Şimdi Ara

Ankara Radar uygulaması (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
20.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ankara da tatil için bulunuyorum ve o kadar kıllandımki kamera vardır diye gözüm sürekli köprü ve üst geçit tepelerinde ...
  • Bu kameralar yüzünden trafikte daha tehlikeli durumlar oluşuyor,120 ile giden arabalar birden 77'ye frenliyor hızını,kamerayı geçince de 130-140 Allah ne verdiyse basıyor.Böyle saçma bir denetleme olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tigris_puratu

Bu kameralar yüzünden trafikte daha tehlikeli durumlar oluşuyor,120 ile giden arabalar birden 77'ye frenliyor hızını,kamerayı geçince de 130-140 Allah ne verdiyse basıyor.Böyle saçma bir denetleme olmaz.

Aynı tespiti bende yaptım arkadaşım, hakkikaten çok sakat, zank diye öndeki araç fren yapıyor, allah muhafaza, gerçekten çok sakat, bence kesinlikle yollarda bellli aralıklarla elektronik uyarı tabelaları koymaları gerekir.
  • arkadaslar eskısehır yolu konya yolu vs.deki hız kameraları ne tip kameralar ve kac metreden goruntu alıyor bileniniz var mı?kızılotesi mi yoksa baska bi calısma prensibi mi var?bu arada calısmıo ceza gelmio vs. diyen arkadaslar dikkat edin kameralar gayet aktif tıkır tıkır ceza yazıo ben konya yolunda golbası istikametine giderken iki kere ceza yedim biri gece 2 de 101le biri de aksam 7bucukta 130la ama fotoda o kadar yogun trrafik var gorunuodu nası 130la aldı anlamadım, ceza bir makbuz ve iki adet karanlık hava olmasına ragmen gayet net ve yuksek cozunurluklu iki adet arac ve plaka fotosuyla geldi bilginiz olsun
  • bu radarlar resmi plaka/kırmızı plaka araçlara da ceza kesiyor mu merak ediyorum? ya da resmi plakalar gecenin bir vakti istanbul yolunda veya eskişehir yolunda 50-60 km ile mi seyrediyorlar?

ortada bir kural varsa herkes uymalı elbette ve an başta da kuralı koyanlar uymalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: effendy75

bu radarlar resmi plaka/kırmızı plaka araçlara da ceza kesiyor mu merak ediyorum? ya da resmi plakalar gecenin bir vakti istanbul yolunda veya eskişehir yolunda 50-60 km ile mi seyrediyorlar?

ortada bir kural varsa herkes uymalı elbette ve an başta da kuralı koyanlar uymalı.

Bu duruma banede katılıyorum, öncelikle polis arabaları ve resmi arabalar trafik kurallarına bir uysun sonrasında bizi gözetlesinler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: kürsad
    Fotoğrafta gözükmemesi için özel jelatin kaplamalar var. Plaka üzerine çekiyorsun ve plaka gözükmüyor. İşin hilesine kaçmamayıda tavsiye ederim

bak bunu bilmiyordum, normal şartlarda 100 ü pek geçmem zaten (ş.dışı yollarda). ama ankarada ki trajikomik hız sınırlarından sonra ben her türlü hileyi yapmayı hak görüyorum açıkçası (hile yapıpta hayvan gibi gidecek değilim, 70 bilemedin 80maks.). bu jelatin fikride iyiymiş, hemde daha pratik

bknz;

http://www.buyradardetectors.com/products/ontrack/laser-shield.aspx

http://www.buyradardetectors.com/products/ontrack/toll-free-protector.aspx

http://www.buyradardetectors.com/products/ontrack/super-protector.aspx

Çok zekice..fakat bunun yansıma/parlama özelliği sadece kamera ve fotoğraf makinesine özgü değil diye tahmin ediyorum..eğer yanılmıyorsam çıplak gözle bile baksanız plakanın görünürlüğü sadece açıyla alakalı..yani tam karşı cepheden bakılırsa plaka okunuyor,fakat sağ ve sol yada alt ve üst,çapraz vs..okunmuyor..şehir içinde çok sırıtır ve baş ağrıtabilir..
    />

ama bu şekilde kullanılırsa gayet hoş olabilir..rakam yada harflerden bir kısmı sansürlenerek :)))
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampir Masquerade -- 3 Ekim 2011; 4:16:14 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.