Şimdi Ara

Ankara'da WoW (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neyse yarın gidip bi bakıcaz ankamall a umarım buluruz ya
  • Sürekli wii de baseball oynadıkları yer megavizyon.En alt katta.Sorarsın buralarda biyerde baseball oynanıyomuş diye
  • Bimekslere bakmanı tavsiye ederim. Geçen hafta arkadaşa akköprü migrostaki Bimeksten 39.9tyl ye aldık.
  • Bahçeli Evler 7. Cadde Best Kitap Evi veya Denizatı Müzik Film
  • ya iste yarın bi gideyim su ankamall a umarım bulurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dritter

Kızılay Dost kitap evinde bulabilirsin

Dost Kitabevine baktım.Kalmamış.Arkadaşlar TBC'yi söylüyorsanız o zaten heryerde var,yani bulmak sorun değil.Benim önce normal WoW'u bulmam lazım.Yarın Ankamall'a gidecem bakacam heryere normal WoW'u bulursam TBC ile birlikte alcam ve başlayacağım en sonunda.
  • dur sen gitme
    biz yarın 4-5 kisi gidicez :d
    alırız elidnen bak bi tane görürsek senden onu
  • ankamall da faaln hic bi yerde wow yok arkadslar bu gün bütün ankarayı gezdik
    kızılaya tunalıya bahceli evlere her yere baktık ama normal wow yok o yüzden aranmayın adamlar 4-5 haftadır yok diyor hep
  • Allah Allah o zmn WoW'a hücüm var Bn daha geçen hafta gördüğüme eminim neyse artık internetten alıcaksınız herhalde.

Edit:Arkadaşımla 5 dakka önce konuştum oda dün arkadaşına almak için çıkmış Kare Kitapevi'den almışlar 6 tane varmış 1'ini almışlar.
    Kare Kitapevi :Atakulenin ordan Madonun olduğu caddeye doğru dönün Beykoz Restaurant falan var onun aşağısında Kırmızı beyaz tabelalı bir yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanty -- 7 Mayıs 2007; 16:39:13 >
  • orası da cok ters ya neyse simdi numarasını aldım ararım
  • Allah Allah ya.Az önce Ankamall'dan geldim.Megavizyon,D&R ve Bimeks'e baktım hepsinde TBC var.Bahçelievlere bakmadım ama 'Raistlin2212' bakmış.Yani orada da yok.Sinir oldum böyle işe ya.Bu arada 'Tanty' senin tarif ettiğin yerde(Kare Kitabevi) normal WoW mu var yoksa yine TBC mi var?Bu arada olaki internetten de alamadım,bi' yakınım havalimanında çalışıyor.Beleş yabancı ülkeye gitme hakkı var.Eğer yurtdışında varsa aldırtabilirim.Yani orum yurtdışında var mıdır yok mudur?Bu arada internet konusunda aralgame ve weblebi'yi tavsiye ettiler.Bu iki siteden birinden alışveriş yapan var mı?Güvenilir mi?

• miroglu senın yas kac ya ? yazık bize :D wow aranıyoz o kadar bi yerde bulusak bi gün beraber bakalım :D
    yarın belki gide bilirim su Kare Kitapevi ne hoşdere cadesindeymis birazdan arıcam eger var derlerse senı bilgilendiririm
  • Valla ya ne biçim iş bu.Neyse sen bi ara o kitabevini bana söylersin.Bu arada 5 tane kalmış.Senin zaten arkadaşların alacaktı.5 kişi değiller değil mi?Neyse olmadı internetten alırız.Ama bu gidişle onun stoğu da bitecek.O yüzden ben maximum yarından siparişi verecem.Beklersek orada da kalmaz.Tabi ondan önce bi' Kara Kitabevine giderim.Zaten normal WoW'u bulsam gerisi kolay,TBC heryerde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Miroğlu.. -- 7 Mayıs 2007; 19:32:23 >
  • Bende 1 tane var evet, 50ytlden açıyorum. Yok mu arttıran
  • wow için sendit com da 1 mayısta sipariş verdim ve bugün geldi.şu anda oyunu kurdum patches yükleniyor...herşey dahil 18.99 euro
  • quote:

Orjinalden alıntı: sivord

wow için sendit com da 1 mayısta sipariş verdim ve bugün geldi.şu anda oyunu kurdum patches yükleniyor...herşey dahil 18.99 euro

Sağ ol.Ben de artık işimi şansa bırakmayacağım.Yarın sipariş verecem.Sonra gelmesini bekleceğeğim.İnşallah bi' sorun çıkmaz.
  • Miroğlu bn daha Ankara'da TBC görmedim ki ordakiler TBC olsun Kare Kitap evindekiler normal wow.Ama bu aralar altına hucum gibi wowa akın var.Allah allah ark yanımda hiçmi görmedin TBC diyo manyakmısın her yerde var diyo
  • aradım kare kitab evini normal wow yok tbc var diyorlar sen bence 2 sini karıstırıyorsun
    ayrıca miroğlu sen bi dene eger gelir ise sorunsuz benide bir bilgilendir bizde ögle yapalım artık basak yolu kalmadı
  • Bitmiştir o zmn çünkü daha ark dün gitmiş ha bn karıştırmıyorumdur o karıştırıyodur ama o da sıfırdan başlıcak arka alcaktı yani düz wow olmadan TBC ne olcak?En iyi Sendit ya olmadı Hepsi burada dan alın
    Not:Düz WoWla TBCyi karıştıyo olamam en azından fiyat farkı var düz wow 39.90 TBC 75
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tanty

Bitmiştir o zmn çünkü daha ark dün gitmiş ha bn karıştırmıyorumdur o karıştırıyodur ama o da sıfırdan başlıcak arka alcaktı yani düz wow olmadan TBC ne olcak?En iyi Sendit ya olmadı Hepsi burada dan alın
    Not:Düz WoWla TBCyi karıştıyo olamam en azından fiyat farkı var düz wow 39.90 TBC 75

Ya 'www.sendit.com'a baktım yabancı bi' site.Yabancı siteyle nasıl irtibata geçiyorsunuz?Yabancı siteden sipariş verince kapına verebiliyorlar mı?Herifler ne de olsa yabancı.Benim pek aklıma yatmadı bu iş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.