Şimdi Ara

Ankara denizli arası kaç saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peugeot 307 1.4 lpgli aracimla yol yapicam 4 kişi. Hocalarim hız sınırları dahilinde ne kadar sürüyor. Yol durumu hakkında bilgisi olan var mı. Bi de uygun şartlarda da 140 la falan giderim diye dusunuyorum genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppp

• 5-6 saat. Engelli misin kardeşim? Buraya konu açacağına aç maps'i kilometreyi tahmini ortalama hızına böl, molalarını da ekle hesapla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

5-6 saat. Engelli misin kardeşim? Buraya konu açacağına aç maps'i kilometreyi tahmini ortalama hızına böl, molalarını da ekle hesapla...

bu kadar kızacak ne var anlamadım ? Ben sürekli denizli ankara yapıyorum mesela . Ben adama net vakitler veririm adam da rahatlar. Engelli misin diyerek engellileri aşağılayıp adamı da aşağılamaya çalışmayın.

Otobüs ile Ankara-denizli 7 saat
    Araba ile 110 ile felan 5- 5.30- 6 saatte gidersin. O sana bağlı birazda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

5-6 saat. Engelli misin kardeşim? Buraya konu açacağına aç maps'i kilometreyi tahmini ortalama hızına böl, molalarını da ekle hesapla...

bu kadar kızacak ne var anlamadım ? Ben sürekli denizli ankara yapıyorum mesela . Ben adama net vakitler veririm adam da rahatlar. Engelli misin diyerek engellileri aşağılayıp adamı da aşağılamaya çalışmayın.

Otobüs ile Ankara-denizli 7 saat
    Araba ile 110 ile felan 5- 5.30- 6 saatte gidersin. O sana bağlı birazda.

14 yaşındayım, her şeyin farkındayım kardeşim.. Hala unutmamışım Quad seni

Hadi len ayrıntılı yazayım da içi rahatlasın kardeşimin. Kızmadım...

Kardeş kullanacağın yolda Sivrihisar'a kadar ortalama hız radarları ve sabit radarlar var, Sivrihisar'dan sonra Emirdağ'a yaklaştın mı korkma yapıştır Dinar'a kadar. Yol Emirdağ'dan sonra tek gidiş geliş, tehlikeli ve dağlık bir yol. Kamyoncu yolu. Gündüz gidebilirsen sıkıntı olmaz pek, gece daha sakat. Dinar'dan sonra Çardak girişinde Acıgöl'den sonra radar olur, sonra Denizli OSB girişinde radar olur, Denizli şehir içinde 70 ile radarlar var. Yol 5-6 saat sürer çok uyuzlanmazsan. En son acelem vardı, gece gittim radarların yerini bildiğim için Allah ne verdiyse bastım 1-2 kere 5dk'lık yakıt molası verdim. 4 saat 15 dakikada falan Anakara'ya girmiştim. Sivrihisar ile Ankara arasındaki ortalama hız radarlarının Bug'u var. Şeridi ortalayınca veya emniyet şeridinden gidince plakayı okuyamıyor. O yol muazzam bir yol, otoban gibi 200km/h gibi hızları rahatlıkla kaldırır ama tavsiye etmem tabi

Çardak'ta gece radar duruyor, Denizli içerisindekiler ve ortalama hız radarları gece de okuyor haberin olsun. Eskişehir üzerinden gidersen hem yolu uzatırsın hem trafiğe kalırsın hem de bir sürü polis uygulamaya denk gelme ihtimalin artar.

• Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    inanın böyle bir üsluba hiç gerek yok. Sadece durumu şöyle açıklayım maps gibi uygulamalar hız sınırları dahilinde değerler veriyor. ben kullanıcı deneyimi açısından ne kadar sürer diye sormak istemiştim sadece. engelli misin sorusuna cevap olarak da şunu söylemeden edemiycem. bir lafa bakarım laf mı diye bir de adama bakarım adam mı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanrap

inanın böyle bir üsluba hiç gerek yok. Sadece durumu şöyle açıklayım maps gibi uygulamalar hız sınırları dahilinde değerler veriyor. ben kullanıcı deneyimi açısından ne kadar sürer diye sormak istemiştim sadece. engelli misin sorusuna cevap olarak da şunu söylemeden edemiycem. bir lafa bakarım laf mı diye bir de adama bakarım adam mı diye

Kardeş aç karayollarının sitesini bak neresi duble neresi değil İstanbul trafiğine mi gireceksin de ortalama hızını hesaplayamıyorsun? Olmadı aç bir otobüs acentesini sor. Hatta ona da gerek yok sitelerine gir güzergah bilgisiyle süre bilgisi var. Otobüse göre kendin hesapla işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara - Adana arası yol nasıl?
    16 yıl önce açıldı
    Ankara-Eskişehir arası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5

• NeYaşAMAMa N kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: NeYaşAMAMa

5

180'le mi gidiyon bu ne hız
  • Arkadaslarim yaklasik yarim saat civari mola ile toplam altı saate yakin surdu. Sakin kullandim 130 civari hiz ile. Ayrica arkadasin belirttigi gibi ankaradan afyona kadar cok fazla hz kontrolu sabit ve gezici radarlar mevcut yol durumu genel olarak cok iyi. Hepinize cok tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.