Şimdi Ara

Ankara'da üniversite öğrencisi olmak hakkında (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
4
Favori
3.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UTK1907

quote:

Orijinalden alıntı: topratedseller

Çevren yoksa, arkadaşın yoksa bile tek başına çıkıp yürürsün kuğulu tunalı bahçeli. O bile mutlu eder insanı. Arkadaş ortamın güzelse zaten tadından yenmez. Pişman olanların çoğu İzmirli neden bilmiyorum ama garip :D

Hangi ilden geleceksin bilmiyorum ama ben Antalya'dan geldim, başlarda çok zor oldu fakat dediğim gibi arkadaş çevreni oturtup eğlenmeye başlayınca Ankara'dan ayrılasın gelmiyor.

1-Ulaşım çok kolay, okul-eğlence-aktivite arası gidip gelirken ömrün geçmiyor. Gece 12ye kadar toplu taşıma var, sonra da taksinin en fazla yazacağı 30tl en uzak yere.
    2-Eğlence hayatı öğrenciye göre düzenlenmiş. Barların pubların %60ı öğrenci.
    3-Yanlız kalmak istersen insana huzur veren bir yapısı var vsvsvs....

Not:Bunu sevgilimle kaldığım evden yazıyorum. Not2:Gaziliyim, önyargı adamı pişman eder.

Odtü, Hacettepe güzel cidden, onlar ayrı. Ama odtüye giden herkes mutlu da değil bu biraz da sana kalmış. Sosyal ortamları çok gelişmiş okullar çünkü şehre uzaklar. Bilkent, Başkent, TOBB falan onlar sana kalmış. 4 yıllık eğitime 200.000 vereceksen Amerika'da çok rahat okuyabiliyorsun seneliği 30.000$ a.

yorum için çok teşekkür ederim çok yararlı oldu, tam burslu bilkent istiyorum ben

arkadaş çok doğru söylemiş, barlara öğrenci pasosu göstermeyen giremiyor nerdeyse.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

Hocam ankarada en sosyal mekanlar neresi sabah evden iliski yok olarak cikip aksama sevgili yapmis olarak donmek mumkun mu

O sana kalmis oyle bir yere girmek icin yaninda dam olmasi lazim. Eger bir kiz arkadasinla if passage jolly tarzi bi yerde kesin, 7.cadde ve cayyolunda %50 yeni insanlarla tanisabilirsin. Kizilay telve, eski yeni, inn falan deneme bosuna :D tabi dedigim gibi bu senin yeteneklerine ve tipine kalmis

Hocam bu kiz faktoru neden onemli bunu burda bir baskasda yazmisti da yanimizda bir kiz olunca dikkat mi cekiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam ankarada en sosyal mekanlar neresi sabah evden iliski yok olarak cikip aksama sevgili yapmis olarak donmek mumkun mu

O sana kalmis oyle bir yere girmek icin yaninda dam olmasi lazim. Eger bir kiz arkadasinla if passage jolly tarzi bi yerde kesin, 7.cadde ve cayyolunda %50 yeni insanlarla tanisabilirsin. Kizilay telve, eski yeni, inn falan deneme bosuna :D tabi dedigim gibi bu senin yeteneklerine ve tipine kalmis

Hocam bu kiz faktoru neden onemli bunu burda bir baskasda yazmisti da yanimizda bir kiz olunca dikkat mi cekiyor ?

Yok damsız almıyorlar da ondan :D 3 erkek 1 kız olsan da şansna kalmış mesela. Mekanlar içerdeki kız-erkek dengesini kız çoğunlukta tutmaya çalışıyorlar.

