Hazır forum bu kadar canlanmışken bu başlığı açayım dedim.Elbette Ankaratıplı üstadımızın yanında biz daha çırağız ama yine de elimden geldiğince cevaplayacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ANKARA TIP HAKKINDA SORULAR
-
-
-
-
canlanmışı buysa vah halimize
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dün baya aktifti ama bugün biraz azalmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-Devamsızlık durumu nasıl oluyor? Bir ara QR kodu ile yoklama sistemine geçildiğinden bahsediliyordu şu an ne durumda
-Sınavlarda not hesaplanırken nasıl bir sistem var? 110 sistemi gibi bir şeyden bahsediliyordu o tarz bir şey varsa nasıl işliyor? Bir de geçme notu kaç
-Çıkmış soruyorlar mı sınavda? Varsa ne kadar oluyor? Sınavlarda zorluyorlar mı? Komitelerde sınıf ortalamanız kaç geldi siz kaç aldınız ve de (paylaşmak isterseniz tabii :D)
-Ankaratıplı ile tanıştınız mı? Tanışıp konuştuysanız fotoğraf çekindiniz mi? (Varsa atsanıza :D)
-Bir de türkiye 2.si olan kızla röportaj yapacaktınız o noldu yaptınız mı
-
ankaratıplı sağ olsun hepimizi soğuttuğu için gerek görmüyoruz
-
puanı çıkar da sonra konuşalım
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
erzurum üni ceng (ingilizce)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ankara tıp soru sorulmaya bile gerek olmayan bir okul. Yeterli sıralama yapmışsan düşünme yaz başa git
yok hocam ben tıp istiyom, ankara tıp istemiom
-
Ankara'da mı?
-Devamsızlık meselesi çoğu yerde olduğu gibi %70 teorik %80 pratik devam zorunluluğu var.Bu da saat olarak 110 saat teorik 42 saat pratik devamsızlık hakkı olduğu anlamına geliyor.Pratik sadece labdan ibaret değil tıp etiği dersi,paneller ve mesleksel beceri dersleri de uygulamaya dahil.QR ise hala devam ediyor sadece bir ara QR yanında imza da atıyorduk,onu kaldırdılar.
-110 meselesini de doğru duymuşsunuz vizeler %30 final %80 etkiliyor ama komitede durum daha karışık sene boyunca 4 teorik sınava 3 uygulama sınavına giriyoruz ve hepsinin etki oranları farklı.Geçme notumuz 110 üzerinden 60'dır.
-Çıkmışlar hakkında ise geçen komiteden örnek vereyim.Bizde komite 2 ayda bir yapılıyor ve biz şu an sadece 1.komiteye girdik.Nasipse önümüzdeki hafta ilk uygulama sınavı ve 2.komite var ve bu komitede anatomideki bütün kemikler var şu an daha çoğu fakülte anatomiye başlamamışken biz kemikleri bitirdik buradan anlayın zorluğu.Ama geçen komiteden bahsetmek gerekirse çok az çıkmış olduğunu söyleyebilirim yani en fazla %10dur.
-Ankaratıplıyı birisi burada yıllar önce ifşa etmişti.İfşa edilen kişiyi okulda defalarca gördüm ama sanırım ifşa edilen kişi Ankaratıplı değilmiş.
-Tr 2.si arkadaşımla 3 ay önce video çekmiştim youtube kanalımda mevcut.Linkini atarım buraya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Afyonda
Zorluk ne seviyede, ilk seneden ders çalışma yoğunluğu ne civarda ?
Diğer tıp fakültelerinden tanıdığın varsa
yoğunluk olarak karşılaştırması olabilir belki (?)
Atıyorum Hacettepe 10sa Ankara 5 falan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye'deki en yoğun tıp fakültelerinden biridir.Hatta eskiden Hacettepe'ye girilmez Ankara'dan çıkılmaz diye bir söz varmış ama ilerleyen dönemde kolaylaşmış.Dönem 1in zorluğuna puan verecek olursam 7/10 diyebilirim.Hacettepe' de tanıdıklarım var ama çok samimi değiliz.Gazi ve Yıldırım Beyazıttaki arkadaşlara sorduğum zaman bizim kadar zor olmadığını anladım.
link nerde hocam
-
hocam güzel bir röportaj olmuş
bunun 2. sini de isteriz hocam, tercih zamanında bu videolar gerekli olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 13 Ocak 2023; 19:37:33 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- eskiden lise kaç yıldı
- geometri kaç ayda biter
- bilkent sınıf öğretmenliği
- tyt ayt ortak konular
- yeşil pasaport sigorta girişi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X