Şimdi Ara

_______ ANKARA GÜVENPARKTA DÖNERİMİ ÇALDILAR ______

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün konu açmıştım ankarada en güzel döner nerde diye arkadaşlar cici pikniyi önerdi bugün gittim güzel bi yer ama döneri orda yiyemedim çok kalabalıktı küçük bi yer güvenparka gittim yürüyüs polisler falan vardı sonra onlar dağıldı kısa boylu çekirdek satan adam yanıma daha dönere yeni ısırık atmıştım versene karnım aç dedi yok dedim arkadan çay satan adam geldi sonra 3 tane boyacı çocuk daha geldi hepsi abi versene açız dedi yok dedim ayağa kalktım uzaklaşırken boyacı çocuk döneri elimden kaptı şansa bak bi döner yiyeyim neler geldi başıma sonra tekrar gittim dönerciye çift lavaşlı aldım izmir caddesinde karnımı doyurdum böyle bi gündü güvenpark sakat yer dikkat edin

• Dua Et Çakmamışlar
    Karnı Acıkmıs Ama Onada Yazık

Babanın Kökünü Ye Sende Canım Insan Bi Verir

• Bide ayran ısmarlayıverseydin heriflere.. Kuru kuru gider mi hiç
  • ben 2 gündür tam yemek yememiştim bende açtım çalmaları gerekmezdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • artık kınaa geldi o tip insanlardan ya güvenlik var okadar yunus var hiç ilgilenmiyolar çocuklar geliyo illa mendil alacan yanında bi kız varsa illa gül alacan yok bilmem boyacısı yokbilmem çaycısı tamam ekmek parası kazanıyorlarda zorlada kimseye bişe satamazsınki onuda geçtin felaket derecede rahatsız ediyolar hep ankara çinçinin hıdırlıgın pislik insanları doluşmuşlar bir gün canıma tak edecek emaneti takacam yada öle bi çakacamki agızlarının ortasına düştükleri yerden kalkamıycaklar o derecede insanı bunaltıyolar nelere şahit oldum ondan içinde acayip bi gıcık oluştu onlara karşı

• sezercik olmussun resmen=)

bnada buna benzer bişi gelmişti,uskudar meydaninda 3 boyaci zorla ayakkbaimi boyadilar we 35 lira istediler-allahtan forumdan manero kardes erken geldi de tabana kuwwet :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kız ismet -- 19 Ocak 2008; 18:35:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kız ismet

sezercik olmussun resmen=)

bnada buna benzer bişi gelmişti,uskudar meydaninda 3 boyaci zorla ayakkbaimi boyadilar we 35 lira istediler-allahtan forumdan manero kardes erken geldi de tabana kuwwet :D

üzüldüm tabi ama ilginç olan polisler etrafta bu insalar hiç çekinmeden senden bişey isteyebiliyolar
  • aboo olaya bak
  • parklar pek tekin değil. dönerle kurtulmuşsunuz buna da şükür. gerçi zararsız insanlarmış.
    çoğu parka güvenlikçi alındı da hem yeni bir sektör oluştu hem de parklar güvenli bir hal aldı.
    güvenlikçiler yokmuydu ki güvenparkta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VEDAT_06

parklar pek tekin değil. dönerle kurtulmuşsunuz buna da şükür. gerçi zararsız insanlarmış.
    çoğu parka güvenlikçi alındı da hem yeni bir sektör oluştu hem de parklar güvenli bir hal aldı.
    güvenlikçiler yokmuydu ki güvenparkta.

o sırada yürüyüş flan vardı sloganlar atılıyodu herkes eylemcileri izliyodu bu açıklıktan yararlanıp böyle bişey yaptılar işte
  • Normalde de öyleler.Bikere sabahın köründe rahatsız etmişti boyacının biri bize illa boyattırın diyo git mit laftan anlamadı,sonra bunu takmayınca gitti.O gün yine birine bıçağı takmışlardı madonun orda.Yunuslar cirit atıyo orda ama takan kim anca birine bıçak takılacak,biri ölecek öyle.
  • ülkenin düştüğü duruma bakın. İstanbul'un göbeğinde millet açım diyerek elindeki döneri bile çalabiliyor.
  • Yıllar önce Karaköy' deki okula gidiyordum. Yokuşta boyacının biri elini uzattı:

"Abi benim adım Hamza, nasılsan, iyimisem?"

Deyince reflex gidi elimi uzattım el sıkıştık. Sonra nasıl oldu anlamadım ayakkabımı boyamaya başladı. Bir yandan da sohbet ediyor benimle.
    Boyama işi bitince doğal olarak para vermek gerek bende o zamanın parasıyla cebimden 2 milyon Lira çıkardım. Adam "Abi bu ne, o kadar uğraştık ayıp hakkı bu mu?" dedi
    Sonra 5 milyon çıkarıp uzattım, yine beğenmedi. En sonunda 10 milyona tav oldu. Ama o sıralarda en pahalı yerde/Sultanahmet) ayakkabı boyatsan 2 milyonu geçmezdi.

Adam gündüz vakti ayaküstü hem de fazla acıtmadan çarptı anlayacağınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :ArHaus:

ülkenin düştüğü duruma bakın. İstanbul'un göbeğinde millet açım diyerek elindeki döneri bile çalabiliyor.

istanbul değil ankara güvenpark
  • pek sağlam kşiler dolaşmıyor orada meldilciler takıldımı bırakmıyor milletin peşini
  • ha istanbul ha ankara. yanlışlıkla aklım ist kaymış olabilir. Siz dediğime bakın!

Değiştiriyorum!

Bir ülkenin BAŞKENTİNDE millet açım diyerek elindeki döneri bile çalabiliyor.

Böylesi daha iyi oldu?
  • yanliz parkin adina dikkat guvenpark
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.