Şimdi Ara

ANKARA'DA UFO ALARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce balkonda oturuyordum..Şok oldum be.Oturuyordum dolunay var şimdi onu izliyordum.Birden gökyüzünde kırmızını alev gibi bir ışık haznesi belirdi yok oldu sonra başka ışık onu takip etti.Hemen geldim yazmaya.Özellikle Ankaralılar baksın bir daha çıkabilir..Çok heyecanlıyım.Konu kesinlikle dalga amaçlı değildir dalga geçecekler girmesin.Bu gece balkonda ufo nöbeti tutacağım.Sizlerinde bana eşlik etmesini bekliyorum.

• SS al görür görmez . harbi merak ettim biliyosun no ss no güven
  • Beyler ben şimdi gidiyorum balkona.Yanıma kitap,kitap okuma lambası,ipod ve kulaklığı alacağım.Gece 3-4 e kadar dururum beklerim.Sizlere gelişmeleri yazarım.

@Kolera tamam telefonuda götürürüm çekerim görünce.Gerçi 2-3 saniyede görünüp kayboluyor

Sadece bende görmedim annem falanda gördü tabi onlar doğal karşıladı sanki hergün oluyormuş gibi yakında kandil ondan olabilir falan dediler.Ben nöbetteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÜNAHSIZ_LORD -- 23 Temmuz 2010; 23:15:12 >
  • meteordur o geçmiş olsun...
  • çay koyda türklerin miisafir perverliğini gösterirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Beyler ben şimdi gidiyorum balkona.Yanıma kitap,kitap okuma lambası,ipod ve kulaklığı alacağım.Gece 3-4 e kadar dururum beklerim.Sizlere gelişmeleri yazarım.

@Kolera tamam telefonuda götürürüm çekerim görünce.Gerçi 2-3 saniyede görünüp kayboluyor

Sadece bende görmedim annem falanda gördü tabi onlar doğal karşıladı sanki hergün oluyormuş gibi yakında kandil ondan olabilir falan dediler.Ben nöbetteyim.

Merakla bekliyorum eğer 10 dk içinde gelmezse yarın ilk işim bu konuyu açmak olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

çay koyda türklerin miisafir perverliğini gösterirsin
    Keşke gelseler.Zaten daha öncede görmüştüm o zaman küçüktüm 5-6 yaşındaydım.Gelseler beni tanırlar belki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da korkunç saldırı! +18
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ankarada ufo görülmesine dair yeni bir açıklama geldi.

UFO larlada vizeleri kaldırmışız.
  • Hass ben Izmir'deyim ama korktum lan bi an. Ya hepimizi öldürürlerse? Cenabet giderim la öbür tarafa
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

iyi bir çocuk olmuşsundur da şirinleri görüyorsundur belki

bu arada senin depremler ne oldu? deprem olacak diyordun.

Pcyi aldım balkona çıktım.Dolunay muhteşem ve yok olmasına yaklaşık 2-3 saat kalmış.Hava güzel,esiyorda zaten.Sabaha kadar bile beklerim.

Bu arada böcekler pcninn ışığa gelir mi yaa ıııy.

Dolunayla güzel gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÜNAHSIZ_LORD -- 23 Temmuz 2010; 23:40:47 >

• 2hafta öncede bana oldu böyle bi aşşağı bir yukarı cıkıyor mavi beyaz ışık gibi bişeymi
  • Yok benimki kırmızı-turuncu gibi..
  • Onu geç de birkaç tane şarkı söyle bakayım indireyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinburak88

meteordur o geçmiş olsun...

Cidden meteor olabilir ama. Bazen görünebilecek kadar yakınlaşıp parçalanabiliyorlar. Hatta bir kere kamerayla yukarı bakarken ( kayıtta değildi, zoomluydu sadece) arkasından alevler çıkan bir meteor görmüştüm. Kayda almak için kameraya bakıp yukarı tekrar baktığımdaysa yoktu. Atmosfer saolsun bize gelmeden parçalıyor onları
  • Erik Von Daniken Ufo olaylarının 2012 yılına kadar artmaya başlayacağını belirtmişti. Nitekim 2012 de dünya'nın bir Föton kuşağına geçmesi, Maya, Sümer ve diğer eski uygarlıklar da bahsedilen bilinçlenme çağının yaşanacağı üzerinde duruluyor. Buna dayalı olarak Erik Von Daniken ve başta diğer Ufo bilimciler de bunu föton kuşağına geçişle birlikte eski uygarlıkların ve dinlerin sürekli yazıtlarında, efsanelerinde bahsettikleri ve resmettikleri, avatar olarak nitelendirdikleri uzaylıların Aralık 2012'de tekrar dünyaya geleceklerini ileri sürmekteler. Son günlerde de dünya çapında artan ufo olaylarını buna bağlamaktalar. ek olarak föton kuşağı geçişini merak edenler internetteki çeşitli kaynakları araştırabilirler.
  • Alın beni götürün diyorum onlara, tabi yerime kopyamı bıraksınlar. Şerefsizim giderim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Biraz önce balkonda oturuyordum..Şok oldum be.Oturuyordum dolunay var şimdi onu izliyordum.Birden gökyüzünde kırmızını alev gibi bir ışık haznesi belirdi yok oldu sonra başka ışık onu takip etti.Hemen geldim yazmaya.Özellikle Ankaralılar baksın bir daha çıkabilir..Çok heyecanlıyım.Konu kesinlikle dalga amaçlı değildir dalga geçecekler girmesin.Bu gece balkonda ufo nöbeti tutacağım.Sizlerinde bana eşlik etmesini bekliyorum.

ANKARA'DA UFO ALARMI

?

• 24 Temmuz cumartesi saat 21 de eryaman semalarında 3 tane ufo gecti. kesinlikle ucak değıillerdi cünki peşpeşe idiler işıkları çok parlaktı. Ancak hava yeni karardığı için sadece parlak ışıklarını görebildik. Biraz sonra uçak da geçti ama ışıkları çok daha zayıftı. Kuzeyden güneye doğru gidiyorlaardı. Evde olmadığımız için foto çekemedik.
  • Hele bi soluklan yeğen..
  • Günahsız lord sen olduğunu fark edince inanmadım yoksa inanacaktım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.