Şimdi Ara

Ankara için yol tarifi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haftasonu Fatih Üniversitesi Gimat Kampüsünde sınava girmeyi düşünüyorum. Arabayla gelmek istemiyorum otobüsle gelsem çok sorun yaşarmıyım yani aşti'den ulaşım kolaymıdır, yakınlarında uygun fiyatlı otel varmıdır vs.

Ankara için yol tarifi?

• arkadaşım aşti ile sınava gireceğin yer arası yakın. aştiden oraya direk ulaşım aracı olarak sadece taksi kullanabilirsin. o kampüs gimat kavşağı dediğimiz yere yakındır. kavşakta gimat otel var sitesinde fiyat yazıyor. taksiye binmem diyorsanız ulusa gidip gimat kavşağından geçen dolmuşlara binebilirsiniz.

http://www.gimatotel.com/
  • hesabını yaparken trafigide göz önüne ala
    öss sınavına gıreceksen sınav saati o bölge yogun olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖSS değil hocam banka müfettişlik sınavı yanlız ÖSS'de aynı gün ise sıkıntı olabilir hatta kesin olur heralde.

git gel 100 lira otobüs, 100 lira otel zaten, üstüne taksiyede minimum 50 lira verirsek işimiz yaş vallahi. Arabayla gelip arabadamı yatsam acaba
  • Aşti'nin önünden eskişehir yoluna bağlanacaksın , sonra odtü'nün önünden chp genel merkez binasının olduğu anadolu bulvarına bağlanacaksın. Dümdüz gidince seni oraya götürecek o yol.
  • Hocam araçla gelirsem yolu bulmak çok sorun olmaz navigasyon var. Benim aklıma takılan otobüsle gelsem pişman olurmuyum kısmı. Ankarayı doğru dürüst bilmiyorum, o gün ÖSS sınavıda varmış, toplu taşımada falan sıkıntı yaşarmıyım acaba? Gimat otel ile kampüsün arası 4km civarı, aşti ile otel arası 11km civarı(google maps) taksiye muhtaç kalacaksam arabayla gelirim daha iyi
  • Mesaj iki kere gönderilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 14 Haziran 2012; 17:00:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinden geliyorsa.. arabayla git hocam.. ne uğraşıcan otobüsle taksiyle felan..
  • aştiden ankaraya binip kızılaya git.ordan metroya binip haritada bağdat caddesi diye görünen yerde (sanırım gimat durağı olarak geçer)in.indiğin durakla okul arası en fazla yürüme mesafesi 10 dk kadar.artık ister taksiye bin ister sınav öncesi bir yürüyüş yap sen bilirsin onuda.başarılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

nereden geliyorsunuz ki hocam ?
  • Tokat'tan geleceğim hocam.

Aslında araba ile gitmeyide düşünüyordum ama o gün üniversite sınavıda varmış trafik vs. sorun olur diye düşünüyorum üstüne ankarayıda hiç bilmiyorum. Sanırım cumartesi gece otobüse binip giderim sabah ankaraya iniyor zaten oradanda direk taksiyle geçerim akşamda otobüsle geri dönerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.