Şimdi Ara

Ankara Radar uygulaması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
20.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki size bir soru ; Ankara Esenboğa havalimanı yolunda hız sınırı nedir?
    Geçen gün Pursaklar'dan çıktım Ankara tarafına dönüyorum. 70 olan hız sınırını tutturmaya çalışırken millet uçmuş geliyo,öyle ki kamyonlar falan abartmıyorum biçecekler. Biraz ileride çevre yoluna çıkmadan sağda polis durmuş bekliyor cepte. Durdum yanlarında. Bu yolda hız sınırının kaç olduğunu,70 ile gitmenin acaip zor olduğunu falan ifade ettim,Cevap; 90 la gideceksiniz beyefendi
    Valla başımız döndü,hangi yolda kaçla gideceğiz bilmiyoruz. Üstelik ana yollar denilen Konya,Eskişehir ve İstanbul yollarında sol şerit 100-∞/orta şerit 80-90/daha sağdaki şeritlerde ise otobüs ve dolmuşlar yüzünden seyretmek mümkün değil. Ben 70 le gitmekte acaip zorlanıyorum. Kural varsa hep beraber uymalıyız bence. Oradan geçen herkes için bu sınır 70 km olarak uygulanmalı veya kimse için uygulanmamalı bence. Bir ülkede insanların bir kısmı kurallara uyarken bir kısmı nasıl uymayabiliyor anlamıyorum. Madem kamera falan var nasıl oluyor da millet hala vızır vızır geçiyo?

• quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Peki size bir soru ; Ankara Esenboğa havalimanı yolunda hız sınırı nedir?
    Geçen gün Pursaklar'dan çıktım Ankara tarafına dönüyorum. 70 olan hız sınırını tutturmaya çalışırken millet uçmuş geliyo,öyle ki kamyonlar falan abartmıyorum biçecekler. Biraz ileride çevre yoluna çıkmadan sağda polis durmuş bekliyor cepte. Durdum yanlarında. Bu yolda hız sınırının kaç olduğunu,70 ile gitmenin acaip zor olduğunu falan ifade ettim,Cevap; 90 la gideceksiniz beyefendi
    Valla başımız döndü,hangi yolda kaçla gideceğiz bilmiyoruz. Üstelik ana yollar denilen Konya,Eskişehir ve İstanbul yollarında sol şerit 100-∞/orta şerit 80-90/daha sağdaki şeritlerde ise otobüs ve dolmuşlar yüzünden seyretmek mümkün değil. Ben 70 le gitmekte acaip zorlanıyorum. Kural varsa hep beraber uymalıyız bence. Oradan geçen herkes için bu sınır 70 km olarak uygulanmalı veya kimse için uygulanmamalı bence. Bir ülkede insanların bir kısmı kurallara uyarken bir kısmı nasıl uymayabiliyor anlamıyorum. Madem kamera falan var nasıl oluyor da millet hala vızır vızır geçiyo?

havalimanı yolunda hız sınırı 90. radarı da ülkerin karşıısındaki üst geçitin tam altına koyuyorlar.

• havaalanına yolcu taşıyan bir servis şöföründen duydum. Çok emin konuştu. Gidişte ceza yazmıyorlarmış, dönüşte yazıyorlarmış. Mantığı insanların uçağa yetişmke için süratlı gidebilecekleri olabilir. Ama yine de dikkatli olmak gerekli, o yol genelde boş oluyor ve aşırı süratlı gidiyorlar bir kaza falan olursa ölümcül olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskin76

havaalanına yolcu taşıyan bir servis şöföründen duydum. Çok emin konuştu. Gidişte ceza yazmıyorlarmış, dönüşte yazıyorlarmış. Mantığı insanların uçağa yetişmke için süratlı gidebilecekleri olabilir. Ama yine de dikkatli olmak gerekli, o yol genelde boş oluyor ve aşırı süratlı gidiyorlar bir kaza falan olursa ölümcül olabilir.

giderken de yazıyolarlar. servisi kaçırdığım zaman arabayla gidiyorum havalimanına (orda çalşıyorum). 2 defa radara girdim.
  • ben genelde trafiğe uyuyorum millet basıyosa bende basıyom millet yavaşlıyosa bende yavaşlıyom bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol_61

gizli radar uygulaması uzun süre önce kanunen kaldırılmıştır. Radarın olduğu yerlere " .))) işareti ve RADAR " yazılı tabelaların olması kanunen zorunludur. boşuna radar aramayın. siz tabelalara dikkat edin yeter.

tekrar ediyorum :

" yaklaşık 1 yıl önce GİZLİ RADAR UYGULAMASI KANUNEN KALDIRILMIŞTIR "

onun da çözümü var.. radar 50 diye bir tabela koyuyorsun.. bunu da özellikle ana yollara, 50 ile gitmenin trafiği aksatacağı yerlere koyuyursun.. ondan sonra gelene geçene koyuyorsun.. cezaları yani..

