Şimdi Ara

Ankara-Dalaman yol güzergahı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.446
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankaradan dalaman gitmek için iki güzergah var ama hangisi daha iyi anlayamadım.

1.yol ankara-afyon-dinar-burdur-korkuteli-fethiye-dalaman

2.yol ankara-afyon-dinar-çardak-denizli-muğla-köyceğiz-dalaman

2.yol 70 km uzun olsa da bölünmüş yol ve virajsız olduğu için tercih etmeyi düşünüyorum ama karar veremedim. daha önce gidenlerin önerilerini bekliyorum.

• Hocam ben 2 sene Dalaman'da yaşadığım yıllar Eskişehir-Dalaman güzergahında hep birinci yolu kullandım ağırlıklı olarak. Eskişehir-Kütahya-Afyon-Sandıklı-Burdur-Tefenni-Çavdır-Söğüt-Fethiye üzerinden gidiyordum. Korkuteli'ni görmeyeceksiniz, Söğüt'ten Fethiye'ye dönmez, Antalya'ya giderseniz Korkuteli'nden geçiyorsunuz. Bahsettiğim güzergah, Burdur'a kadar bölünmüş yol zaten sadece Burdur-Çavdır arası gidiş/geliş şeklinde, orayı da 2 sene önce bölünmüş yola dönüştürüyorlardı şimdiki halini bilmiyorum ama genel olarak sakindir. Söğüt-Fethiye arası zaten %80 rampa inersiniz.

İkinci yol ise Denizli'ye kadar bölünmüş yol fakat Denizli-Muğla arası çok dağlık özellikle Tavas-Kale-Muğla arası yaklaşık 70 km hep rampanın birini bitirip diğerine başlıyorsunuz. Bir de Sakar rampasını dolaşacaksınız. Kale-Muğla arasına da bölünmüş yola başladılar fakat biraz zor biter araziden dolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Arizona

Hocam ben 2 sene Dalaman'da yaşadığım yıllar Eskişehir-Dalaman güzergahında hep birinci yolu kullandım ağırlıklı olarak. Eskişehir-Kütahya-Afyon-Sandıklı-Burdur-Tefenni-Çavdır-Söğüt-Fethiye üzerinden gidiyordum. Korkuteli'ni görmeyeceksiniz, Söğüt'ten Fethiye'ye dönmez, Antalya'ya giderseniz Korkuteli'nden geçiyorsunuz. Bahsettiğim güzergah, Burdur'a kadar bölünmüş yol zaten sadece Burdur-Çavdır arası gidiş/geliş şeklinde, orayı da 2 sene önce bölünmüş yola dönüştürüyorlardı şimdiki halini bilmiyorum ama genel olarak sakindir. Söğüt-Fethiye arası zaten %80 rampa inersiniz.

İkinci yol ise Denizli'ye kadar bölünmüş yol fakat Denizli-Muğla arası çok dağlık özellikle Tavas-Kale-Muğla arası yaklaşık 70 km hep rampanın birini bitirip diğerine başlıyorsunuz. Bir de Sakar rampasını dolaşacaksınız. Kale-Muğla arasına da bölünmüş yola başladılar fakat biraz zor biter araziden dolayı.

karayolları haritasında baktım kale-muğla arası çok az bi yer gidiş dönüş şeklinde onun dışında her yer bölünmüş yol. bu durumda buradan gitmek daha mantıklı değil mi?

http://www.kgm.gov.tr/SiteCollectionImages/KGMimages/Haritalar/b2.jpg

• kale muğla arası yol yapım çalışmaları var , muğlaya doğru o yola girdiğinize nalet okuyabilirsiniz ,,, ben olsam denizli aydın söke milas muğla fethiye dalaman yapardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

kale muğla arası yol yapım çalışmaları var , muğlaya doğru o yola girdiğinize nalet okuyabilirsiniz ,,, ben olsam denizli aydın söke milas muğla fethiye dalaman yapardım

bu şekilde yol çok uzar ama
  • A380 kullanıcısına yanıt
    100 km civarı uzar ama o rezilliği çekmemiş olursunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel yol durumu bilgisi olan var mı? Dalaman tarafına Denizli üzerinden mi yoksa Burdur üzerinden mi gitmek mantıklıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ercin.d -- 6 Temmuz 2018; 13:29:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.