randevu verdiler (yahu arkadaş bu araç daha 1 aylık , insan bir düşünmez mi bu adam bu aracı bizden almış sonuçta , bir ilgilenelim mümkünse en kısa zamanda servis randevusunu verelim filan demez mi...?)
    1 hafta sonra servise kabul ettiler sağolsunlar , araç akşama kadar serviste kaldı , akşam aracı almaya gittim servis danışmanı arkadaş sürücü cam motorunun arızalandığını ve parçanın siparişini verdiklerini söyledi.Ne kadar zamanda parçanın geleceğini sorduğumda da "eğer ellerinde ve istanbul merkezde olmayan bir parça ise 21 işgününde , eğer ellerinde olan bir parçaysa ise 2 işgünü içinde (TEKRAR YAZIYORUM 2 İŞGÜNÜ...) ellerinde olacağını söyledi.

O günün üzerinden tam olarak 3 HAFTA GEÇTİ... Ben bu 3 haftanın ilk haftası dolduğunda servisi arayıp , "parçanın hala gelip gelmediğini" sorduğumda bana "parçanın kargoyla istanbuldan geldiği" ve randevu departmanının beni en kısa zamanda parça değişimi için arayacağı söylendi... ve ben hala 2 haftadır bekliyorum ki bu adamların randevu departmanı lutfedip de beni ararlarsa aracı bırakacağım da parça değişimi olacak...

ARACI ALALI NEREDEYSE 3 AY OLMUŞ , BU 3 AYIN 2 AYINDA BEN SÜRÜCÜ CAMI AÇILMAYAN BİR ARAÇLA GEZİYORUM...Otopark çıkışlarında gişelerde ücret ödemelerden tutun da otoyol gişeleri ve güvenlik kontrollerinde camım açılmadığı için düştüğüm durumları bir hayal edin...

Eğer yeni bir aracınız varsa ve yetkili bir servise gitmek zorundaysanız ve de Ankarada yaşıyorsanız kesinlikle Otosaydan şaşmayın...

bendede 2012 confort plus var. otosaydan geçen kasımda aldım. servis olarak otosay ankarada bir numara bayraktar biraz bilgisiz ve ilgisiz.

• Kesinlikel OTOSAY.

Fakat Citroen yetkili servislerinin en önemli sorunu (tabii ki bana göre) periyodik bakım malzemelerinin dışında stok bulundurmuyorlar. En küçük parçayı dahi sipariş ile getiriyorlar ve beklemek zorunda kalıyoruz.

Kendilerine "bölge depoları oluşturmalarını" önerdim. Örneğin Ankara, İstanbul, İzmir vb yerlerde bölge deposu olsa ve çevre illere de hizmet verse ve biz de en iyi ihtimalle bir hafta beklemesek. Ama ilgi görmedi.
  • Arkadaşlar merhaba, (Kendi yorumumdan 2. alıntımdır)

(Uzun uzun okumaktan sıkılacaklar için Simge otomotiv Mehmet usta'yı mutlak suretle tavsiye ediyorum uzun ve sıkıcı hikaye aşağıda...)

Ben de Citroen C3 sx 1.6 HDI aracımı (2006 model) 2012 senesinde aldım ve türlü türlü servislerde sorunlarımı gidermek için yüzlerce lira harcadım tabi ki de sorunum giderilmediği gibi yanına yeni sorunlar alarak yürüdü gitti.

Biliyorsunuz ki güvenilir servis bulmak çok zor, Ankara'ya taşındığımdan beri açıkçası kimseye güvenemedim forumları dolaştım burayı defalarca okudum ve tatmin olamadım, özellikle 1 mesajlı üyelerin servis tavsiyelerine insan güvenirken zorlanıp inandırıcı bulmuyor...

Yetkili servislerin çıkardığı 1000 TL ve üzeri fiyatlar 50-60.000 TL lik araçlar için makul karşılanabilir fakat zaten 18-19.000 TL lik araçlar için artık bu meblağları ödemek zor gelmeye başladı.

