Şimdi Ara

Ankara'da WoW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'da WoW(Orjinal CD) alabileceğim mağaza söyleyebilirmisiniz?

• D&R ve MegaVizyon da bulabilirsinAnkaMalldakilere bakmanı tavsiye ederim orda mutlaka vardır.
  • D&R da yok tunalıda bile yok analmadık kafayı yicez bizde araıyoruz ama yok iste netden almayı düsünüyoruz ankamall bakmadım
  • Bi'kaç arkadaş da öyle tavsiye etti ama yine de sorayım dedim.Bi'kaç sorum daha var.Bu arada şimdi bende dediğim gibi WoW yok.
    1-WoW'u oynayabilmek için TBC almam yeterli mi yani sadece TBC'yi yüklemek ve içindeki şifreyi WoW'un sitesine girmek yeterli mi?Yoksa hem normal WoW'a sonra da TBC'ye ayrı ayrı paramı bayılmam lazım?
    2-İnternet sitelerinden almak güvenli mi?Hem de mağaza vs vs.den almaktan daha ucuza gelir mi?Yani internetten almak daha akıl karı bi' iş mi?
  • 1.TBC expansion pack olduğu için normal WoWsuz çalışmıyor.Dranei veya Bloodelf açmıcaksan zaten 58-60 lvla kdr sana TBC lazım değil.Malesef ayrı ayrı
    2.http://forum.donanimhaber.com/m_14056440/tm.htm arkadaş burda hangilerinden alınabilir yazmış bi bak istersen.D&R'da en son 39.90dı bnm hatırladığım.İnternetten almanın tek farkı mağza mağza dolaşıp WoW aramadan 2-3 gün içersinde direk kapına gelmesi
  • Bahçelievler Best kitapevinde daha bu sabah gördüm
  • gördügün normal wow mu yoksa tbc mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul'daki En İyi Dershane
    8 yıl önce açıldı
    Ankara’da
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her tarafta tbc var normalini bende görmedim hiç
  • AnkaMall MegaVizyon da hemen girişte bir standta en az 30 tane falan vardı 1 hafta önce gidin bakın bnce
  • arkadaslar var dediginz normal wow mu yoksa tbc mı ?
    tbc her yerde var
  • Hocam Ankamallde en alt katta, sonradan açılan tarafta bimeks te her ikisi de mevcut (2 hafta önce öyle idi) Bi bak derim. Olmadı gitmeden önce internetten sayfasına bakarsın, tel numarası alırsın, arayıp sorarsın var mı yok mu diye
  • AnkaMall da alp_seeboy tarif etmiş nerde olduğunu.Ben MegaVizyon da sadece normal wow gördüm TBCye hiç rastlamadım.Dediğim gibi 30 tane rahat vardır gözül rahatlığıyla git al
  • umarım bakacaz yarın gitcez benım wow varda iste arklar alcak 3-4 kısı falan ne bulsak kaardır
  • bimekste alperen abi var (adaşım) selam söylemeyi unutmayın
  • Kızılay Dost kitap evinde bulabilirsin
  • dost kitab evinde yok ya
  • ankamal da da yok arkadaslar aradık ama adam bize yok dedi
  • Emin misin AnkaMall'ın yeni açılan bölümünde en alt katta MegaVizyon da olmadığına ya geçen haftasonu gittim baktım ark alcaktı en az 20 tane vardı.Eğer tlf ile arayıp sorduysanız hata olabilir telefondakiler her şeyi bilmiyor mesela bn geçen wii için bi Mario oyunu sormuştum adam var dedi sonra almaya gittim bi baktım adam bana Gamecube oyunu gosteriyor bu işte istediğiniz diye En sağlıklısı bi gün dışarı çıkıp her yeri dolaşmak
  • MegaVizyon aramdık kı bimeks i aradık sen emin misin tbc olmadıgına _? normal wow olmalı
  • Evt ordakiler kesinlikle normal wow yeni açılan bölümde en alt katta MV'nin hemen ilk girişinde kasaya doğru bakan bi rafta 20-30 tane vardı geçen hafta bitmiş olması zor ama imkansız değil tabii sınavların sonu artık lise ve orta okul öğrencileri WoW almaya başlamıştır o nedenle bitmiş olabilir ama küçük ihtimal.Bn ankamall da hiç TBC görmedim ki
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.