Şimdi Ara

Ankara Radar uygulaması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
20.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeter valla takıcam bi çift çakma plaka dolaşıcam;
    nasılsa çevirmiyorlar
  • acaba ceza yiyenler varmı aramızda resimler nasıl çekilmiş. bilelimde kameranın görüş alanına girene kadar rahat rahat gidelim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

ya arkadaşlar radar uygulamasından önce hiç kimse farkında değil adamlar resmen ota boka çeza yazıyolar...
    4 olaya şahitim olay,
    1.si tandoğan kavşağı polis ekibi ellerine almışlar kağıdı vay bu sola geçti vay bu kornaya bastı vay bu emniyet kemeri takmamış resmen cezaları döşüyolar,kimseyide çevirmiyorlar,
    2.si kollej kavşağı polis ekibi ellerinde kağıt 2 polis devamlı plaka yazıyordu..
    bunlar ne olacak? engeç 2 sene sonra katlanarak evimize gelecek..
    3. filistin caddesi gece saat 23:00 polis geldi hiç ses etmeden palet pastanesinin önündeki araçların fotoğraflarını çekti gititi,gece 23:00 da park yasağı uyguluyorlar akıllarınca...
    4. yine filistin caddesi bu sefer daha geri home store önü saat 24:00 suları apaçi çekiciler gelip gece yarısı ne kadar park etmiş araç varsa çekip götürdüler..

yazık günah arkadaşlar bu kadar olmaz resman hain hain ceza yazıyolar ,adamların trafik düzenini ve güvenliğini sağlamak umurlarında değilki,tek dertleri var ceza yazmak,sonra niye polis sevilmiyor işte nedenlerinden biri...

bu arada yeni emniyet müdürü aklınca şov yapıyor,yahu kardeşim hızsızlık gasp cinayet kol geziyor sen bu temel asayis sağlama görevlerini bırak millete ceza kesmeyle uğraş,inşallah biran önce başımızdan gider...

Böyle bir olaya izmir'de şahit oldum.Alsancak fil pizzada polis bir sandalyeye oturmuş gelen geçen taksilere ceza yazıyordu.Otuduğu yerden hiç kalkmadan görebildiği plakalara yazıyordu.İçimden bayağı bir küfür ettim.

• dün geçtim eskişehır yolundakı hala aktıf degıl galıba laptop felan bağlamıslar tepesıne cıkmıs çalısma yapıyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

dün geçtim eskişehır yolundakı hala aktıf degıl galıba laptop felan bağlamıslar tepesıne cıkmıs çalısma yapıyorlardı

Hassas ayar yapıyorlardır daha uzaktakileri de yakalasın diye
  • Bu kameralar gerçekten kaç km kala tespit ediyor ki?
    Gece görüşü var mıdır?

Bulabilsem sadece şehir içinde kullanmak için şu radar tespit eden cihazlardan alacağım...
    Şehir dışı zaten 95 i geçmeyen biriyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tturke -- 17 Eylül 2009; 23:01:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tturke

Bu kameralar gerçekten kaç km kala tespit ediyor ki?
    Gece görüşü var mıdır?

Bulabilsem sadece şehir içinde kullanmak için şu radar tespit eden cihazlardan alacağım...
    Şehir dışı zaten 95 i geçmeyen biriyim.

Acaba makaslar atarak çapraz ilerleyen birinin radara yakalanma olasılığı daha mı düşük oluyor ? Kamera kaç mtden sonra hangi şeritteki arabayı odaklıyor vs. vs. ?

Şu radarlarla ilgili detayları öğrensek keşke , ankarada çalışan polislerin hiç mi tanıdığı yok forumda :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

ya arkadaşlar radar uygulamasından önce hiç kimse farkında değil adamlar resmen ota boka çeza yazıyolar...
    4 olaya şahitim olay,
    1.si tandoğan kavşağı polis ekibi ellerine almışlar kağıdı vay bu sola geçti vay bu kornaya bastı vay bu emniyet kemeri takmamış resmen cezaları döşüyolar,kimseyide çevirmiyorlar,
    2.si kollej kavşağı polis ekibi ellerinde kağıt 2 polis devamlı plaka yazıyordu..
    bunlar ne olacak? engeç 2 sene sonra katlanarak evimize gelecek..
    3. filistin caddesi gece saat 23:00 polis geldi hiç ses etmeden palet pastanesinin önündeki araçların fotoğraflarını çekti gititi,gece 23:00 da park yasağı uyguluyorlar akıllarınca...
    4. yine filistin caddesi bu sefer daha geri home store önü saat 24:00 suları apaçi çekiciler gelip gece yarısı ne kadar park etmiş araç varsa çekip götürdüler..

yazık günah arkadaşlar bu kadar olmaz resman hain hain ceza yazıyolar ,adamların trafik düzenini ve güvenliğini sağlamak umurlarında değilki,tek dertleri var ceza yazmak,sonra niye polis sevilmiyor işte nedenlerinden biri...

bu arada yeni emniyet müdürü aklınca şov yapıyor,yahu kardeşim hızsızlık gasp cinayet kol geziyor sen bu temel asayis sağlama görevlerini bırak millete ceza kesmeyle uğraş,inşallah biran önce başımızdan gider...

