Şimdi Ara

Ankara'da üniversite öğrencisi olmak hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
4
Favori
3.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nasıl bir yerdir üniversite öğrencisine göre Ankara. Biraz anlatır mısınız iyi ve kötü yanlarını.

istediğim uni tam burslu bilkent

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku* -- 3 Şubat 2013; 20:38:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kıro ve muhafazakar dolu. Ankara'ya gidiyorsan sokakta sevgilinle opusmeyi unutacaksın. Sevgilinle ayrı eve çıkamayacaksın. Sevişmek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragão -- 3 Şubat 2013; 19:23:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

Kıro ve muhafazakar dolu. Ankara'ya gidiyorsan sokakta sevgilinle opusmeyi unutacaksın. Sevgilinle ayrı eve çıkamayacaksın. Sevişmek yok.

peki bu bölgeden bölgeye fark eder mi yoksa tüm şehir mi böyledir?

• quote:

Kıro ve muhafazakar dolu. Ankara'ya gidiyorsan sokakta sevgilinle opusmeyi unutacaksın. Sevgilinle ayrı eve çıkamayacaksın. Sevişmek yok.

Arkadaş sokakta zina yapmayı ne kadarda uygun bir şey olarak anlatmış.

Hocam hangi semt ve hangi üniversite.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetinho06

quote:

Valla Bilkent istiyorum, semtleri bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: UTK1907

quote:

quote:

ben dogma buyume ankaraliyim. bilkentte okuyorum. arkadaslarin bahsettikleri gerikafaliliklarin bilkent civarlarinda olmasi zor. kiz arkadasinla da opusursun (bilkent icinde veya disinda) ayri eve de cikarsin. bilkentte sadece senin sevdigin ve izin verdigin insanlar sana karisirlar (yakin arkadaslar arasinda elestiri tarzi seylerden bahsediyorum). cok ileri gitmedigin surece kimse gelip de "kardes sen napiyorsun" demez.

ekstra: bunlarin yanisira, bilkentte ogrenci olmak cok guzeldir. ogrenciye deger verilen bir okulda oldugunu anlarsin. daha once baska yerlerde de yazmistim kesin ama yine yazayim, hocasindan servis soforune herkeste garip bir mutluluk vardir. kafede servis yapan amca ogrencilere servis yaptigi, ogrencilerin temiz bi yerde yemek yemesini sagladigi icin mutludur. garip derecede deger verilir ogrenciye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radressss -- 3 Şubat 2013; 19:44:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: radressss

quote:

quote:

quote:

ben dogma buyume ankaraliyim. bilkentte okuyorum. arkadaslarin bahsettikleri gerikafaliliklarin bilkent civarlarinda olmasi zor. kiz arkadasinla da opusursun (bilkent icinde veya disinda) ayri eve de cikarsin. bilkentte sadece senin sevdigin ve izin verdigin insanlar sana karisirlar (yakin arkadaslar arasinda elestiri tarzi seylerden bahsediyorum). cok ileri gitmedigin surece kimse gelip de "kardes sen napiyorsun" demez.

bilkent kampusü çok begendim zaten ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: radressss

quote:

quote:

quote:

bilkent kampusü çok begendim zaten ya

guzeldir, bi onceki mesaja ekstra not ekledim onu da oku

• (ODTUyu dahil etmiyorum ) ankarada üniversite öğrencisi olmak tek kelimeyle pişmanlıktır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

(ODTUyu dahil etmiyorum ) ankarada üniversite öğrencisi olmak tek kelimeyle pişmanlıktır .

neden acaba?

• Çevren yoksa, arkadaşın yoksa bile tek başına çıkıp yürürsün kuğulu tunalı bahçeli. O bile mutlu eder insanı. Arkadaş ortamın güzelse zaten tadından yenmez. Pişman olanların çoğu İzmirli neden bilmiyorum ama garip :D

Hangi ilden geleceksin bilmiyorum ama ben Antalya'dan geldim, başlarda çok zor oldu fakat dediğim gibi arkadaş çevreni oturtup eğlenmeye başlayınca Ankara'dan ayrılasın gelmiyor.

