Şimdi Ara

Ankara'da WoW (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Sendit'ten yapmamıştım ark. yurtdışından yollamıştı WoW'u Fedex'le ama sendit.com'a da güvenebilirsiniz ayrıca paketi ulaştıracağınız servisi Fedex yaparsanız onlar size bir numara veriyor o numara ile fedex'in sitesinden pakatinizi takip edebiliyorsunuz.Yabancı diye güvenmemezlik yapmayın Sendit'ten alış-veriş yapan çok ama memmun kalmayanı görmedim pek.

Edit:Şimdi baktım da Sendit çok iyi fiyat olarak 9.89 pound şuan 2.50 ytl civarında olduğuna göre 10 desek 25 YTL buna bide ulaşım eklerseniz yaklaşık 35-40 civarına geliyo yani aynı fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanty -- 7 Mayıs 2007; 22:11:49 >
  • aralgame ii diye biliyorum miroğlu sen ordan dene hemde türk :D
    senı kobay olark kulanıyorum biraz ama :D neyse artık
    aral a güveniyorum ben ya
    tbc nın üstündeki paketleride Aral damgası vardı
  • www.aralgame.com 2 kere gamecard aldım çok güvenilir bu site yeni açıldı asıl sitewww.aral.com.tr burdan gamecard dier siteden oyunları alabilirsiniz aral türkiyeye oyunları getiren tek firma güvenebilirsiniz gamecard ı 1 günde aldım şifresini
  • Sağ ol 'Raistlin2212'.Artık bi' WoW kobayıyım.Her türlü WoW teorilerini üzerimde deneyebilirsin..Bu arada internetten alma işini en sona bırakmak istiyorum yani en kötü ihtimal internetten almak istiyorum.O nedenle(Ankara'dan umudummu kestim zaten)ilk olarak elden almak istiyorum.Dediğim gibi Ankara'dan umudumu kestim.Şimdi İstanbul için soruyorum.(Allah'a şükür orda yakınlarım var.)İstanbul'da NORMAL WoW satan bir yer var mı?Varsa yazar mısınız?İstanbul'da da yoksa,büyük bi' ihtimal internete başvuracam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Miroğlu.. -- 8 Mayıs 2007; 21:09:31 >
  • Hocam bence gittgidiyordan bi bak. Mesela warcraft diye arat, en ucuzu seç, yorumlara bak ve kararını ver Emin ol gittigidiyor dışardakilerden daha güvenli(malum tinercisi balicisi) Şaka bi yana yorumlara bakarak adamı tanırsın. Zorluk çekmezsin yani.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.