Şimdi Ara

Ankara için bodybuilding giyim mağazası tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara da giyik eldiven vs alabileceğimiz mekan tavsiyeniz varmıdır ?

• En yakın avm ye git herşeyi bulursun.
    Kentpark olabilir. Dechatlon, interspor, finspor, nike, adidas vs. her mağaza var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Eskilerden ülkealan pasajı vardı, şimdilerde sakın gitmeyin bulduklarına kaktırıyorlar. Pazarlık yapıp ucuza aldığınız şeyler piyasada zaten ucuz :)

Orijinalden alıntı: ersaydin

En yakın avm ye git herşeyi bulursun.
    Kentpark olabilir. Dechatlon, interspor, finspor, nike, adidas vs. her mağaza var.

adidas , nike , lescon bu üçünde bodybuilding ile ilgili hiçbir malzeme yok. Acity avm de baktım :)

Orijinalden alıntı: ihtiyarjedi

Decathlon eskiden daha ucuzdu, şuan ucuz değil ama spor ile ilgili birçok şeyi aynı yerde bulabileceğiniz güzel bir mağaza (bazı ürünler hala iyi)

Eskilerden ülkealan pasajı vardı, şimdilerde sakın gitmeyin bulduklarına kaktırıyorlar. Pazarlık yapıp ucuza aldığınız şeyler piyasada zaten ucuz :)

eyvallah hocam yarın dechatlonun bulunduğu bir avm ye gitmeyi düşünüyorum

Orijinalden alıntı: LegendaryTURK

quote:

adidas , nike , lescon bu üçünde bodybuilding ile ilgili hiçbir malzeme yok. Acity avm de baktım :)

En dandik avm ye gitmişsin. Adidas ve nike ın eldivenini bilekliğini, ağırlık kemerini vs bulursun kentpark ta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: LegendaryTURK

quote:

En dandik avm ye gitmişsin. Adidas ve nike ın eldivenini bilekliğini, ağırlık kemerini vs bulursun kentpark ta.

Yarım ankamalle gidicem kısmetse decathlonda aradıklarımı bulamazsam kentparka giderim hocam sağolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.