Şimdi Ara

Ankara'dan Ölüdeniz'e nasıl gitmeli? [2018]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar soru açık. Güncel giden varsa rota, radar, yol yapımı vs. Bilgisi paylaşan olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Polatlı-Bolvadin-Dinar-Burdur-Çavdır- vs vs fethiye. Yandex zaten güzel bir rota çıkarmış..
  • Daha yeni geldim Ölüdenizden. Harita kestirme yol üzerinden götürüyor gitmeyin. Beni epey yordu. Ankara-Polatlı-afyon-Burdur güzergahını tercih edin Burdur’dan sonra Fethiye diye yönlendirmeler çıkıyor sürekli. İyi yolculuklar

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Daha yeni geldim Ölüdenizden. Harita kestirme yol üzerinden götürüyor gitmeyin. Beni epey yordu. Ankara-Polatlı-afyon-Burdur güzergahını tercih edin Burdur’dan sonra Fethiye diye yönlendirmeler çıkıyor sürekli. İyi yolculuklar
    Teşekkürler hocam. Aslında içmeler'e gidiyorum tatil için ama 2 gün de geçerken ölüdeniz'de kalayım dedim.

Gezip görme, yeme içme konusunda tavsiyeleriniz var mıdır? (2 gece kahvaltı akşam yemeği olan otelde kalacağım)

• Bolvadinden gitme Google mapse uydum Didim'e giderken yaklaşık 150km tek şerit berbat bir yoldan gitmek zorunda kaldım

• vectrac kullanıcısına yanıt
    Ölüzdenizde kaldım ben. Kaldığım yerde Fethiye polisevi var eğer imkanınız varsa resmî kurum çalışanıysanız faydalanabilirsiniz. Onun dışında farklı bir yere gitmedim. Deniz havuz otel tatili oldu bu sefer :)

Ama şunu söyleyeyim eğer İçmelere de gidecekseniz İçmeler Ölüdeniz arasında dalyana mutlaka uğrayın derim. Oteller çok hesaplı ve fazla fazla gezilecek yer var.

• Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsan58

Bolvadinden gitme Google mapse uydum Didim'e giderken yaklaşık 150km tek şerit berbat bir yoldan gitmek zorunda kaldım
    Sağ olun hocam.

Şimdi çok güzeldir oralar.

Yetişecem diye stres yapmayın. Daha önce giderken pamukkalede bir gün kalmıştık. Hem dinlenmiş oluyorsunuz hem de denizliden sonraki yolun tadını çıkarıyorsunuz. Fırsatınız olursa gökovaya da gidin.

• nereden giderseniz gidin navigasyonun yönlendirdiği yoldan gitmeden önce google streetview den ve karayolları güncel bölünmüş yol haritasından yönlendirdiği yollara bakın.
    Kahvaltı sonrası help Beach tercih edin. Ölüdeniz leş tavsiye etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: korsan58

Bolvadinden gitme Google mapse uydum Didim'e giderken yaklaşık 150km tek şerit berbat bir yoldan gitmek zorunda kaldım
    Aynen katılıyorum Afyon yolundan şaşmayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Kahvaltı sonrası help Beach tercih edin. Ölüdeniz leş tavsiye etmem.
    Hayatımda ilk kez ölüdeniz'e gideceğim. Allah'tan 2 gün kalacağım, yorumlar rezalet.

1 koca günü help beach'te geçirmeyi planlıyorum. Güncel fiyatlarla ilgili (giriş, otopark, şezlong, şemsiye vb.) Bilginiz var mı? Diğer gün için beach ya da gezme anlamında tavsiyeniz var mı?

Bir de akşamları ölğdeniz'de ne yapılır? 2 yaşında oğlum var. Çok erken uyumaz. Otel ölüdeniz merkez'de.

Teşekkürler şimdiden:)

Hocam Ölüdenizede yapacak bişey yok, merkezde gezersiniz. Balık hali, marina tarafi, çalış Kordon'da güzel balık et restoranlari var, publar cafeler var. OludeniZde durmayin fazla bişey yok :) valla help Beach fiyatları ile ilgili bilgim yok ama ararsınız numarası nette olmalı yardımcı olurlar bence bilgi verme konusunda

• emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Hocam , gidip gitmediğini bilmiyorum ama yine de yazayım dedim :) .Dün döndüm Ölüdenizden.Afyon - Burdur - Karamanlı - Tefenni yolunu kullanabilirsin.Burdur'dan sonra 200 Km gidiyorsun.Fethiye tabelalarını takip et.Kıyıya arabanla gidebilirsin.Ara sokaklarda boş yerler oluyor.Deniz malzemesi olarak herley var havlu ,krem vs.2 şezlong , 1 şemsiye 45 tl diyorlar. Küçük İngiltere gibi orası.Türk'ten çok İngiliz var.Bu arada vaktin varsa Saklıkent'e de gidebilirsin.İyi tatiller.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.