Şimdi Ara

Ankara yenimahalle akşam vakitlerinde internet yavaşlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba başlıkta belirttiğim gibi Ankara Yenimahalledeyim daha önce başıma gelmemişti onun için yoğunluk sıkıntısı filan olduğuna inanmıyorum nedenini bilen var mı yada bu sorunu yaşayan var mı merak ettim. Akşam 5 6 gibi başlayıp 11 e kadar genelde internet çok yavaşlıyor 160 p twitch canlı yayınları bile izlenmiyor. İnternetim 50 megabit ve kotayı aşsam da aşmasamda aynı sorun oluyor.

• bende de var kardeşim, aynen twitch 160p de bile sürekli donuyor, akşam saatlerinde başlıyor gece 12 yada 1 e kadar sürüyor. her yerde ping 300 lerde kalıyor. hiç birşey yapılmıyor.

bende ankara gölbaşındayım, neyden oluyor neden oluyor bilmiyorum, 2016 nın başlarından beri var bu durum bende, eskiden ping 200 lere çıkıyordu akşam saatleri, son aylada 300 e çıkıyor.

nadir bazı akşamlar sorunsuz olabiliyor ama genellikle hep oluyor bu mallık, çok can sıkıcı
  • 2 haftadır bende yaşıyorum sınırlama yapılıyor 19:00 gibi başlıyor 24:00 gibi bitiyor twitch te 160 p de donuyor dediğiniz gibi çok sıkıntılı bir durum 0 kb la 300 kb arasında değişiyor hız neredeyse internet yok gibi ve bunun çözümü nasıl olacak bilemiyorum derdini de anlatacak kimse bulamazsın büyük ihtimal zaten bilerek yapılan bir şey.Ben Edirne de internet kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeZiLay -- 2 Ekim 2017; 1:43:8 >
  • Geçmiş olsun diyeceğim ama işin ucunda TTNET olunca Tekelkom pardon Telekom olunca GEÇMİYOR MAALESEF...

Bende Demetevler-Özevler Mah.'deyim, bazı günler akşam saatleri boğuluyor... Özellikle akşam 18.30-19.00 ila 23.00-24.00 bazen de gece 01.00'e kadar sürüyor...

Ben kendimi paralıyorum ne zamandır, 1 haftam kaldı, fiberde var binada kurtuluyorum haftaya çok şükür...

Ondan sonra kasıyorlar mı boğuyorlar mı beni bağlamaz!

12 yıldır yetti artık!

Şimdi korku sardı, fiber de gelince dolap değişmeye giriştiler, 12 yıldır kabloyu dahi onarmayan, altyapısını resmen terketmiş bir firma!

Bu saatten sonra fiberde gelmiş .... AŞAĞI KASIMPAŞA! İSTER YENİLE, İSTER YENİLEME!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 2 Ekim 2017; 8:39:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.