• Ne diyonuz la siz yok kıro muhakazakar sincanda mı oturuyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Oscar dos Santos Junior

hocam keçiören de oturuyorum ama TOBB'un hemen yanındaki bi lisede okuyorum iki semt arasında büyük bi uçurum var Keçiören çok gerikafalı kız arkadasşının elini tutamazsın

nah tutamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

quote:

Orijinalden alıntı: Oscar dos Santos Junior

hocam keçiören de oturuyorum ama TOBB'un hemen yanındaki bi lisede okuyorum iki semt arasında büyük bi uçurum var Keçiören çok gerikafalı kız arkadasşının elini tutamazsın

nah tutamazsın

. Öyle şey mi kaldı artık bu devirde.
  • Bizzat yasadim biliyorum kiz arkadasimin yanina oturdum elini tuttum hemen herkes bize bakti sonra kizin babasina soylediler falan keciorn icin konustum bende zaten semtine gorede degisir sirf keciorenin 1 milyon nufusu var subayevleri cok nezihken atapark itten gecilmez nah vah falan cocuk cocuk konusmayin

• ben doğma büyüme istanbulluyum 3 yıldır bilkentte okuyorum, sorun yok güzel şehir. okul da iyidir, yapılan kötü yorumlara bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34

ben doğma büyüme istanbulluyum 3 yıldır bilkentte okuyorum, sorun yok güzel şehir. okul da iyidir, yapılan kötü yorumlara bakma.

eyvallah, belki istanbullu olup da ankaraya giden birinden duyduğum ilk olumlu yorum

• Ankarada nerde kalıcağına bağlı sonuçta bilkentte okumak istiyosun eğer orda yurtta kalırsan zaten hiç bir sıkıntı olmaz bilkent ve çevresinde. Haa ama eve çıkarım dersin ucuz yollu olsun istersin yenimahalle keçiören falan o taraflara gidersin o zaman arkadaşların bahsettiği gibi sıkıntılı insanların arasına düşebilirsin Özellikle apaçi ve kıroların arasına yani.
  • Doğma büyüme Ankaralıyım. Üni sebebiye Alanya' ya gidince Ankara' nın değerini anladım. Ankara, bir öğrenci için on numara yerdir tabi ortamını kurduktan sonra.
    Ankara' nın bir tarafı çok refahsa diğer tarafı tamamen berbat. Çinçin, yenidoğan felan işiniz olsa bile gitmeyin. Keçiören melez bir yerdir, her kesimden insan bulunur. Çakal dediğimiz mahalle delikanlıları(!) çoktur ama burada.
    Kız arkadaşınızla Kızılay' a, Passage gibi mekanlara gidebilirsiniz. INN de iyidir, arkadaşlarla oturup iyi muhabbet edilir.

Aman diyim birde kız arkadaşınızla Karanfilde el ele felan dolaşmayın, çiçek satan çocuklar peşinizi bırakmaz 3-5 lira verirsiniz beğenmezler. Gül almak istemezsiniz cebinize felan sıkıştırırlar.
  • Hocam doğma büyüme Ankaralıyım, başka şehirde yaşamadım o yüzden karşılaştırma yapamam.
    Kültürel yapı semtten semte göre değişir. Yukarıda yazan adam gibi sevgilinin elini tutamama olayı filan yok eğer çok yobaz bir semte gitmezsen.
    Sormak istediğin soru varsa cevaplarım
  • yobaz kıro muhafazakar diyorlar .lan şimdi kardeşim ankaranın halkı sincan keçiörendir. yaşamkent gibi sonradan devşirme burjuvalardan allah korusun .sokakta öpüşecekmiş e geber de öpüşme öldün mü .ben de diyorum ki yaşamkentte 12-1 de köşebaşlarında arkadaş muhabbeti yapamazsın polisi arar ermeniler.kiminki daha masum hadi. .biri eğer ki başka birilerine kıro diyorsa onun ruh sağlığından şüphe ederim hiçkimse başkasını kendi oluşturduğu kişisel bağımsız değerlerden ötürü küçümseyemez. he siz modern çağdaş onlar kıro muhafazakar .YAV HE HE..