Aracımı 105.000 km den sonra Eskişehir'de bir özel servise götürmeye başladım, güven ortamı oluşunca Ankara'dan kalkıp Eskişehir'de aracımın bakımlarını yaptırıyordum, 120.000 bakımı ve 135.000 bakımını bu serviste yaptırdım fakat 135.000 bakımından sonra yağ seviyesi bıraktığım seviyesiyle aynıydı, yine de insan konduramıyor. Son olarak 150.000 bakımıma 2000 km kala aracım 3000 deviri göremez oldu.

Eskişehir'e götürdüm bu sorun için, bilgisayara bağladık, ısıtma rölesi bujiler elektrk. vs gibi bir uyarı verdi, hemen ısıtma rölesini değiştirdiler, çok uzatmayım, röle yanmış, beyni kısa devre yaptırmış, beyin + röle değişimi dünyanın parasını istediler...

Zamanım yok sonra yaptırayım diye kaçtım oradan, sonuçta gözlemlediğinizde karşınızdakinin konuya hakimiyetini görüyorsunuz.

1 hafta kadar aracımı bu şekilde yokuş yukarı maks. 70 km yokuş aşağı maks. 110 km ile kullandım, en sonunda başıma daha büyük sorunlar açılabileceğini düşünerek bu forumdaki tek mesaj yazmış olan arkadaşın yorumu üzerinden Öz Simge otomotivin web sitesini inceledim ve çok özenli şekilde hazırlanmış olduğunu gördüm, harita üzerindeki yere kadar hazırlanmış...http://www.simgepeugeotankara.com/

Bu sabah Öz Simge otomotive götürdüm aracımı Celal ustanın, Mehmet usta gözetiminde çalışması sonucunda 4 adet kızdırma bujisinin 3'ünün çalışmadığını kendi gözlerimle de gördüm. 4'ü de değişti, hidrolik tamamlandı 1 lt. yağ eklendi, motorum temizlendi, turboyla alakalı bir işlem daha yapıldı ve bunlar sadece benim gördüklerim. Bu arada hava filtrem de değişti, güya 3 ay önce değiştirilmişti Eskişehirdeki servis tarafından ama keşke fotoğrafını çekip buraya koysaydım belki utanırlardı...

Toplamda 3 saat civarı uğraştılar sağolsunlar aracımla, diğer ustalarda ara ara gelip tavsiyelerde bulundular.

Isıtma rölem değişmedi, aracın beyniyle ilgili bir sıkıntı yoktu hayali tamirlere istenen miktarın neredeyse 1/3ünü ödedim ve ilk defa dolandırılmadım...

Açıkçası artık aracı perte çıkarmayı bile düşünmüştüm...

Kesinlikle Öz Simge Otomotiv'de Mehmet Usta'ya veya diğer ismini öğrenemediğim ustalara gönül rahatlığıyla aracınızı teslim edebilirsiniz... İş ahlakı olan insanlarla tanıştığım için ayrıca mutluyum...

Dikkat ederseniz öyle bir yorum yapıyorum ki sanki bağ bağışlamışlar bana Ama bu benim değil çevremizdeki arsız yüzsüz dolandırıcıların utanması gereken bir durum...

Aracımla 3 saat boyunca birebir ilgilenen Celal ustaya ve Mehmet ustaya tekrar teşekkür ediyorum

Yapılan işlemle ilgili detaylı bilgi, Eskişehir'de gidilmemesi gereken bu özel servisle ilgili sormak istediklerinizi özelden sorabilirsiniz.

İyi forumlar.

• Güleryüzüyle, paraya tamah etmemesiyle,bilgisiyle,tecrübesiyle vatan pejo cemal usta yı tavsiye ederim sıradışı bir usya
  • Garantiniz bitti ise Başkent sanayi sitesinde Ankara Oto var Battal usta sağlam Citroen ve Peugeot ustasıdır.http://www.ankarapeugeot.com/iletisim/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.