Şimdi Ara

Ankara Gölbaşı feci kaza (Seat Leon) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hızı ve hakimiyyet kaybı sonucunu izliyoruz...

Allah rahmet eylesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes bir şey demiş ama, (sadece bu fotoğrafa bakarak) bence bu kazadan sağ çıkılabilirdi.
    İtfaiyenin kestiği tavanı saymazsak, aracın sütunları ve kapıları, koltuklar yerli yerinde duruyor. Yani kabinin içine giren büyük bir darbe yok.
    Ama araçtaki kemer takmadıysa, kabin sağlam kalsa bile kaçınılmaz son maalesef..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba tost olmuş hala 2012 ncap sonucu atıyorlar. Çünkü Fanboy olmak bunu gerektirir.

Elemanın teki de tez yazmış yok a sutunu söyle saglam böyle sağlam diye.

Son olarak Apaci arabalarından uzak durun canınızın kıymetini bilin

• Spor ince yanak lastik ve jant bu cümle kullanan şahısın nasıl biri olduğunu az fikir verebilir.

• Leonu öyle canla başla savunmuşlar ki sanırsın fabrikasında hissesi var.Ne yani 64 km hızda 5 yıldız verilen araca zırhlı araç muamelesi mi yapalım?Aracın sadece sensörüne,güvenlik ekipmanlarına puan veren,tank gibi yaşam alanı ve a sütünu olan araçlara 0 yıldız veren,artık nasıl rüşvet alıyorsa almanların fransızların elini koluna sallıyarak her girdiği aracına 5 yıldız dağıtan n-cap'a güvenip kimse hız yapmasın.5 yıldız verdikleri bütün araçlar 100 km den sonra teneke.
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. 5 yıldız 10 yıldız diye bir durum yok. Hız yüksekse hepsi kağıt helva.

Testlerin yapıldığı hızlar belli sonuç belli. Arabam güçlüymüş, donanımına bi ton para verdim diye bir şey yok.

Yorumlarımda bahsettiğim şey; forumda durumlar belli, işin içine marka model durumları girdiğinde bilgili bilgisiz herkes bir yorum yapıyor ama ne marka olursa olsun işin altında çok fazla emek ve çalışma var. Fan boy'luk yapıp kestirip atılcak durum yok. Bilgisizce , bilime dayandırmadan yorum yapılmamalı.

Hız öldürür, sakınmak lazım
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    süspansiyon & amörtisör virajda ufak taşlar ve büyük taşlar için de dengeyi sağlar. Bakımı doğru yapılan lastikler 100'le 200'le giderken durup dururken patlamaz. Sabahın köründe bu kazanın sorumlu olarak alkolü gösterenler mi oldu yine? KGM istatistiklerine göre tüm ölüm&yaralanmalı kazaların %98'inde alkol malkol yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToggT12x

dur şu güçlü arabamla bi 150-200 basayım dersen ve kaza yaparsan tank olsa parçalanır. Müslüman ise Allah rahmet eylesin... Allah yakınlarına sabır versin.
    bu araba teneke demek yanlış.
    Müslüman olmasa dahi yaptığın yorum biraz ayıp kardeşim sonuçta onun canı yok mu yanmış girmiş demen biraz tuhaf geldi art niyetli olarak yazdığını sanmıyorum ama biraz dikkat edelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür paylaşımları faydalı buluyorum. Şu ara yaşadığım şeylerden ötürü çok hızlı araç kullanıyorum. 1 ay önce tam da bu zamanlar oradan 2019 corolla ile 170-180 ile geçiyordum. 3,5 -4 saat gibi bir sürede Ankara Adana yaptım . Allah bir daha o günleri yaşatmasın. Hıza dikkat etmek lazım . Yollarda bir sürü hafriyat kamyonu var. Azıcık mucur dökülse fark edene kadar takla açarız. Dikkat edelim birbirimizi uyaralım. Bazen otobanda köpek çıkıyor o da çok tehlikeli o yüzden yüksek hızla araç kullanmayalım

• Kırmızı Seat Leon'ları neden hep böyle terörist gibi araba kullanan tayfa kullanıyor?
  • Turkiye34BJK T kullanıcısına yanıt
    Ayıp bişey yok hocam. Olmayana rahmet dilemek yanlış sonuçta. Orası bizi ilgilendirmez belki o ayrı mesele ama tanımıyorum bilmiyorum sonuçta, Müslüman ise demek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

Müslüman olmasa dahi yaptığın yorum biraz ayıp kardeşim sonuçta onun canı yok mu yanmış girmiş demen biraz tuhaf geldi art niyetli olarak yazdığını sanmıyorum ama biraz dikkat edelim

Alıntıları Göster
    Gerçekten gönlünüz temizmiş. Adam art niyetliyim, içimden pislik akıyor diye bağırıyor. Allah ıslah etsin. Böyle insan müsvetteleriyle aynı havayı soluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 22 Kasım 2019; 9:25:49 >
  • 17" jantlı , 1.4 veya 1.5 TSI FR 'a benziyor. kamera görüntüleri yok, bir şey diyemiyecez.

bir de Seat Leon bir de nasıl bir alt sosyoekonomik bir durumsa sıfırı 172 binden başlıyor. Beylikdüzünden 2 tane sıfır 2+1 daire alırsınız o paraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC7AB336F

Gerçekten gönlünüz temizmiş. Adam art niyetliyim, içimden pislik akıyor diye bağırıyor. Allah ıslah etsin. Böyle insan müsvetteleriyle aynı havayı soluyoruz.

Alıntıları Göster
    aynen öyle. adamın içi nefret ve kindarlık dolu. Allahın rahmetine bile sahip çıkıyor. sanane Allahın rahmetinden? ateist bile olsa Allah affedecek belki, bunu sen bilemezsin. senin dünyaya gram faydan olmayabilir ama ateist diye küçümsediğin insanların dünyaya olumlu anlamda katkıları vardır bilemezsin.

• manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Beylikdüzünde sıfır 2+1 evlet 86 bin lira mı?
  • Agzi olan konusuyor. K.cekmecede 1+1 net 46m2 evime 430bin tl verdiler satmadim gecen hafta. 86bin tl ye nerdeyse satip 5 tane alayim

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Neden satmamayı tercih ettiniz hocam ?

Beylikdüzü ev fiyatlarına baktım. 3+1 ve 120 m2 olan sıfır evler 100 bin liraya bulunabiliyor. Ama bu evlet aileye uygun değil farklı amaçlar için kullanılan evler.
  • O evlerin pesinati o, uzerine taksit oduyorsun aylarca. Ucuz olanlari icin beylikduzu yaziyolar ama esenyurt cikiyor gidince. Bolgeyi iyi biliyorum, zamaninda almak icin arastirdim

Oturdugum icin satmadim acikcasi. Satarsam 2+1 alacam. Ancak onceligimi su an arabaya verdim. Sonrasinda bakacam artik

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.