Şimdi Ara

Ankara'da Ucuza Adidas Ayakkabi Nerde Bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
17.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

outdoor tarzi diye tabir edilensu modellerden bakiyorum:

http://www.spormarketim.com/urundetay.php?ID=2597
    http://www.spormarketim.com/urundetay.php?ID=2674

ayaykkabi dunyasinda 130 kusur milyon. bikac magazada pesin para 100 ytlye buldum. sizce daha ucuza bulabilir miyim?

bi de kacak adidas getiriyorlarmis. varsa oyle arkadas bana pm atsin

• Kaçak mı bilmem ama bizim ülkemize ortalama 100 milyon luk ayakkabı 4ila7 dolara giriyor antalyada limanda bunu söyleyen kişi bir ayakkabı dükkanı sahibi bir abimiz mahallede herseyse bizim ark 120 my nıke marka bir ayakkabı aldı bu abimiz aynı fiyatlarlarda bir ayakkabıyı alan arkadaşımız kardeşine 40 milyona aldı bende şaşırdım valla ayyakkabıcı bir tanıdığın varsa onla gidin alın adam piyasayı biliyor kazıklayamazlar hakkını verip alırsın zaten adam girip ben ayyakkabıcıyım diyince normal fiyatın çok altında bir fiyat söylüyorlar
  • İGS DE VAR COK UCUZ HEMDE CALINTI HEPSİ İTFAİYE GİYİM SANAYİİİİ ANKARA ULUSTA
  • Şaşmaz da olması lazım hocam askerlik yaptığım dönemde almıştım oradan hatta sık sık gelirim ankaraya bu jandarma lojmanlarının karsısında. Yeni teknosa falan da açıldı oraya bak derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jelib10 -- 10 Haziran 2007; 17:46:44 >
  • istanbul yolundakini diyorsun degil mi jelib10 kardesim? adidas magazasi var orada bir tane gecekondu misali bir binanin altinda.

genelikle o yoldan 120 km/s ile gectigimiz icin hic duramiyoruz orada

quote:

Orjinalden alıntı: jelib10

Şaşmaz da olması lazım hocam askerlik yaptığım dönemde almıştım oradan hatta sık sık gelirim ankaraya bu jandarma lojmanlarının karsısında. Yeni teknosa falan da açıldı oraya bak derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustklc

Adidas spor ayakkabi alacagim.

outdoor tarzi diye tabir edilensu modellerden bakiyorum:

http://www.spormarketim.com/urundetay.php?ID=2597
    http://www.spormarketim.com/urundetay.php?ID=2674

ayaykkabi dunyasinda 130 kusur milyon. bikac magazada pesin para 100 ytlye buldum. sizce daha ucuza bulabilir miyim?

bi de kacak adidas getiriyorlarmis. varsa oyle arkadas bana pm atsin

İzmir caddesinde "ülkealan" pasajına gidiyosun.
    istediğin ayakkabıyı çok daha ucuza alırsın.adamın söylediği fiyata atlamıosun hemen.adam 100 mü dedi sen 70 lira param var veriyosn ver diceksin.olay bu.

• Optimum AVM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuz kıyafet satan yer
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4ever Maltepe Pazarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gofret___06

İGS DE VAR COK UCUZ HEMDE CALINTI HEPSİ İTFAİYE GİYİM SANAYİİİİ ANKARA ULUSTA

kesinlikle igs. hem şansın varsa mağzadan çalınmış sıfır ayakkabı bulursun. en fazla 5 kayme. bazen camiden calınmalarda düşüyor az kullanılmışı işini görür. dikkat et tarıma açılmış yani mantarlı felan olmasın...

only bu..
  • ne canebet bir baslik olmus bu ya. mesaj atanlarin yarisi uzaklasitrilmis
    ben de 4 gun sonra gelebildim ancak

@Metalli Head:

arkadasim maltepe pazari mi kaldi. git bak duruyor mu?

@jelib10:

orasi degismis ya rebok cu olmus

• maltepe pazarını maltepe arkasındakı eskı hava gazı fabrıkası yerıne yapıyolar ama ne zamn acılacagı konusunda bı fıkrım yok,eskı gunlerıne donmesını 4 gozle beklerız
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustklc

ne canebet bir baslik olmus bu ya. mesaj atanlarin yarisi uzaklasitrilmis
    ben de 4 gun sonra gelebildim ancak

@Metalli Head:

arkadasim maltepe pazari mi kaldi. git bak duruyor mu?

@jelib10:

orasi degismis ya rebok cu olmus

Nasıl bir model alcan kaç paran var yolum düşerse bakayım istanbuldan sana

• outdoor tarzi alacam haci. beyazlardan .

100 ytlye kadar buldum ama arkadas suriyeden mi ne kacak getirtmis ayni modeli 15 ytlye. sorun su ki o arkadasi artik goremiyorum(uzun mesele)

15 nere 130 nere. 100 den de ucuz bulursam ustune konarim.
    IGS dusundum ama mantardan korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALph1940

Optimum AVM

optimum avm adidas çok ama çok kazıkçı biyer
    izmir cad sindeki eticet var ora ucuz .... hemde çok çeşit var
  • Filoya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabuscobar

quote:

Orjinalden alıntı: gofret___06

İGS DE VAR COK UCUZ HEMDE CALINTI HEPSİ İTFAİYE GİYİM SANAYİİİİ ANKARA ULUSTA

kesinlikle igs. hem şansın varsa mağzadan çalınmış sıfır ayakkabı bulursun. en fazla 5 kayme. bazen camiden calınmalarda düşüyor az kullanılmışı işini görür. dikkat et tarıma açılmış yani mantarlı felan olmasın...

only bu..
    Çalıntı mal mı???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.