• Son durum nedir , nerelerde ne türde radarlar var acaba ?
  • başka topiktede yazmıştım pazar günü solu kapatmış panoraya gidiyordum konya yolundan hızım 100 civarı kaptırdımki tepeye vardıgımda araç devirden düşmesin bir baktımki arkamdan gelen yok herkes yavaşlamış bende huylandım saga yanaştım az ilerde radar aracını gördüm hemen 70 e indim yanımdan geçen bir kaç araç oldu ,tabi az ilerde çevirmesi vardı ,beni geçenlere dur bana geç dedi son anda yırtık cezayı 25 yıldır ankarada araç kullanırım artık eskisi gibi degil rahat yok bizlere ama 70 makul uymak lazım selamlar
  • Son durum nedir ? Yakalanan yakalanmayan ?

Toki konutlarının önünden ( ivedik köprüden başlayıp ) gimat yolu sapağına kadar olan düzlük temiz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 09nanometer

Son durum nedir ? Yakalanan yakalanmayan ?

Toki konutlarının önünden ( ivedik köprüden başlayıp ) gimat yolu sapağına kadar olan düzlük temiz mi ?

Temiz temiz. Yalnız araba pazarının oradaki gecekonduların oraya dikkat et çocuklar zıplıyor. Geçenlerde eziyordum,korna fren zor kurtardım.

Bu arada Eskişehir yolu bilkent köprüsü yakınlarında oturuyorum, hacettepe köprüsü radarının orada 70 e düşeceğim diye anam ağlıyor dolmuşlar kamyonlar garip garip bakıyor, birisi birgün beni ezecek, bir tane jeep 70 le gitmiyor. Sınırlama kesinlikle ve kesinlikle 90 olmalı can ve mal güvenliğimiz açısından. Nedenn çünkü buralarada yayalar için üstgeçit ve metro altgeçidi var hibiryerde trafik ışığı yok. Yol ortası 1 metre bariyer ve ağaçlandırmayla kapalı bu yol tam otaban düzenlemesiyle yapılmış. Yakıt ekonomisi içinde 90 olmalı, çünkü ben 70 km de 5. vitese alıyorum orada sürekli 4 te gitmem gerekiyor buda hem cebe dokunuyor hemde ben trafiği tehlikeye sokuyorum. Beni bırakın, 50 ile giden var, onlarada ben vuracağım dolmuş ve kamyonlardan önce... Kameraya gelene kadar 110 la gidiyor kamerayı görünce lannnkkkkk fren 50 ye düşüyor bune tehlikedir bune kontroldür, arkadan gelende fren onun arkadaki frennn.

Çözüm hız sınırı merkeze yaklaştıkça orta bariyer ve üst geçitlerin olmadığı yerlerde 50 yapıp diğer korunaklı yerlerde 90 olmalı, hadi 90 ı bırakın 80 olmalı ve 100 de 10 da sollama payı olmalı...Yapmayın bence düzeltilmeli..

• Ankara içerisindeki ve Türkiye genelindeki bu saçma sapan uygulamadan sinir hastası olmak üzereyim.gerçekten saçma sapan uygulamalar söz konusu hız sınırı 50 olan yerde kimisi 90la git diyor kimisi burda hız 50 65 üstüne ceza yazarım kimisi 70 böle saçma uygulamamı olur?bayramda karadenize gittim samsundan trabzona kadar devamlı radar tüm köprü tünel girişleri kamera hangi yolda kaçta gitceksin belli değil tabela yok olan yerdede polisin kendince belirlediği bi hız ki bunu vatandaş nerden bilsin. bir bakıyosun sehir içi bir bakıyosun dışı yol otobanmı değilmi nasıl gitceksin belli değil senelerdir gittiğim yol.keza samsunda felaket bir radar uygulaması var adamlar kamyon kasalarının içinde radar uygulaması yapıyor öle yerlerde sote yapmışlarki ne karsıdan gelen görüyor ne siz 50 km tabela var polis burda hız sınırını 100 dedik 102 ile geçtin deyip 265 tl ceza yazdı beş şeritli yolda 50 ile gitmem mümkün değil canımı tehlikeye atamam kamyonlar otobüsler uçuyorken, madem 100e kadar sınır koymussun ozaman tabelanı yapta 100 millet uysun kaçta gitceğini bilsin kafana göre hız sınırı diye bir durum olabilir mi? zaten polisin saklanıp radar uygulaması yapma hakkı kanunende yok açıkları kapatmanın yolunu gerçekten bulmuşlar buna karşıda bizim yollarda örgütlenmemiz şart en azından birbirimizi uyarmalıyız