kardeşim yolun düşerse odtüye bekleriz.napacan bilkenti .aynı burdaki sıkıntılılar gibi kendi değerlerini oluşturan burjuvalar burslulara sıkıntı yaratabilir .bu sefer de kıro muhafazakar sen olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !mmortal -- 4 Şubat 2013; 3:43:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: !mmortal

yobaz kıro muhafazakar diyorlar .lan şimdi kardeşim ankaranın halkı sincan keçiörendir. yaşamkent gibi sonradan devşirme burjuvalardan allah korusun .sokakta öpüşecekmiş e geber de öpüşme öldün mü .ben de diyorum ki yaşamkentte 12-1 de köşebaşlarında arkadaş muhabbeti yapamazsın polisi arar ermeniler.kiminki daha masum hadi. .biri eğer ki başka birilerine kıro diyorsa onun ruh sağlığından şüphe ederim hiçkimse başkasını kendi oluşturduğu kişisel bağımsız değerlerden ötürü küçümseyemez. he siz modern çağdaş onlar kıro muhafazakar .YAV HE HE..

kardeşim yolun düşerse odtüye bekleriz.napacan bilkenti .aynı burdaki sıkıntılılar gibi kendi değerlerini oluşturan burjuvalar burslulara sıkıntı yaratabilir .bu sefer de kıro muhafazakar sen olursun

Yeri gelmisken ulustakiler de cok modern insanlardır soyleyeyim. Resmen bir paris havasi var. Herkes kibar, yol verir, kimse kimseye omuz atmaz, kiz gorduklerinde biyiklara vurulmaz, laf atilmaz, hatta evlerine kadar eslik edilir kizlara. Hepsi cagdastir, kufurlu konusmazlar. Beyaz atlet gomlek yaka bagir acik gezip killarini gostermezler.

Ankara'da hic kıro yoktur arkadaslar. O gordukleriniz italyan fransiz kirmasi

Edit : Kimse yollara tukurmez. Kizilayda karanfilin oradaki gencler kizlara laf atmazlar tam tersine suriye meselesini ekonomik krizleri konusurlar. Sahin ve dogan asla yoktur. Burasi ankara yahu !!!. Türkiye'nin en elit ve modern insanlari buradadir ne kırosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 4 Şubat 2013; 4:52:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

Kıro ve muhafazakar dolu. Ankara'ya gidiyorsan sokakta sevgilinle opusmeyi unutacaksın. Sevgilinle ayrı eve çıkamayacaksın. Sevişmek yok.

Develerle ve atlarla yolculuk yaparız. Mağara ve ağaç kovuklarında yaşarız. Avcılık ve toplayıcılıkla besin buluruz. Kısmetse bu sene tarıma geçicez....

Ankara'nın hangi köyündesin birader. 20 yıldır burda yaşıyorum hiçbiri denk gelmedi. Aynı Ankara'dan bahsediyoruz dimi eminsin?

• Kayseri ile karıştırmışım beyler afedersiniz kafa yorgun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetinho06

quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

Kıro ve muhafazakar dolu. Ankara'ya gidiyorsan sokakta sevgilinle opusmeyi unutacaksın. Sevgilinle ayrı eve çıkamayacaksın. Sevişmek yok.

Arkadaş sokakta zina yapmayı ne kadarda uygun bir şey olarak anlatmış.

Hocam hangi semt ve hangi üniversite.

Aynen sanki savunulacak bir yani var gibi. Öpüşeceksen,sevişeceksen git evinde seviş. Ben seni öyle görmek zorundamiyim dimi.

• Sen tam burslu bilkenti kazanacak puan yap gerisini düşünme güzel kardeşim, 10 üstünden 9 puandır Ankara'mız... Hele bir de bir aileden kurtulursak 10 puan vereceğim semt olarak çayyolunu veya ilk yıl bilkent yurdunu öneririm...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !mmortal

Bilkent'i yurtdışı eğitimi için istiyorum, bu burslulara sıkıntı olayını araştırdım. Öyle çok sorun olmuyormuş çünkü burslu popülasyonu da fazla.
  • quote:

Glukhovsky

Teşekkür ederim.

quote:

zucchero

Sağolasın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.