bütce 300-450k arası kızılaya yakın olsun temiz bi semt olsun Kardeşim için ev alacaz kendisi ted üni de okuyacak evin eski olmaso önemli değil mahalle iyi olsun yakım ve güvenli olsun yeter içini yıkar baştan yaptırırız babam bahçelievlere bakmış 550-650 arası istemişler Küçükesatı önerdiler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ağacı -- 1 Eylül 2020; 20:13:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankarada Ev Almak İçin Semt Önerisi

-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara'ya yerleşme düşünceniz mi var neden 4-5 sene için kira değil de satın alıyorsunuz?
Merak ettim sadece yanlış anlamayın.
-
Çankaya
Ama o paraya bulabilir misiniz tam bilmiyorum.
Ora olmasa Balgat 100. Yıl tarafları
Abi Kızılay'ın cevresinde düzgün yer mi kaldı Anıttepe bahçeli emek Beşevler felan dicem o paralara hayal kuramazsin kizilaydan uzakta çok yerde bulursun ama Yenimahalle'de yaşıyorum tavsiye ederim fiyatida uyuyor sakin ve duzgunde bir yer çoğu semte gore
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Fiyata göre bakacağın yerler aşağı ve yukarı ayrancı semtleri. evler oldukça eskidir fakat fiyat aralığına uygundur.
semt temiz düzenli ve güvenlidir. yaş ortalaması yüksektir. genelde emekli memurlar oturur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 3 Eylül 2020; 4:5:57 > -
küçükesatta var işte
Kurtuluş kolej
Vay be ne hayatlar var
çinçin
-
Üretilmeyen araba gibi zor satarsın abi 5 6 yıl sonra bide dönüşüm gelirse binaya bı sürü parada verirsin Yenimahalle'de gel gel gel iyidir :)
Ayrancı .. her yereyakın, güvenli, yürüyerek tunalıya gidersin
delikanlı geri dönüşüme giren yerde mutehaite veriyosun arsayı oda sana ona göre daire veriyor bahsettiğimiz yerler ankaranın merkezi burda yapılacak yeni bina demek onların milyonluk daireler olacağı anlamına geliyo anladın ?
GOP. Ama o paraya bulunur mu bilemiyorum
Bahçelide merkezi değilde birkaç sokak aşağılarına bakabilirsin 1. Caddeye 5.caddeye filan fiyatlar daha iyimser biraz daha, küçük esat güzel yer aslında. Tedde okuyanlara sorarsanız daha iyi yardımcı olabilirler okulun konumu şartları nedir pek bilmediğim için, mesela okulun servisi olan yerlerden almak çok daha mantıklı olur ulaşım önemli oluyor özellikle kışın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam eskiden 250-300 dü bahçeli hatta emekte 200 e çok ev vardıda bu ara yükseldiler baya emlakcıda sorduk piyasası 500-650 seviyesine çıkmış ama bu paralarada satılacak evler değiller tamam konum mükemmelde o eve girdinmi tamamını yıkıp yaptıracaksın bi 100k gider 750 ye çıktıktan sonrada incekte çayyolunda 1-1.2 milyona sıfır mis gibi evler var
Ted kolejin orda ve kolej çok ucuz eskortların yeni mekanı olmuş alıp kiraya verceksen alınır ama oturmak için uygun değil it kopuk dolar orası
Küçükesat daha düzgün bi semt dedi emlakcı 200-300 e alınır güzel bi ev işte 300 e alsak 100 e içini yeniden ayarlasak 400 e patlar bakalım zaten şuan krediler düştü diye fiyatlar bi çoşmuştu faizler yeniden yükseldi satışlar durdu ben ocak gibi bahçelide 400-450 ye şuan 650 denen evler alınır diye düşünüyorum bekleyecez biraz
yenimahallede hangi semt hocam? kaç yıllık binalar? 400k lık ev düşünüyorum bende
-
Benim bilgime göre sadece al ver olmuyor sizinde bir miktar para vermeniz gerekiyor diye biliyorum saygilar
Antares çevresinde oturuyorum ben ama Yenimahalle merkezinde daha eski binalar var ulaşımda daha kolay belediyenin çevresinde 15 yıllık ortalama yenilerde vardır ancak sentepeye doğru çok katlı yeni binalar var onlar daha pahali
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X