Şimdi Ara

Ankara spor salonu tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kurtulusta oturuyorum eve yakın bır yer arıyoruz. Kolej/Kızılay/Cebeci/Dikimevi tarzı yerlerde tavsiye edebleceğiiniz bir yer varmıdır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara Spor Salonu Tavsiyesi

Ankara'da fitness hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak çok sayıda spor salonu bulunmaktadır. İşte dikkate almanızı önerdiğimiz bazı popüler seçenekler:

• Core Fitness: Geniş bir fitness ekipmanı yelpazesine, grup derslerine ve kişisel antrenörlere sahip, lüks bir spor salonu zinciridir.
    • FitClub: Kaliteli ekipmanlara, deneyimli eğitmenlere ve yüzme havuzuna sahip, uygun fiyatlı bir spor salonu seçeneğidir.
    • Gold's Gym: Dünya çapında tanınan bir spor salonu zinciridir ve Ankara'da son teknoloji ekipmanlar ve profesyonel eğitmenler sunmaktadır.
    • MacFit: Uygun fiyatlarla 7/24 erişim, geniş fitness alanları ve kişiselleştirilmiş antrenman planları sunan popüler bir spor salonu zinciridir.
    • Passo Spor: Yüksek tavanlı, geniş bir alana sahip, son teknoloji ekipmanlarla donatılmış bir premium spor salonudur.

Spor salonu seçerken ihtiyaçlarını ve tercihlerini göz önünde bulundurmalısın. Ayrıntılı bir araştırma yaparak, hedeflerine ulaşmana yardımcı olacak en iyi spor salonunu bulabilirsin. Ankara'daki spor salonları hakkında daha fazla bilgi ve yorum almak için çevrimiçi incelemelere göz atmayı unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eve yakın arıyorum demeseydin armada macfitt diyecektim gerçekten mükemmel bir spor salonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JeffS kullanıcısına yanıt
    Çok kalabalık değilmi orası zaten hocalar falan sadece parayla çalışıyo bişey bile soramıyosun

• ben armada macfit te üyeyim aşırı kalabalıklaştı. 1 şubatta üyeliğim bitiyor. başka spor salonuna geçicem.... benc press koca salonda 2 tane 1 tanesinin başında 10 kişi bekliyor. sıra gelmesi mümkün değil. düşünmeyin bence..
  • Bu sene asıl amacım Kpssye hazırlanıyorum. Yani bütün gün evde çalışmak bazen bunaltıyor. Sosyal aktivite olarak spor salonuna yazılmak ıstıyorum. Uzakta olması yol vakti felan cok zamanı alır o yüzden yakın olsun istiyorum
  • rendezvouss kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin saat kaç gibi gidiyorsunuz ? Ben öğlen 3-4 gibi gidiyorum 4-5 aydır üyeyim çok ciddiyim bir kere bile benchte sıra beklemedim.Tamam kalabalık ama şuana kadar hiç bir hareketimi beklemekten geç yapmadım.Hocalara da soru sorunca ayrıntılı cevap veriyorlar şuana kadar hep verdiler.

Oranın sahibi falanmısın ilk defa olumlu bişey duydum sora bekleme hoca vb konularda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Spor salonu açmak için
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben gayet ciddiyim bilmiyorum belki geldiğim saat aralığıyla alakalıdır.Ama şuanlık memnunum spor salonundan

Valla mecburen iş çıkışı gidiyorum. Akşam 7 gibi..Sen bu saate gel bakalım.. Sıraya gir bütün makinelerde dumbell bile bulamazsın... Duşlarda su tanziği çok az ayrıca duşlarda da sıra var. Çalışan insanlar mecburen akşam 7 gibi gidiyorlar. Haliyle aşırı kalabalık... Tavsiye etmem.. Sen saatini değiştirme senin gibi saat 4 te giden az olur
    Sonuçta ya öğrenci yada işi gücü olmayan o saatte gider. Dolayısı ile boş olur. Buda normal.

• Balgata gelebiliyosan ankyra derim macfit armada çok kalabalıktır gitme bi ara bende düşündüm gitmeyen arkadaşım yok oraya gitsem spor yapamam diye gitmedim ucuz ve aylık üyelik aldıkları için barzoda çok

• berkozino kullanıcısına yanıt
    Ankamall macfit hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Ankamall e daha ferah diyolar ablam gitmiştide bi kaç ay ama yine iş çıkışında genel olarak bi kalabalık olması normal tabi

• berkozino kullanıcısına yanıt
    Kalabalık saatte denk gelmiyorum galiba öğrenci olduğum için genelde öğlen gidiyorum.Bide ankamalli deneyeyim üyeliğim bitiyor son günlerim armadada.Çok teşekkür ederim cevabınız için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.