Bildirim
Ankara'da Ucuz Otel Arıyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ne oluyo lan? Hayırlı iş falan. _____________________________ -
Ne kadar hayırlı dostum ? Ulus tarafına bir bak, yalnız pavyonlara fazla yakın olmasın. Sonra yanlış anlarlar... _____________________________ -
Lan bi düş yakamdan _____________________________ - -
Ulus civarındakilerin fiyatları uygundur heralde. Yer biraz sakat ama idare edecen artık _____________________________ -
Nişan arkadaşım
Mümkünse kızılaya ulaşım kolay olsun_____________________________ - -
Meşrutiyette var bitane 4 yıldızlı bi yer. 2 kişilik 120 lira. Fena değil. _____________________________ -
Ulusta 7 liraya dahi bir otel var.
Kizilayda tek kiisilik minimum 70 lira maltepede de var ordada min 60 lira tunali taraflari min 120 lira.
eger kizilayda kalacaksan kesinlikle mesrutuyette ki otelde yani Ayma da kalma. Birazdaha koley tarafina dogru kalan starton var. kizilayda kalacaksan orda kal._____________________________ -
ulusta sakın kalma!
bi bakarsın polis baskın yapar, kurunun yanında yaş da yanar
yazık olur sana_____________________________ -
cebeci taraflarına da bakabilirsin. fakat asla ulustaki ucuz otellere gitme. _____________________________ --- HP Helios Z820-Nvidia Quadro K6000-Philips 273v x2-3D connexion Space Navigator ------ iPhone 7 plus-Huawei mate 10 pro------Giant Roam 1 - Specialized Tarmac SL4 - Kia Sorento EX --- -
BentDeresinde Ucuz Oteller MEvcut Ayrıca Yıldızlı Olmasa Bile 5 Yıldız Kalitesinde _____________________________
•••GalataSaray•••
•••R-Y-Z•••
-
Beşevlerde metronun dibinde uygulama oteli var. En uygun ve temiz yer orasıdır herhalde. -
dostum sana tavsiyem maltepede şu otel 2 kişi 100 tl ye kaldık biz geçen gün . Otel 4 yıldızlıhttp://www.anitparkotel.com/nesneler/anitparkhotel/tr/hakkimizda.html _____________________________ -
Şaka Bi Yana Kesinlikle Bi Yurt Yada Öğrenci Evi Bul...
Olmadı Demirtepe de Kızılayın Dibinde Ordaki Oteller Ucuz ve Temiz Olur_____________________________
•••GalataSaray•••
•••R-Y-Z•••
-
Eger 2 kişi ve daha kalabalık gidiceksen sana 5 Yıldızlı Otel Sürmeliyi oneriyorum, cift kişilik odada kişibası 69 tl Bu fiyata mukemmel bir kahvaltı da dahil, Tek yapman gereken rezarvasyonunu tatilsepeti.com dan yapman, Ankara otelleri diye aratırsan cıkan 2. otelin isminin ankara 5 yıldızlı otel oldugunu gorursun, Otelin adını masus yazmıyorlar, Cunki Sürmeli otel 69 tl diye yazsalar 5 yıldızlı bir otel icin komik bir rakam olur, Fakat site yetkilerini telefonla arayınca ankara merkezde ve semtini söylüyorlar , fakat otelin ismini kredi kartından cekene kadar soylemiyorlar. Ben 3 defa bu sekilde satın alarak Bu otelde kaldım, Hatta benim gittigim zamanlarda 49 tl idi,bir de yuzde 10 acsess kart indirimi vardı iki kişi 5 yıldızlı sürmeli otelde 90 tl ye kalmıstık, Orda yaptıgımız kahvaltı bile adam bası 20 25 tl tutar:) -
Bana da öğrenci işi bir yer lazım.
Olmadı 1 gecelik misafir edebilecek ?_____________________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
Mustafa Kemal ATATÜRK -
arkadaşım hem beşevlerde hemde dikmen tarafında uygulama otelleri var bir numara ve ucuz yerler oralarda aklında bulunsun. _____________________________ -
Ulus ucuzsa gidecez artık İlk Beşevlere ve Dikmene bakarım. Ankaray ile gidilebiliyor olması da iyi olacak.
_____________________________ - -
besevler diye atiyor olabilirim ama astiden 2 durak sonra inip 5 dk yuruyunce tap kadastronun bir misafirhanesi var tek kislik oda avrmi bilmiyorum bi gece kalmsitik arkadaslarla gayet temiz ve ucuz bir yerdi 7 caddeye falanda cok yakindi ankarai cok bilmem bu arada :) _____________________________ -
Rahat olması falan önemli değil benim için. Tek yatak olsa bile yeter.
AnotheRDie
Öyle bir yer bulursan banada haber ver_____________________________ -
Benzer içerikler
- kapıya sıkışan parmak kangren olur mu
- dubai ye gidenlerin yorumları
- üniversite ders saatleri
- hoover kurutma makinesi yorumları
- engeli kaldıran kızın amacı
- deprem güvenlik bilgileri
- dc açıldı mı
- havadan su üreten cihaz
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X