1-Ulaşım çok kolay, okul-eğlence-aktivite arası gidip gelirken ömrün geçmiyor. Gece 12ye kadar toplu taşıma var, sonra da taksinin en fazla yazacağı 30tl en uzak yere.
    2-Eğlence hayatı öğrenciye göre düzenlenmiş. Barların pubların %60ı öğrenci.
    3-Yanlız kalmak istersen insana huzur veren bir yapısı var vsvsvs....

Not:Bunu sevgilimle kaldığım evden yazıyorum. Not2:Gaziliyim, önyargı adamı pişman eder.

Odtü, Hacettepe güzel cidden, onlar ayrı. Ama odtüye giden herkes mutlu da değil bu biraz da sana kalmış. Sosyal ortamları çok gelişmiş okullar çünkü şehre uzaklar. Bilkent, Başkent, TOBB falan onlar sana kalmış. 4 yıllık eğitime 200.000 vereceksen Amerika'da çok rahat okuyabiliyorsun seneliği 30.000$ a.

• paran varsa her yer iyidir gidin bilkente gidin bakalım pişmanlıkmı değilmi
  • İstanbuldan falan gelmiyorsan bence sorun yaşamazsın yani oradaki ortamları bulamazsın o nedenle..onun dışında üniv. de pek sorun çıkmaz zaten..
  • çankaya eryaman bilkent buralar da bir sorun yaşamazsın
  • hocam keçiören de oturuyorum ama TOBB'un hemen yanındaki bi lisede okuyorum iki semt arasında büyük bi uçurum var Keçiören çok gerikafalı kız arkadasşının elini tutamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maiev Shadowsong -- 3 Şubat 2013; 20:36:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: topratedseller

Çevren yoksa, arkadaşın yoksa bile tek başına çıkıp yürürsün kuğulu tunalı bahçeli. O bile mutlu eder insanı. Arkadaş ortamın güzelse zaten tadından yenmez. Pişman olanların çoğu İzmirli neden bilmiyorum ama garip :D

Hangi ilden geleceksin bilmiyorum ama ben Antalya'dan geldim, başlarda çok zor oldu fakat dediğim gibi arkadaş çevreni oturtup eğlenmeye başlayınca Ankara'dan ayrılasın gelmiyor.

1-Ulaşım çok kolay, okul-eğlence-aktivite arası gidip gelirken ömrün geçmiyor. Gece 12ye kadar toplu taşıma var, sonra da taksinin en fazla yazacağı 30tl en uzak yere.
    2-Eğlence hayatı öğrenciye göre düzenlenmiş. Barların pubların %60ı öğrenci.
    3-Yanlız kalmak istersen insana huzur veren bir yapısı var vsvsvs....

Not:Bunu sevgilimle kaldığım evden yazıyorum. Not2:Gaziliyim, önyargı adamı pişman eder.

Odtü, Hacettepe güzel cidden, onlar ayrı. Ama odtüye giden herkes mutlu da değil bu biraz da sana kalmış. Sosyal ortamları çok gelişmiş okullar çünkü şehre uzaklar. Bilkent, Başkent, TOBB falan onlar sana kalmış. 4 yıllık eğitime 200.000 vereceksen Amerika'da çok rahat okuyabiliyorsun seneliği 30.000$ a.

yorum için çok teşekkür ederim çok yararlı oldu, tam burslu bilkent istiyorum ben

• Hocam ankarada en sosyal mekanlar neresi sabah evden iliski yok olarak cikip aksama sevgili yapmis olarak donmek mumkun mu

• quote:

Sen bunun gibi asosyal adamlarin dediklerine inanma hicbir zaman. Asosyal oldugu kadar ziya'dirlar

• quote:

yok artık sayın seyirciler, dostum çinçin demi kaldın sen ankaraya geldiginde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

Hocam ankarada en sosyal mekanlar neresi sabah evden iliski yok olarak cikip aksama sevgili yapmis olarak donmek mumkun mu

O sana kalmis oyle bir yere girmek icin yaninda dam olmasi lazim. Eger bir kiz arkadasinla if passage jolly tarzi bi yerde kesin, 7.cadde ve cayyolunda %50 yeni insanlarla tanisabilirsin. Kizilay telve, eski yeni, inn falan deneme bosuna :D tabi dedigim gibi bu senin yeteneklerine ve tipine kalmis

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.