Şimdi Ara

Ankara ikinci el araç bakmak için nerelere gidilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gidip görebileceğimiz ikinci el satan yerler var mı Ankara da ?

    Eskiden araba pazarları vardı o devam ediyor mu? Varsa nerede?



  • Gimat kavşağının orda pazar günleri araba pazarı var. Fiyatlar yüksek ve satıcıların çoğu galerici oradaki. Otonomiye gidebilirsiniz. Orası da galericiler sitesi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci el sitelerinden sadece sahibinden olarak filtreleyin özellikle bilkent-çayyolu -oran bölgesinden araç bakın gerçek sahibinden temiz bulursunuz galerici, alsatçı olmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azaz06

    ikinci el sitelerinden sadece sahibinden olarak filtreleyin özellikle bilkent-çayyolu -oran bölgesinden araç bakın gerçek sahibinden temiz bulursunuz galerici, alsatçı olmaz.
    +1

    evimin yanında otopazarı. arabaların %90 ı haşat. bir tane araba bulamadım 50 bin liraya soru sormaya bile değecek olan.
  • hiçbir yere



    açiyorsun sahibindeni konumu ankara yapiyor galerici yogunluklu sentleri aramadan cikariyor buldugun gercek sahibinden araci bakmaya gidiyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibinden aramaya bak oraya ilan koymayan satıcı yoktur zaten galeri sitesi açıldı yeni havalanı yolunda oraya bakabilirsiniz.
  • galericilerden araba alınmaz dolasıyısla eskısı gıbı pazara gıdıp alcak yer kalmadı. Opal ikinci el var ona bakabılırsın ya da NEziroglu falan var ama fıyatları yuksek olur oranın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nerd Miner

    hiçbir yere



    açiyorsun sahibindeni konumu ankara yapiyor galerici yogunluklu sentleri aramadan cikariyor buldugun gercek sahibinden araci bakmaya gidiyorsun.
    Bende bu fikirdeyim. Macunköy'de bulunan oto pazarı eskisi gibi değil küçüldü ve gelen araçlar pek iş görmez. Zaten iyi olan satılık araç bence pazara galeriye düşmez.(İstisnalar hariç.) Ben aracımı alırken Otonomi faal değildi ama sonrasında mükellefim için 4-5 kez gittim oralardan araç alınmaz kanaat getirdim. Siz sahibinden olan ciddi mana da satıcı olan kişilerin aracına yönelin. He kolay mı değil zor bi süreç ama böylelikle temiz alınası araç bulursunuz. Düşündüğünüz marka/model var mı ?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.