Şimdi Ara

Ankara Gölbaşı feci kaza (Seat Leon) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sol şeritten yardıran gençlerin son hali bu oluyor genelde işte. Kurallara uyana da gaza ayağı titreyerek basıyor derler. O kurallar boşuna konulmuyor. Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanatairum kullanıcısına yanıt
    yahu araba üstü açık spor araba haline gelmiş hala leon sağlam araç diyorsun. tenekeden hallice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duggac -- 21 Kasım 2019; 13:40:52 >
  • Aracın tavanını müdahale için bildiğin makasla kesmişler, ayrıca belirli bir sürat ten sonra bu işin garantisi yok. Garip garip yorumlar var, Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3976

Tavanı kazada mı kopmuş yoksa itfaye araç içindekilere müdahale kolaylaşsın diyemi kesmiş?
    İtfaiye
  • sanatairum kullanıcısına yanıt
    yahu sanayideki tornacı çıraklarına bak hele forumlarda mesaj kasıyorlar. ikinci olarak kardeşim mardeşim falan bu samimiyet nereden geliyor?
  • duggac kullanıcısına yanıt
    Leon disinda baska bir araba olsa sonucun degisecegini falan mi saniyorsun?

Tavani itfaiye tarafindan kesilmis ayrica.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcorp -- 21 Kasım 2019; 14:27:39 >
  • Hiç unutmam istanbul sahil yolu yenikapıya giderken oraya derindere 2. El tarafında yanyolda benzinlikler vardır o benzinliğin önünde bir seat leonla tofaş kartal kafa kafaya çarpışmıştı tofaşın hasarı çok net daha azdı. Seatın camı vesayre hep çatlamıştı kartalınki sağlam duruyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Leona teneke diyen kisinin de fiatci olmasi :) absurdlukler ulkesi

Allah rahmet eylesin, hiz ve kaza birlesince olum kacinilmaz oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Leona teneke diyen kisinin de fiatci olmasi :) absurdlukler ulkesi

Allah rahmet eylesin, hiz ve kaza birlesince olum kacinilmaz oluyor
    Bu vatandaş ortalama 140 km hızla linea ile 4,8 litre yaktığını iddaa ediyordu.2 yıldır resim istedim hala bekliyorum.

He deyip geçmek lazım.Benim asıl üzüldüğüm bir çok kişinin o mesajı artılayarak cahilliğini ortaya çıkarmasıdır.
  • sabahları hava çok soğuk özellikle gölbaşı yolu etrafında. bir de mogan ve eymir gölünün de buharlaşma etkisiyle, yollar sabah buz pisti gibi oluyor. rahmetli kesin 150 ve üzeri bir süratle kullanıyordu, arabayı kaydırdı, hakimiyeti kaybedip toprak alanda parçalandı. Allah rahmet eylesin. sanki mercedes S600 olsa, o hızda kayan bir araçla kurtulacak mı sanıyor bazı troller?
  • "açın sol şeridi, istediğim hızla giderim size ne" diyenlere gelsin bu haber. sanmıyorum ama belki ibret alırlar.

ölümlü kazalarda kazanın olduğu yere büyük bir tabela dikilip, üzerine kaza sonrası resimi eklenip, ölü ve yaralı sayısı yazılsa acaba insanlara etkisi olur mu?

• Red_Devils_ kullanıcısına yanıt
    7 sene multijet punto evo kullandim. Bi defa cikmistir 140 a :) arac yalpalayinca korkudan 90 a dusmustur. Zira 90-110 bandinda 4.5lt yakiyordu.

Buradakilerin bilgisinin yetersiz oldugu asikar. Leon 2010-2015 arasi euroncap e gore sinifinin en iyi yetiskin ve cocuk koruma puani ortalamasina sahip aracidir

Ankara Gölbaşı feci kaza (Seat Leon)

• Konuyu VAGBoylar basmış, ben çıkıyorum

• ben de leon kullanıyorum, aracın güvenlik konusunda bir açığı olduğunu kesinlikle düşünmemekle birlikte her daim benim gibi golfe bütçesi yetmeyenlerin tercihi olan bir araç, dolayısıyla daha düşük sosyoekonomik seviyesi olan insanlar kullanıyor çoğunlukla ve bunun da forumdaki ve halktaki genel negatif imajın oluşmasına sebep olduğunu düşünüyorum. sabah saatleri ve gizli buzlanma gibi faktörler yüzünden her yıl yüzlerce insan ölüyor ülkemizde ama bu kötü imaj yüzünden tek bir kaza seçilip gündem oluşturuluyor. allah ölenlere rahmet kalanlara sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willyyyyy -- 21 Kasım 2019; 15:53:31 >
  • Allah sakınsın, en sağlam arabaya bile binseniz arkanızda bırakacak insanlar, çevre zarar vereceğiniz insanlar aklınızda olsun. Hayat ile ölüm arasında ince bir çizgideyiz, lütfen dikkati elden bırakmayın.
  • Adam nasıl fan boyu ise gelmiş a b c sütunları için tez yazmış.Tovbe Yarabbi Hasbinallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne garip ne şuursuz insanlar var bu forumda gerçekten yazık, böyle kazada halen daha marka fanboyluğu yapma peşindeler...
    Her şeyi geçtim NCAP'e göre sınıfının en güvenli arabalarından biri olan bu araçta yüksek hız sonucunda neler olabilecğeini gördüğünde
    ders alacağına fanboy peşinde koşuyorlar, yazık günah.

Allah rahmet eylesin, diğer bir yandan da yüksek hız nedeniyle başkasının canını yakmaması da hayırlı olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.