Şimdi Ara

Ankarada Kalacak uygun yer.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sınav için Ankara'ya geleceğim sınav büyük ihtimalle gazi üniversitesinde olacak. bir gün kalıp geri döneceğim ayın 30 u gibi beşevlere de uygun fiyatlı yerler var mı bildiğiniz öğretmen evi falan olabilir varsa yoksa pansiyon vs de olabilir farketmez. sadece bana yakın olması yeterli.

• otogar seni bekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bentderesi, Çinçin

• öğretmenevinde kalabilirsiniz. 55 tl civarıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisİsSparta

otogar seni bekler

sebepsizce güldüm. 1 gün öncesinde geleceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElvanDalton

Bentderesi, Çinçin

+1 Bentderesinde ucuza cok guzel yerler bulabilirsin

• Ankara'yı bilmiyorum sadece üniversitenin beşevlerde olduğunu biliyorum oradası hangi semt oluyor öğretmen evi olarak hangisi oluyor. 100 tl yi geçmesin benim için kalacağım yer yeterli yeter ki ulaşımım kolay olsun çünkü iki oturumlu bir sınava gireceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalacak yer bulamadım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sincan.

Ankara'nın en nezih en lüks konaklama yerlerini bulabileceğin tek yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pluton*

quote:

Orijinalden alıntı: ElvanDalton

Bentderesi, Çinçin

+1 Bentderesinde ucuza cok guzel yerler bulabilirsin

para bile kazanabilir
  • Gazi'de lys ye mi gircen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe

Sincan.

Ankara'nın en nezih en lüks konaklama yerlerini bulabileceğin tek yer.

• Geyik yapacak insan müsvetteleri cevap vermesin konuma. İnsanca birşey soruyorum yardım istiyorum.
  • Beşevlerde Turzim Otelclik meslek lisesi var. Orada kalabilirsin. Otel ve pansiyon kısmı olarak ayrılır. Fiyatlarıda ona göredir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pluton*

Gazi'de lys ye mi gircen ?

Hayır müfettişlik sınavı var ona gireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Arkadaşlar bir sınav için Ankara'ya geleceğim sınav büyük ihtimalle gazi üniversitesinde olacak. bir gün kalıp geri döneceğim ayın 30 u gibi beşevlere de uygun fiyatlı yerler var mı bildiğiniz öğretmen evi falan olabilir varsa yoksa pansiyon vs de olabilir farketmez. sadece bana yakın olması yeterli.

quote:

Orijinalden alıntı: ivb

Beşevlerde Turzim Otelclik meslek lisesi var. Orada kalabilirsin. Otel ve pansiyon kısmı olarak ayrılır. Fiyatlarıda ona göredir.

Turizm otelcilik lisesi güzel tercih olur Ama öncesinden ara rezervasyon yaptır. Hatta havale ile ödeme bile kabul ediyorlar. Otobüsle veya trenle geleceksen beşevler yakındır, kolay gelirsin. Hatta ara beni ben seni alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

quote:

Arkadaşlar bir sınav için Ankara'ya geleceğim sınav büyük ihtimalle gazi üniversitesinde olacak. bir gün kalıp geri döneceğim ayın 30 u gibi beşevlere de uygun fiyatlı yerler var mı bildiğiniz öğretmen evi falan olabilir varsa yoksa pansiyon vs de olabilir farketmez. sadece bana yakın olması yeterli.

quote:

Beşevlerde Turzim Otelclik meslek lisesi var. Orada kalabilirsin. Otel ve pansiyon kısmı olarak ayrılır. Fiyatlarıda ona göredir.

Turizm otelcilik lisesi güzel tercih olur Ama öncesinden ara rezervasyon yaptır. Hatta havale ile ödeme bile kabul ediyorlar. Otobüsle veya trenle geleceksen beşevler yakındır, kolay gelirsin. Hatta ara beni ben seni alırım

Eyvallah teşekkür ettim otobüsle geleceğim biletimi falan ayarladım da şu sınav yeri belli olsun gazi üniversitesinde yapılacak ama hangi kampüsünde olacak sorun o en büyük kampüsü beşevler kampüsü sanırım. Durum böyle olursa önceliğim öğretmen evi olur. sanırım Başkent Öğretmen evi en yakın olanı. olmazsa lisede kalırım sıkıntı olmaz yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah teşekkür ettim otobüsle geleceğim biletimi falan ayarladım da şu sınav yeri belli olsun gazi üniversitesinde yapılacak ama hangi kampüsünde olacak sorun o en büyük kampüsü beşevler kampüsü sanırım. Durum böyle olursa önceliğim öğretmen evi olur. sanırım Başkent Öğretmen evi en yakın olanı. olmazsa lisede kalırım sıkıntı olmaz yani.

Başkent öğretmen evi yoğun olur, yer sıkıntısı yaşayabilirsin. Dediğim gibi önce rezervasyon yaptır, sınav ve yaz okulu dönemi malum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Başkent öğretmen evi yoğun olur, yer sıkıntısı yaşayabilirsin. Dediğim gibi önce rezervasyon yaptır, sınav ve yaz okulu dönemi malum

Eyvallah hocam sağolun vallahi. Ben sınav yeri belli olsun olmazsa size ulaşırım burdan eğer sıkıntı olmazsa sizin içinde.

• Sıhhıye ordu evi,direkt Kızılay'dan Ankaray ile Beşevler'de inip,sınava girebilirsin
  • Başkent Öğretmenevi senin işini görücektir arkadaşım, önceden rezervasyonu unutma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.