Not: Dikimevi kavşağından Abidinpaşa akdere ayrımına giden yolda solda parkın yanında
    Dikimevi kavşağından şehitlik kayaş samsun otobanına giden yolda cadde üzerinde hastaneyi geçince sabah akşam ciddi radar uygulaması var gelene geçene ceza yazılıyor haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 19 Aralık 2009; 15:48:23 >

• Eskisehir Yolunda Hacettepe Universitesinin orada ceza yiyen oldu mu? Herkes son surat geciyor. Hiz sinir kac orada?
  • trafik kuralları neyse uyacaksınız arkadaş. biraz medeni olun artık. yok plakaya nasıl kapatırım, yok devlet beni yoluyor, yok 50 ile gidersen kaza olur. bunlar boş işler. Bu kafadaki insanlar yüzünden trafik bu halde zaten.

Son olarak şu sloganı hatırlayın. "Siz kurallara uyun, başkalarının da sizi takip edeceğini göreceksiniz."
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

trafik kuralları neyse uyacaksınız arkadaş. biraz medeni olun artık. yok plakaya nasıl kapatırım, yok devlet beni yoluyor, yok 50 ile gidersen kaza olur. bunlar boş işler. Bu kafadaki insanlar yüzünden trafik bu halde zaten.

Son olarak şu sloganı hatırlayın. "Siz kurallara uyun, başkalarının da sizi takip edeceğini göreceksiniz."

50yle 70le otoban gibi yolda takip edilmek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

trafik kuralları neyse uyacaksınız arkadaş. biraz medeni olun artık. yok plakaya nasıl kapatırım, yok devlet beni yoluyor, yok 50 ile gidersen kaza olur. bunlar boş işler. Bu kafadaki insanlar yüzünden trafik bu halde zaten.

50yle gitsin bakalım millet sabah kaç saatte gidebiliyosun işine
    madem kural, madem can güvenliği herşeyden önemli, neden mesai saatlerinde uygulanmıyo hız sınırları?
    salak şaçma kurallara tabi ki tepki göstericez. 5 şeritli yolda 50 ile mi gidilir?, o zaman ara yollarda 20 ye düşürsünler oldu olacak, hatta hızlı koşanlara da ceza yazsınlar
    trafik polislerinin işi gücü yok bahcelide milletin evinin önünden arabasını çekiyo..
    otursunlar araba hırsızlarını yakalasınlar sıkıysa ..

• Gece 23.00 te halen aktif halde olan kameralı radarlar var mı ?

Hacettepe kavşağı ve ivedik köprüye 500 mt kala istanbul yolu üstündeki dışında bildiğim bir hız kamerası yok benim ?
  • radar yokta maliye çevirmesi var kamyonlar için o tırstırıyor boş yere
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

radar yokta maliye çevirmesi var kamyonlar için o tırstırıyor boş yere

Kameralardan önce olmadığı kesin mi ? Eskiden 140 ile akan sol şerit neden 80-90 ı geçmiyor ? Merak edilmeyecek gibi değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 09nanometer

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

radar yokta maliye çevirmesi var kamyonlar için o tırstırıyor boş yere

Kameralardan önce olmadığı kesin mi ? Eskiden 140 ile akan sol şerit neden 80-90 ı geçmiyor ? Merak edilmeyecek gibi değil...

eğer eskişehir yolunu diyorsan herkes o kameraları radar sandı ama mobese kamerasıymış
    zaten hiç gece flash falan çaktığını görmedim

ben artık bıraktım trafiğin hızı neyse ona göre gidiyorum şehir için 90-100

böyle ülke asla ama asla adam olmaz 1 milyon yıl sonra bile adam olmaz

dün polis arabası gördüm doblo

gece sis farını açmış normal farlarda parkta yanıyor ne bu şimdi? hava aydınlık berrak
    bizde burada topic açıyoruz sis farı açmak doğru mu diye

bugün çiftlik yolundan gelirkende arkamda meclis makam arabası mı ne sireni yakmış sellektör yapıyor
    hıyarın hızı 120-130 tek şeritli yol

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.