< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ankara, motor yağı, filtreler vs değişim ücreti 50 tl..bugün gittim..detaylar altta. (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bunun gibi kaliteli hizmeti uygun fiyata veren sağlam esnafın daha çok ve bereketli kazanca kavuşması dileğiyle... Konuyu açıp faydalanmamızı sağlayan arkadaşa teşekkür ederim... İşletmeciye ayrıca teşekkür ederim merak etmesin biz ona çokça müşteri göndericez yeterki kalitesi ve müşteri memnuniyetini önemsesin eğer bunları okuyorsa
-
4lt yağ, yağ filtresi ve mazot filtresi değiştireceğim.
Polen ve hava filtresini ben arada değiştiriyorum.
Filtre ve yağım var işçilik ne kadar olmuş gittiniz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 13 Mayıs 2022; 13:57:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yakın zamanda giden varmi ? motor yagı+( yağ+hava+polen) filtreleri işçiligi nekadar acaba ?
-
Ben de gideceğim motoryağı filtre vs periyodik yaptıracağım malzemeleri biz alırsak ne kadara yaptırdınız eskişehirdeyim.
-
yıllardır gittiğim Sakaryadaki ustam 50tl den 200tl ye geçiş yaptı:/
-
istanbul maslak sarıyer kağıthane beşiktaş şişli civarı bu tarz bir yer varmı ?
-
Bursa da uygun fiyatlı bir renault cu varsa param nasip olsun isterim.
-
+1 İstanbul için lazım böyle 50 liraya iyi ustalık yapan varsa yayalım.
-
50 ₺ işçiliğe mazot filtresini bile çıkartamazlar yerinden
-
hocam gittiniz mi bu sıralar?
-
En son gittiğim yer yağ filtresini sıkamamış hep yağ fışkırttı. O kadar olacaksa ben yaptığımda olsun madem öyle bu nedir nasıl sistem sorgulayan denetleyen hesap soran kontrol eden yok.Filtreanahtarıalıp yağı da kendimiz değiştircez artık vaziyet ona dönüyor.
-
Dün gittim arkadaslar,iscilik ucreti 75 tl .Yağın iyice suzulmesini beklediler ve tam full cizgisine kadar doldurdular eksik ya da fazla koymuyorlar,bu 2.gidişim.
Yağı bu sefer oradan aldım,motul econergy 5w30(420TL)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hijacke-R -- 26 Mayıs 2022; 16:2:56 >
Sadece yağı mi degsitirdiniz filtreleri de degsitirdiniz mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Filtreleri filtremarketim.com dan aldim ama orada da filtre bulunuyor mann,filtron gibi markalar
Filtre ve yağ değişimlerine 75 TL aldıysa çok uygun fiyat almış bende uğrayım :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aksu madeni yağa bugün gittim. Öncelikle oldukça ilgililer. Arabanın neredeyse her şeyine baktılar. Fren hidroliği, akü,buji vs. Filtre ve yağ değişimlerine 75 lira işçilik ödedim. Herkese tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan2144 -- 28 Mayıs 2022; 19:16:12 >
takip...
-
Orası ile aldığınız adres arasında fiyat farkını biliyor musunuz hocam?
Bilmiyorum hocam ama bir tık fazla olabilir yağ fiyatlarından hareketle.Mesela motul econergy 5w30 4 litre 420 TL idi .İnternette daha ucuza satanlar var ama orijinal mi diye endişe ediyor insan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X