Şimdi Ara

Ankara Otogarda Sabahlamak Tehlikeli Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lanet olası ek tercihle ankaraya yerleştim tanıdık hiç yok şuan ünideyim valizler yanımda gidecek hiçbir yer yok otogarda sabahlasam kyk basvuru sonucu açıklanana kadar sıkıntı olur mu sizce? Param çantam falan çalınır mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah kendini bulamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polise yakin bi yerde sabahla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ciddiyim beyler lütfen ciddi cevaplar yazın

• ladies and gentlemen kullanıcısına yanıt
    Ben ciddiyim polise yakin bi yerde sabahla

• Bi şey olmaz. Çantalarınla beraber uyu yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.
    Sen üniversite tercihi yapmadın hiç galiba ülkedeki çoğu üni öğrencisi hiç görmediği şehirde okuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya gecelik kalıncak motel tarzı bir şey bul yada sabaha kadar internet kafede takıl
  • Mescit vardi orda hala aciksa orda sabahlayabilirsin esyalarida ordaki emanete veririsin

• AŞTİ görebileceğin en tehlikeli yerlerden birisi,Eşyaların yanındayken uyumamalısın uyurken Cüzdan,Çanta çalabilirler ve fark edemezsin görende sesini çıkarmaz.

Ankarada Öğretmen Evlerini ara oralarda kalabilirsin ucuz olur
  • Ben bi kere sabahladim. Ama ne uyudum ne uyumadım. Esyam yoktu fazla. Bi çanta bi valiz.

• tandoğandaki tren garina git daha güvenli ve konforlu
  • Üni zamanlarımda az sabahlamadım.O zamanlar dilenci olarak çingeneler vardı şimdi de suriyeliler var.Başından gitmiyor allahın belaları.
    Bir keresinde gece 2 de indim.Normalde 1 de inmem gerek ve arkadaş beni alıp eve bırakıp gece vardiyasına dönecekti.Ben 2 de inince kanka valla çıkamıyorum sen şu şu oteli ara rezerve yap dedi.Aradım 150 tl deyince kalsın aşti de uyurum daha iyi dedim.
    3 e kadar yemek ye su iç kaka yap derken uyku iyice bastırdı.Hava da soğuk buz gibi.Gittim kamil kocun ordaaki kitapçının sağ çaprazındaki banklara oturdum.Gözler yavaş yavaş kaymaya başladı zor tutuyorum derken uyuyayım biraz nolcak dedim.Valizim de kamil koçun emanetinde o nedenle ondan yana sıkıntım yok.Cüzdan telefon da atletimin içinde.İyice daldım tam kendimden geçerken karşımda bir veled.Ağbii karnım çok aç 1 lira versene ... Yok olum dedim.Sonra tekrar yumdum gözlerimi.Yine dalmak üzereyken çok şiddetli sümük çekiş duydum açtım gözlerimi aynı veled tam karşıma oturmuş beni izliyor.Ananı deyip kendime geldim.
    Uyumadan sabah 8 e kadar arkadaşı bekledim.Ne zaman gözlerim kapansa hemen irkilir uyanırdım.

Sonuç olarak.Valizini emanete teslim et ve sabaha kadar gözlerin açık dursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Üni zamanlarımda az sabahlamadım.O zamanlar dilenci olarak çingeneler vardı şimdi de suriyeliler var.Başından gitmiyor allahın belaları.
    Bir keresinde gece 2 de indim.Normalde 1 de inmem gerek ve arkadaş beni alıp eve bırakıp gece vardiyasına dönecekti.Ben 2 de inince kanka valla çıkamıyorum sen şu şu oteli ara rezerve yap dedi.Aradım 150 tl deyince kalsın aşti de uyurum daha iyi dedim.
    3 e kadar yemek ye su iç kaka yap derken uyku iyice bastırdı.Hava da soğuk buz gibi.Gittim kamil kocun ordaaki kitapçının sağ çaprazındaki banklara oturdum.Gözler yavaş yavaş kaymaya başladı zor tutuyorum derken uyuyayım biraz nolcak dedim.Valizim de kamil koçun emanetinde o nedenle ondan yana sıkıntım yok.Cüzdan telefon da atletimin içinde.İyice daldım tam kendimden geçerken karşımda bir veled.Ağbii karnım çok aç 1 lira versene ... Yok olum dedim.Sonra tekrar yumdum gözlerimi.Yine dalmak üzereyken çok şiddetli sümük çekiş duydum açtım gözlerimi aynı veled tam karşıma oturmuş beni izliyor.Ananı deyip kendime geldim.
    Uyumadan sabah 8 e kadar arkadaşı bekledim.Ne zaman gözlerim kapansa hemen irkilir uyanırdım.

Sonuç olarak.Valizini emanete teslim et ve sabaha kadar gözlerin açık dursun.
    Eyv sağolasın üni kütüphanesinde kalmaya calısacam olmazsa mecbur astiye gidecem mescit bulursam oraya giderim

• Herhangi bir hastaneye git bence daha güvenli

• ladies and gentlemen kullanıcısına yanıt
    Dostum sakın uyuma bak sana tavsiye ediyorum yaşadım.Bu gibi birçok kez olay yaşadım.
    Sabret sık kendini ama uyuma.Mescitte kovuyorlar.Mayıs ayında namaz için girdim yatsıydı içeride kıvrılmış uyuyanlar var horul horul uyuyor.Görevli gelip kovdu hepsini ben çıkınca da kapının oralara çöreklendi.
    Üni kütüphanesi mantıklı ama olmazsa da aştide otur dediklerimi yap.Vakit geçsin diye kitap oku uykun gelince çık gez buz gibi havada uykun açılır.
    Ama uyuma :)
  • Hocam ucuz yollu bir motel veyapansiyon bul 50 70 arası. Ama param yok diyorsan hastahane guvenlidir. Illa otogarda kalacagim diyorsan cantalarini emanete birak.

• Aşti çok güvensiz bir yer değil aslında ama uyanık kalman lazım.
    Bence şöyle yap. Aştide alt kattan havaalanı servisleri var bin ona havaalanına gel burda sabahla oldukça güvenli. Sonra da hemen çıkıştan aynı servislere bin geri gel. 30 liraya falan mal olur ama emanete para falan vericen zaten aştide.

Edit: Daha güzeli var milli kütüphaneye geç aştiye yakın zaten. 24 saat açık olması lazım ara sor. Kayıt yaptırıyorsun ama yanında gerekli belgeler varsa yaparlar. Veya durumu açıkla daha yeni öğrenciyim dersin. Valizle giremezsin ama emanete bırakman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerasuslu -- 2 Ekim 2019; 15:6:40 >
  • Ankara Gar kesinlikle en iyisi. Aştide sabahlanılmaz. Uygun durumda olsam misafir ederdim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.