çekicilerde cıldırmıs gibi cekiyolar arabaları, bi devlet ancak bu kadar yolabilir vatandası, bahcelide herzaman arabamı parkettiğim yerde dün aksam 22.30 cekmişler arabamı sabaha kadar küfür ettim daha kesmedi, 55 lira park ücreti 61 lira park cezası inanamıyorum bu ay 250 lira ceza yedim, allah hepsinin hakettiğini verir inşallah

• Optik bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyoruz...
    Plakanın harflerinin fotografının çekilmemesi için neler yapabiliriz? :)
    Yok mu böyle ışığı yansıtacak birşeyler sürelim plakaya :)
  • quote:

Optik bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyoruz...

daha önce yazmıştım, sizin bu mesajınız üstüne üşenmedim denedim evdeki eski bir uzaktan kumanda ve dijital fotoğraf makinesi ile. bilirsiniz uzaktan kumandalarda infrared ledler bulunur, bunların bir miktar daha güçlülerini piyasadan bulup plakanın ortasına(harflerin olduğu yere) belli bir aralıkta dizer ve elektrik verirsek(3v civarında çalışıyorlar) bizim gözle göremeyeceğimiz fakat kameranın tamamen beyaz olarak algıladığı bir alan yaratıyorlar. yani bir nevi kameranın gözünü alıyor diyebiliriz

internette bulduğum temsili bir foto;
     Ankara Radar uygulaması

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Optik bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyoruz...

daha önce yazmıştım, sizin bu mesajınız üstüne üşenmedim denedim evdeki eski bir uzaktan kumanda ve dijital fotoğraf makinesi ile. bilirsiniz uzaktan kumandalarda infrared ledler bulunur, bunların bir miktar daha güçlülerini piyasadan bulup plakanın ortasına(harflerin olduğu yere) belli bir aralıkta dizer ve elektrik verirsek(3v civarında çalışıyorlar) bizim gözle göremeyeceğimiz fakat kameranın tamamen beyaz olarak algıladığı bir alan yaratıyorlar. yani bir nevi kameranın gözünü alıyor diyebiliriz

internette bulduğum temsili bir foto;
     Ankara Radar uygulaması

Fotoğrafta gözükmemesi için özel jelatin kaplamalar var. Plaka üzerine çekiyorsun ve plaka gözükmüyor. İşin hilesine kaçmamayıda tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: kürsad
    Fotoğrafta gözükmemesi için özel jelatin kaplamalar var. Plaka üzerine çekiyorsun ve plaka gözükmüyor. İşin hilesine kaçmamayıda tavsiye ederim

bak bunu bilmiyordum, normal şartlarda 100 ü pek geçmem zaten (ş.dışı yollarda). ama ankarada ki trajikomik hız sınırlarından sonra ben her türlü hileyi yapmayı hak görüyorum açıkçası (hile yapıpta hayvan gibi gidecek değilim, 70 bilemedin 80maks.). bu jelatin fikride iyiymiş, hemde daha pratik

• quote:

quote:

bak bunu bilmiyordum, normal şartlarda 100 ü pek geçmem zaten (ş.dışı yollarda). ama ankarada ki trajikomik hız sınırlarından sonra ben her türlü hileyi yapmayı hak görüyorum açıkçası (hile yapıpta hayvan gibi gidecek değilim, 70 bilemedin 80maks.). bu jelatin fikride iyiymiş, hemde daha pratik

bknz;

http://www.buyradardetectors.com/products/ontrack/laser-shield.aspx

http://www.buyradardetectors.com/products/ontrack/toll-free-protector.aspx

http://www.buyradardetectors.com/products/ontrack/super-protector.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürsad -- 18 Eylül 2009; 22:15:09 >

• vali amcanın son açıklaması hız sınırı 70 :)
    ha gayret 120 ye az kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoppix

vali amcanın son açıklaması hız sınırı 70 :)

• bide radar cezası her yerde aynı ücretdemi yoksa yoluna hızına göre değişiyormu cezası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

bide radar cezası her yerde aynı ücretdemi yoksa yoluna hızına göre değişiyormu cezası

hız sınırını aşma %'sine göre ceza miktarı artıyor...
  • son 1 aydır akşam 8 den sonra ankara nın akdere semtinde en fazla 25 yaşlarında yeni 4- 5 adet motorize trafikçi ekip sırf koçan doldurmak için çevirme yapıyorlar gerçi iyi oluyor nerde egzosu patlak camlara en koyusundan renkli filmli şahin ve doğanlarda çoğuda çekicilerin üstünde parka çekilmek üzere bekletiliyor en az da 5- 6 adet çekici var hazır bekliyor o anda geçen şahin doğan varsa yandı koçanlar bitince hemen gidiyorlar en fasolu araçta yanlarından geçse bakmıyorlar kontrol etmiyorlar maksat koçanları bitirip doldurmak
  • yok dostum Vali nin konuşmasından alıntı "Ama bu toleransın sınırı var, 70'i geçmeyeceğiz."

bkz. Ankara Hız sınırı 70 km
    quote:

Orijinalden alıntı: Whoppix

vali amcanın son açıklaması hız sınırı 70 :)
  • İşe yarıyorsa 30 doların lafı olmaz...
    Uygulaması Infredlerden daha kolay olabilir.

quote:

quote:

quote:

bknz;

http://www.buyradardetectors.com/products/ontrack/laser-shield.aspx

http://www.buyradardetectors.com/products/ontrack/toll-free-protector.aspx

http://www.buyradardetectors.com/products/ontrack/super-protector.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tturke -- 18 Kasım 2009; 17:08:47 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.